Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Τζενακι εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός κα να ξεκινήσετε πάλι τις προσπάθειες και εύχομαι τώρα να ξεμπλεξεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Σίγουρα είναι κάτι στεναχωρο αυτο που συναιβει αλλα θα βρεις πάλι την όρεξη να συνεχίσεις και ειδικά εσύ που έχεις ζήσει την ανδριανη ξέρεις καλύτερα ότι δυσάρεστα συμβαίνουν αλλα έρχονται και τα ευχάριστα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημερα κοριτσακια μου..

ξερω θα περασει καποια στιγμη ,περιμενω πως κ πως να καθαρισω.

το καλο με εμενα ειναι οτι τα ασχημα οταν περασει ο καιρος ,δεν τα βαζω απλα στην ακρη του μυαλου,τα διωχνω.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζενακι ολα αυτα φτιαχνουν,αληθεια.

στο λεω εγω που τα εχω περασει ,τοτε μου φαινοντουσαν βουνο ομως τωρα ειναι ασημαντα.

η ζωη μου ηρθε τουμπα σε 1 μερα μεσα,τραβαμε μεγαλο ζορι.

γι'αυτο σας λεω κοριτσια :ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ!!!!!

δε ξερω ακομα πολλα γι'αυτο δε μπαινω σε λεπτομερειες,το μονο που ξερω ειναι οτι εχουμε μπροστα μας εναν τεραστιο Γολγοθα:(:(

αστερια δεν ξερω τι μπορει να σου συμβαινει..οτι κ να γινει ,πρεπει να φανεις δυνατη.να εχεις πιστη στο θεο.κ ολα θα πανε καλα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημεραααα ξερω χαθηκα αλλα τρεχω και οι 24 ωρες δεν μου φτανουν... Τζενακι μου γλυκο τι να πω; Να εισαι δυνατη ξερω οτι ποναει αλλα ολα γινοντε για καποιο λογο οποτε καλυτερα τωρα που ειναι νωρις... Θα ερθει το σπορακι να εισαι σιγουρη. Αστερια μου ελπιζω οτι και να ειναι να ειναι περαστικο. Τωρα τα δικα μας η Εβελινα τα παει μια χαρα στο σχολειο διαβαζει και ολα καλα. Η μικρη ειναι 6200 και 70 ποντους για κοριτσακι εχει ξεφυγει απο την καμπυλη υψους... Σημερα θα φαμε πρωτη φορα κρεμουλα!

Γειααα............

ακομα περιμενεις να σε παρω τηλ ε ? αααχχχχχχχ........πριν λιγο γυρισα , ισα ισα ειδα λιγο το μωρο και κοιμηθηκε.

καλα η μπεμπα πανυψηλη λεμε !!!!!!!!!!!!! μπραβο .......φτου φτου !!!!

κι εμεις το σαββατο θα φαμε κρεμα βανιλια, ηδη καταβροχθιζει ενα μπωλ φρουτοκρεμα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Τζενάκι , πολύ στεναχωρηθηκα ρε κοριτσακι.....

Ευχομαι , την επομενη φορα που θα ειναι και συντομα να πανε ολα τελεια !!!!!!!!!!

*****βιαζομαι να γραψω πριν κλεισει παλι το μαραφετι

εμεις , τελος με το μαγαζι ............την δευτερα φευγουν και τα επιπλα

τελος εποχης.................

κατα τα αλλα , τα ιδια ...δουλεια , σπιτι , μωρό

πολλά φιλια σε όλες !!!!!!!!!!!!

Αστερία μου , δεν ξερω τι συμβαινει αλλα ελπιζω να ξεπεραστει συντομα

και καταφερνω επιτελους να συνδεθω....και διαβαζω και γουρλωνω τα ματια ετοιμη να τσιριξω απο χαρα...και μετα μενω κοκκαλο...μου φευγει το χαμογελο και συνεχιζω...

