Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

αστερια μου ναι μεγαλωσε και ειναι ενα κουκλι εχω τρελαθει στειλε με πμ το μειλ σου να σου στειλω φωτο αν θελεις και εννοειται στειλε και εσυ τους αντρακους σου να τους δω που ε χω αγωνια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσο για το γαλα το ξερω αλλα επειδη θηλαζω αποκλειστικα εχω κι εγω την αγωνια μου αν τρωωει οσο πρεπει αλλα θα σας πω και ποσο βαρος εχουμε και υψος την πεμπτη που θα κανουμε εμβολιακι παλι στα μπουτακια μας!κλαψ.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κουκλιτσες;;

καλε που χαθηκατε ολες αντε για να μαζευομαστε χειμωνιασε τα κεφαλια μεσα παλι!

εμεις ειμαστε σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

γεια σας κοπελιες καλο χειμωνα ελπιζω ολες καλα

εμενα με τρεχει η μικρη νυχθημερων δεν στεκεται πουθενα θελει συνεχεια να ναι ορθια κ να περπαταει κ αγκαλια να την εχω μονο οταν ειμαι ορθια ελα ομως που ειναι 8,5 κιλα κ η μεση μου με εχει πεθανει βγαζει κ δοντια κ ολα της φταινε

αυτα τα νεα μας τωρα χειμωνιαζει κ ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα φιλια σε ολες!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Εδώ και εμείς γυρίσαμε σπίτι μας είμασταν στη μαμά μου γιατί λείπει ταξίδι ο άντρας μου.Η μικρή στον μήνα 4750 και 58 πόντους...Θρεφταράκι και μόνο με το γάλα της μαμάς της!!!

Ο γιος έχει κάθε μέρα ασκήσεις στο νήπιο και μου είπε να της κάνω εγώ το τερατάκι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Δεν βλέπω πολυ κινητικότητα αν και έχω καιρο να μπω...

Τι κάνετε; Καλο φθινόπωρο να ευχηθώ! Ολα τα μωρακια μεγαλώνουν απο ότι βλέπω, έτσι μπράβο! Κι εμείς μεγαλωνουμε, είμαστε 8 κιλα και 70 εκ. Κι εμείς μόνο με το γάλα της μαμάς εκτός απο την τελευταία βδομάδα που προσπαθούμε να ξεκινήσουμε στέρεες τροφές. Δεν τα καταφέρνουμε καλα για την ώρα αλλα που θα παει.... Κατα τ΄αλλα θελουμε συνέχεια να παίζουμε και να σκαρφαλωνουμε, αλλα είμαστε γενικά καλα παιδιά.

Παπακι αλλάζει και η σύσταση στο γάλα αλλα και το μωρό μεγαλώνοντας πίνει πιο καλές γουλιες και χορταινει πιο γρήγορα.

Ξανθή μου άρχισαν τα διαβασματα; Χαχαχαχα

Φιλιά σε όλες! Μήπως έχουμε τίποτα νέα μπεμπεκια που δεν είδα;

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Κοριτσιαααα....................τι κάνετε ?

δεν δουλευει καλα το λαπτοπ και δεν μπορω να μπαινω. εμεις καλα ειμαστε , ο μπεμπης μια χαρα , 7500 κιλά κ 69 εκ, ξεκινησαμε φρουτα , και εχουν σκασει και 2 δοντακια !!!!!!

εγω τρεχω , δουλευω και ταυτοχρονα προσπαθω να κλεισω το μαγαζί.

εσεις , όλες καλά ? τα μπεμπακια διαβαζω σουπερ !!!!!!!!!!!!

πολλά φιλιά !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλησπερα

εχω να γραψω καιρο και αυτο επειδη δεν ειμουν και σε τοσο καλη ψυχολογικη διαθεση.

πριν 20 μερες εκανα ενα τεστ κ βγηκε θετικο,περιμενα λιγες κ εκανα 2 χοριακες οι οποιες βγηκανε πολυ καλες κ περιμενα πως κ πως να παω στο γιατρο για να δουμε εμβρυακι κ να ακουσουμε καρδουλα ..

δυστηχως ειδαμε μονο σακο.κλεισαμε ραντευου μια εβδομαδα μετα με την ελπιδα οτι κατι θα εχει αλλαξει αλλα παλι τπτ..αποτελεσμα..παλι αδειος σακος..ναι μεν εμβρυικος πολος αλλα τπτ αλλο..

