Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα! εχω καιρο να γραψω,ξανθη μια χαρα ειναι η μπεμπε σου....

και εμεις μια χαρουλα ειμαστε θα παρω την γιατρο σε λιγο για να δω ποτε θα κανουμε το εμβολιο μας,μαλλον παρασκευη.

και απο τι διαβαζω ολα τα κοριτσια μας ειναι μια χαρα! εκτος απο το προβληματακι της ευγενιας αλλα πιστευω πως τα δυσκολα περασαν και ολα θα πανε καλυτερα απο εδω και περα!

και γω αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο να δω τι θα κανω επιτελους με αυτην την χολη! γιατι κοντευουν να μου την βγαλουν και χωρις χειρουργιο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια μου..

ξανθη μη μασας..αστην να λεει..μια χαρα ειναι η μικρη..δεν εχεις παιδι τον μποζο..τσουπακι εχεις κ πρεπει να ειναι κομψη..

αστερινα τη χολη στην εχουν βγαλει ηδη κ δεν το εχεις παρει γραμμη..

παπι βλεπω ετοιμαζεσαι για βαφτιση,μπραβω με το καλο..το ονομα αυτου;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κοριτσια μου..

ξανθη μη μασας..αστην να λεει..μια χαρα ειναι η μικρη..δεν εχεις παιδι τον μποζο..τσουπακι εχεις κ πρεπει να ειναι κομψη..

αστερινα τη χολη στην εχουν βγαλει ηδη κ δεν το εχεις παρει γραμμη..

παπι βλεπω ετοιμαζεσαι για βαφτιση,μπραβω με το καλο..το ονομα αυτου;

ayto jana pesto! τοσο καιρο κ ακομα τρεχω... εσυ τι κανεις? πως εισαι? ποναςακομα?

HouVp2.png

oVGVp2.png

ayto jana pesto! τοσο καιρο κ ακομα τρεχω... εσυ τι κανεις? πως εισαι? ποναςακομα?

πηρα υποθετα βολταρεν κ ειμαι καλυτερα,ο πονος βεβαια δεν εχει φυγει αλλα δεν πευτω κ στα πατωματα..

μου ειχανε πει να παρω τηλ να ωτησω αν θα στειλουνε το σακο για βιοψια.περνω απο χτες,κ μια δεν το σηκωνουνε μια δεν ειναι εκει η υπευθυνη..τα νευρα μου:mad:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

3 νυχτες σε βλεπω στον υπνο μου.

τι μια σε ειδα οτι ειμασταν μαζι και μπικαμε σε μια εκκλησια και του αγιου γεωργιου και ναψαμε κερι.

την αλλη οτι ησουν πολυ ομορφη παρα πολυ και ντυμενη τελεια μονο που η μπλουζα σου ηταν διαφανες και φαινονταν τα βυζια σου,και σου ελεγα να αλλαξεις!

και εχθες οτι οδηγουσες ενα ποδιλατο και εγω ημουν πισω σου και σου ελεγα να μην τρεχεις γιατι κατεβεναμε κατηφορα.και ηταν ολο στροφες και σε μια εχασες τον ελεγχο αλλα ευτυχος δεν πεσαμε.ομως εσυ κατεβηκες απο το ποδιλατο και αρχισες να κατουρας μπροστα στον κοσμο και σου ελεγα να ρε σε βλεπουν αλλα εσυ τιποτα!

δεν ξερω τι σημαινουν...μπορει που εχω την εννοια .

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

3 νυχτες σε βλεπω στον υπνο μου.

τι μια σε ειδα οτι ειμασταν μαζι και μπικαμε σε μια εκκλησια και του αγιου γεωργιου και ναψαμε κερι.

την αλλη οτι ησουν πολυ ομορφη παρα πολυ και ντυμενη τελεια μονο που η μπλουζα σου ηταν διαφανες και φαινονταν τα βυζια σου,και σου ελεγα να αλλαξεις!

