Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ αν έχεις μύλη κύηση να ξέρεις μετά πάει 6μηνο υποχρεωτικά αποχής...

αυτο ειναι το τελευταιο που με απασχολει ξανθη.

εγω διαβασα μεσα για πολυ χειροτερα πραγματα.δεν θελω ουτε να το σκευτομαι. αυτο που με στεναχωρει ειναι που δεν καταλαβαινει κανεις κ πανω απολα ο θοδωρης την κρισιμοτητα της καταταστασης.αλλα πες αυτος δεν ξερει,2 γιατροι με εχουν δει,ο ενας ειναι κ γενετιστης τρομαρα του,δεν θα επρεπε να καταλαβει οτι εφοσον η χοριακη ανεβαινει χωρις αναπτυξη εμβρυου κατι δεν παει καλα;ο αλλος ειναι διευθυντης κλινικης στο νοσοκομειο.με ειδε εχτες κ το νωριτερο που μπορουσε να με βαλει ηταν παρασκευη.ο θοδωρος μου λεει οτι ψαχνω πολυ κ δεν ειναι καλο.αν ομως μου συμβει εμενα κατι ποιος θα απολογηθει..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Να σου πω γιατί σκέφτεσαι το χειρότερο.Προφανώς δεν θα είδε κάτι ανησυχητικό στον υπέρηχο ο γιατρός.Εσύ έκανες υπέρηχο και διέγνωσες μύλη κύηση;

Διάγνωση της τροφοβλαστικής νόσου, γίνεται από την κλινική εικόνα (έντονα συμπτώματα κυήσεως, ναυτία εμετό και αιμορραγίες) και τον εργαστηριακό έλεγχο (β-hCG) που οι μονάδες θα είναι εξαιρετικά υψηλές και το υπερηχογράφημα, που οι κύστες φαίνονται σαν νιφάδες χιονιού.

έχεις όλα αυτά;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Να σου πω γιατί σκέφτεσαι το χειρότερο.Προφανώς δεν θα είδε κάτι ανησυχητικό στον υπέρηχο ο γιατρός.Εσύ έκανες υπέρηχο και διέγνωσες μύλη κύηση;

Διάγνωση της τροφοβλαστικής νόσου, γίνεται από την κλινική εικόνα (έντονα συμπτώματα κυήσεως, ναυτία εμετό και αιμορραγίες) και τον εργαστηριακό έλεγχο (β-hCG) που οι μονάδες θα είναι εξαιρετικά υψηλές και το υπερηχογράφημα, που οι κύστες φαίνονται σαν νιφάδες χιονιού.

έχεις όλα αυτά;;;

στον υπερηχο δεν μου ειπαν εμενα κατι.εχω ομως στομαχικες διαταραχες κ πρησμενο στηθος,αιμοραγια δεν εχω.ουτε εμετο.η χοριακη ομως ειναι πολυ ανεβασμενη.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Αν είχες αυτή την χοριακή στις 5 εβδομάδες θα ήταν μύλη σίγουρα τώρα δε νομίζω

μακαρι ρε ξανθη τι να πω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα!

σε ευχαριστω μαρακι..

περιμενω πως κ πως να ρθει η αυριανη μερα να τελειωνω.δεν μπορω αλλο .

το ολο θεμα ειναι τρομερα ψυχοφθορο.εχω χασει τον εαυτο μου..

βεβαια ,ηρεμη θα ειμαι οταν θα παω για υπερηχο κ θα δω οτι ολα ειναι καλα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Έχω πολύ καιρό να γράψω εδώ άλλα συγχωρήστε με δεν ξέρω γιατί...Είμαστε καλά βεβαία πέρασε μια λοίμωξη αναπνευστικού ο μικρός και την βγάλαμε στο νοσοκομείο άλλα κατά τα άλλα καλά...Τζένη μου λυπάμαι πολύ σε καταλαβαίνω απόλυτα άλλα το θετικό είναι ότι τα κατάφερες και έμεινες έγκυος άσχετα αν δεν είχε καλή εξέλιξη η εγκυμοσύνη σου,κάθε εμπόδιο για καλό λένε..Μια μεγάλη αγκαλιά σου στέλνω..Ξανθούλα τι κάνεις??Η μπεμπου μεγαλώνει?Να κανονίσουμε για κανένα καφεδάκι καμιά μέρα...Κιττυ αννετ ανδριανη μαριανθη παπακι αννα κιττυ και όποια άλλη ξεχνάω πολλά φιλιά!!!!