ευζενη μου μια τερααααααααστια αγκαλια αγαπη μου, ηταν ετσι να συμβει, καλυτερα τωρα παρα σε δυο μηνες, σε 3 σε 4 που ο πονος θα ηταν πιο μεγαλος,..τωρα ομως ξερεις... τα καταφερες και θα τα ξανακαταφερεις να εισαι σιγουρη!!!τωρα πηρε μπρος το συστημα και δεν θα προλαβεις να πεις "το καφε της παλιοπαρεας"..τσουπ νασου το φασολακι!!!3 μηνες περνανε σαν νερακι, να εχεις θετικη σκεψη και ορεξη για τρελες νυχτες με τον αγαπουλη!!!ολη μου η θετικη ενεργεια σε σενα και στην αστερια μας!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

τα φιλια μου σε ολα τα μικρα και μεγαλα μανουλια!!!

αυριο βραδυ θα ειμαι παλι εδω, ετοιμη για πολυ μπλαμπλα (μακαρι να εχω παρεουλα)!!!

σημερα βαλθηκα να γλυψω το σπιτι...του χρονου παλι!!!χαχαχα

φιλεναδες, αδερφες, συμπεθερες, γυναικες, κουνιαδες, ανηψακια, νυφιτσες φιλαρακια μου λειψατε!!!

Υ.Γ. αυριο κανει η μινα την Β επιπεδου (ολα καλα θα πανε κουκλα)!

γκουντ ναιτ σουιτχαρτς εντ σι γιου τουμοροου, κισις εντ λοβ λοβ λοβ!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

καλησπερα..

κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες για τη στηριξη..

την παρασκευη μπαινω για αποξεση..τελικα δεν τη γλυτωσα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσακια που εισαστε?ερημωσε το καφε ελπιζω να στε ολες καλα κ ας μην μπαινετε οσες φορες κ να μπω αδειο ειναι!που εισαι ανετακι οεο???????

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλησπερα σας αγαπες μου, ευζενη μου μπορει να ειναι καλυτερα, να καθαρισεις να μετρας αντιστροφα για την επομενη προσπαθεια, αλλα να ρωτησω κατι?δεν θελω να δωσω ψευτικες ελπιδες...αλλα ξανακανες υπερυχο?εστω μια χοριακη...να εισαι σιγουρη 100% βρε αδερφε...πολλα μπορουν να συμβουν

μαρη γυναικα σπιτι ειμαι, σπιτι, με τρεχει ο μικρος, ολο αγκαλια γκρινια μουρμουρα φωνες και κλαματα ουφ, ετοιμαζεται και το 6ο δοντι, κανω λοιπον υπομονη...

κιττυ μου πως πας με την δουλεια?κουραζεσαι πολυ ε?ο μικρος διαβασα τρωει οοολη του την φρουτοκρεμα, αχ ποσο θαθελα να τον δω αλλα με τα καμωματα του ζεβρη δεν μπορουμε να παμε και πουθενα, πλατεια τον βγαζω τον κυριο και τον ακουνε 2 καφενεια...του δινω κανα μπισκοτακι και για λιγο δεν ακουγεται καθολου παρα μονο ηχοι ευχαριστησης χαχαχα!μονο αν προχωραει το καροτσι, αλλα δεν μπορω αλλο ορθιααααααααααααααααααααααα θα καταρρευσω αλα μανωλιδου χαχαχαχα

συμπεθερα ποτενα σε παρω?η νυφιτσα μου καλα ειναι?το λινακι μας?

την αγαπη μου σε ολες σας, πολλα πολλα φιλια!!!

παω γιατι ειμαι πεθαμενη και πονεμενη, το γονατο ταπαιξε ουφ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα..

αννετ μου χοριακη εκανα την προηγουμενη πεμπτη κ ηταν 45 χιλλιαδες.αυτο δεν ειναι καθολου καλο ομως.οταν ανεβαινει η χοριακη χωρις αναπτυξη του εμβρυου μπορει να υπαρξουν αλλα προβληματα πολυ πιο σοβαρα απο μια παλλινδρομη η απο μια αποβολη.το εψαξα λιγο μεσα κ μια τετοια περιπτωση δηλ να ανεβαινει η χοριακη χωρις αναπτυξη εμβρυου οδηγει σε μυλη κυηση.με βαση την τελευταια περιοδο ειμαι κοντα στις 9 εβδομαδες,θα επρεπε μεσα αν υπηρχε εμρυο να κανει παρτυ..

εχω κανει 5 υπερηχους κολπικους συνολικα σε διαστημα 1 μηνα κ φαινεται μονο σακος με εμβρυικο πολο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...