και εχθες οτι οδηγουσες ενα ποδιλατο και εγω ημουν πισω σου και σου ελεγα να μην τρεχεις γιατι κατεβεναμε κατηφορα.και ηταν ολο στροφες και σε μια εχασες τον ελεγχο αλλα ευτυχος δεν πεσαμε.ομως εσυ κατεβηκες απο το ποδιλατο και αρχισες να κατουρας μπροστα στον κοσμο και σου ελεγα να ρε σε βλεπουν αλλα εσυ τιποτα!

δεν ξερω τι σημαινουν...μπορει που εχω την εννοια .

:confused::confused::confused: μονο μαυρη γατα δεν ειδες...:confused::confused::confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα! σε λιγο θα παμε στον γιατρο περιμενω τον πετρο! να δουμε για την χολη.

την μπεμπε μου ειπε η παιδιατρος να την παω την αλλη τεταρτη..πολυ δεν ειναι?

τελος παντων... πως εισαι?

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα! σε λιγο θα παμε στον γιατρο περιμενω τον πετρο! να δουμε για την χολη.

την μπεμπε μου ειπε η παιδιατρος να την παω την αλλη τεταρτη..πολυ δεν ειναι?

τελος παντων... πως εισαι?

οπως με ειδες στον υπνο σου[και δεν εννοω με τα βυδια εκθω]

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ξεχασα να σου πω οτι πριν μπουμ ε στην εκκλησια ηταν μια γατα τεραστια αλλα ασπρη και πολυ αγριεμενη....

τωρα το ειδα...

ε τοτε μπορω να βρω μια γωνια να πεθανω με την ησυχια μου:?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αστα αυτα! μαζεψου....... χαχαχαχ καλο θα ηταν να την εχεις ετπιμη ποτε δεν ξερεις..μην τρεχουμε τελευταια στιγμη...χαχαχα

αχ! αργει ο πετρος και παλι θα τρεχουμε..

και εχθες σε ιεδα στον υπνο μου αλλα δεν θυμαμαι καλα!

θα με αφησεις ενα βραδυ να κοιμηθω..η θα τρεχεις συνεχεια στο μυαλο μου

HouVp2.png

oVGVp2.png

αστα αυτα! μαζεψου....... χαχαχαχ καλο θα ηταν να την εχεις ετπιμη ποτε δεν ξερεις..μην τρεχουμε τελευταια στιγμη...χαχαχα

αχ! αργει ο πετρος και παλι θα τρεχουμε..

και εχθες σε ιεδα στον υπνο μου αλλα δεν θυμαμαι καλα!

θα με αφησεις ενα βραδυ να κοιμηθω..η θα τρεχεις συνεχεια στο μυαλο μου

θα τρεχω συνεχεια μες το μυαλο σου:rolleyes:

μεχρι να το πιασεις το νοημα...και να ρθεις πατρα.εγω τοσες φορες ηρθα ..και μαλιστα τσιτσιδη..εσυ δεν μπορεις να ερθεις μια;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

θα τρεχω συνεχεια μες το μυαλο σου:rolleyes:

μεχρι να το πιασεις το νοημα...και να ρθεις πατρα.εγω τοσες φορες ηρθα ..και μαλιστα τσιτσιδη..εσυ δεν μπορεις να ερθεις μια;

θα ρθω βρε παραπονιαρα! αλλα να τελειωσω με αυτο το θεματακι..

θα πας στον γαμο?

HouVp2.png

oVGVp2.png

θα ρθω βρε παραπονιαρα! αλλα να τελειωσω με αυτο το θεματακι..

θα πας στον γαμο?

ως γνωστον ..εσυ εισαι το κυτιο παραπονων μου..εχω μαζεψει μια χαρταμπλιανκγα απο παραπονα κ σε περιμενω πως κ πως..

ποτε θα ερθεις;

στο γαμο μαλλον θα παμε ..τι φορανε ρε ρουλα ;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ως γνωστον ..εσυ εισαι το κυτιο παραπονων μου..εχω μαζεψει μια χαρταμπλιανκγα απο παραπονα κ σε περιμενω πως κ πως..

ποτε θα ερθεις;

στο γαμο μαλλον θα παμε ..τι φορανε ρε ρουλα ;

εγω θα φορεσω ενα σατεν παντελ.και ενα μπλουζακι καλοκαιρινο κ τελος!

αντε να βαλω κ ενα ζακετακι

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...