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα αννια..

ελπιζω να ειστε καλα τωρα..

ναι,ξερω οτι μπορω να μεινω.αλλα η ολη καταληξη ειναι που με εχει αγχωσει τρομερα.ο γιατρος λεει οτι ηταν τυχαιο κ να μην το ψαξω γιατι ηταν η πρωτη μου ατυχια.κανενας ομως δεν με ρωταει αν θα αντεξω κ αλλη για να αρχισω να το ψαχνω.το μονο που μπορω να κανω τωρα ειναι να κανω το σταυρο μου να μην μου ξανατυχει.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα κουκλες μου

τζενακι μου καλη αναρρωση και σωματικη αλλα κυριως ψυχικη, κοιτα μαναριμου μη σκεφτεσαι αρνητικα, η επομενη φορα θα σε αποζημιωσει με ενα αγγελουδι στην αγκαλιτσα σου!

ξερω πως θα αγχωνεσαι και θα φοβασαι σε ολη την διαρκεια αλλα ολα καλα θα πανε, εμεις θα ειμαστε εδω να σου δινουμε κουραγιο και δυναμη!

εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τσακωσεις το επομενο σπορακι!τα υπολοιπα αστα πανω μας!!!

μια μεγαλη αγκαλιτσα και οτι εγινε εγινε, κοιτα μπροστα στα ωραια που ερχονται!

αννια πω πω ταλαιπορια που περνατε με τις αρρωστιες, περαστικα και αγυριστα!

φιλακιασε ολα τα γλυκα μου κοριτσια!

κοριτσιαααααα η αννιω να γεννησε?εχει καμια τηλεφωνο της να μαθουμε νεα της?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα και καλη εβδομαδα!

κοριτσαρες αυτο ηταν..τελειωσε κ τωρα μπορω δειλα δειλα να μετραω αντιστροφα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας κουκλες μου τι μου κανετε;;

τζενακι μου ολα περασαν κουκλα μου παει αφησε το πισω!

μη στεναχωριεσαι κουκλα μου πια για κατι που περασε και εφυγε!

απο δω και περα μονο χαρες!

να δεις που συντομα θα μας ανακοινωσεις για το δικο σου φασολακι!

τα υπολοιπα κοριτατσακια τι λεει πως τα περνατε;;;

εμεις δοξα το θεο ολα καλα!

μεγαλωνουμε μια χαρα εχουμε ενα πολυ καλο προγραμμα τρωμε απο τη μαμα φουλ ειμαστε περιπου 6 κιλα οχι ακομα αλλα τα κοντευουμε και σε 20 μερες εχουμε παιδιατρο παλι για εμβολιακι!

αυτα!

ετοιμαζομαστε και για τη βαφτιση και θα κανουμε θεμα το αεροστατο θα σας βαλω λινκ να δειτε τη μπομπονιερα μας και τα μαρτυρικα μας!να μας πειτε τη γνωμη σας!

http://www.slide.com/s/OmAS6UzQ6D8ey1qKvDI0Uykyp2fCEJAm

αυτη θα ναι η μπομπονιεριτσα μας και τα μαρτυρικα http://softerror.blogspot.com/2011/06/blog-post_16.html

για πειτε κι εσεις τι γνωμη σας και θα σας βαλω να δειτε και το προσκλητηριο που ακομα δεν το εχω παραγγειλει βεβαια!http://www.polygrafos.gr/%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF,%20%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9,%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF.jpg

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Τζενάκι το κεφάλι ψηλά και προχωράμε....

Παπάκι ωραίο το θέμα σας μου άρεσαν και οι μπομπο και τα μαρτυρικά και τα προσκλητήρια.Με το καλό να κάνετε την βουτιά σας...

Εμείς κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια και ευτυχώς η μικρή τα πήγε μια χαρά χωρίς παρενέργειες.Είμαστε 5650 και 63 πόντους και η παιδίατρος είπε ότι ε καλά πήγαμε αλλά θα μπορούσαμε και καλύτερα;;;;; αυτό μόλις της είπα ότι θηλάζουμε...εννοείται ότι ενώ με έριξε πολύ στην αρχή αποφάσισα να μην της δώσω σημασία εγώ νομίζω ότι το παιδί μου είναι σούπερ είναι και κορίτσι πόσα κιλά να είναι πια;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...