ο γιατρος μου ειπε να το αφησω να αποβληθει μονο του για να μην βαλω σε περιπετειες τη μητρα..και αποχη 3 μηνες για να επανελθει ο οργανισμος.

αυτο βεβαια που με εχει ριξει πολυ ειναι το γιατι.

μεχρι εχτες δεν ηξερα τον ορο ανεμβρυικη κυηση..ηταν να το μαθω κ αυτο με ασχημο τροπο..

και ενω 3 μηνες μου φαινονται αιωνες,τρεμω στη σκεψη οτι μπορει να μου ξανασυμβει..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζενακι μου ειναι λογικο να εισαι στεναχωρεμενη,δυστυχως ομως αυτα συμβαινουν.Μην προσπαθεις να βρεις το γιατι,νομιζω απλα δεν υπαρχει απαντηση.Δεν προχωρησε για καποιο λογο και ειναι καλυτερα που εγινε εξ αρχης.

το οτι ετυχε μια φορα δε σημαινει οτι ετσι θα συνεχισει,παρε παραδειγμα το μινακι,που αμεσως μετα τα καταφερε και ολα πανε καλα.

οι 3 μηνες σου φαινονται πολλοι αλλα ετσι θα συνελθει το σωμα σου και συνηθως μετα απο κατι τετοιο η επομενη εγκυμοσυνη ερχεται πιο ευκολα γιατι το σωμα θυμαται.

ευχομαι ολα να σου πανε καλα στο εξης;)

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Τζενάκι δεν ήταν να γίνει αυτό το μωράκι και το σώμα σου φρόντισε να το μάθεις από την αρχή...

3 μήνες δεν είναι πολύ θα περάσουν και μετά θα πάνε όλα καλά να δεις...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

καλο φθινοπωρο να εχουμε και καλο χειμωνα!

τζενακι μου δε θα σου πω να μη στεναχωριεσαι ειναι πολυ δυσκολο!

αλλα σιγουρο ειναι πως πρεπει να χαρεις για κατι αλλο!

αφου επιασες μια φορα θα ξαναπιασεις στα σιγουρα.τουλαχιστον ειδες οτι το συστημα λειτουργει κουκλα μου.

το οτι δεν πηγε καλα αυτη δε σημαινει οτι δε θα παει καλα η επομενη.

οντως δες το μινακι που στο καπακι εμεινε παλι εγκυος και ολα πανε κατευχην αυτη τη φορα!

προσεξε μη σε παρει απο κατω γιατι ειναι καλο και θα σε παει πισω κουκλα μου.

η στεναχωρια το αγχος ολα αυτα δε βοηθανε στη συλληψη το ξερω απο πρωτο χερι οσο αγχωνεσαι τοσο πισω πας στο πολυποθητο γεγονος.σφιξε τα δοντια παρε μια βαθεια ανασα και συνεχισε αγαπη για τα καινουρια που ερχονται!

μη το βαζεις κατω και δες την ''θετικη'' πλευρα: αφου εμεινες εγκυος θα ξαναμεινεις!ειναι το μονο ενθαρρυντικο κουκλα μου πιασου απο αυτο!

κατα τα αλλα εμεις παμε πολυ καλα δοξα το Θεο.

πηγαμε στην παιδιατρο ειμαστα ακριβως 3 μηνων(εχτες),ειμαστε 63 ποντους,5550 γρ,και περιμετρος κεφαλης 40.μεγαλωνουμε ακριβως στη μεση της αναπτυξης ολα στο κεντρο δηλαδη και μας ειπε οτι ειμαστε το τελειο.

ουτε κοντος ουτε ψηλος,ουτε χοντρος ουτε αδυνατος.

καναμε και τα εμβολιακια μας στα μπουτακια μας!δεν καναμε καθολου πυρετο παλι καλα!

θηλαζουμε παρα πολυ καλα καθε 3 με 4 ωρες και το βραδυ κοιμομαστε απο τις 9 μεχρι τις 3 ξυπναμε τρωμα και μετα ξαναξυπναμε στις 7 τρωμε και χουζουρευουμε με τη μαμα μεχρι τις 8.30 με 9.00 τελεια!!!!!!!!!!!!!

ειμαι παρα πολυ χαρουμενη και ξεκιναω την ετοιμασια της βαφτισης.

εχω χασει ηδη 13 κιλα ενω ειχα παρει 7 στην εγκυμοσυνη και χαλαρα μεχρι τη βαφτιση στις 18 δεκεμβριου ελπιζω να εχω χασει αλλα 10 για να ειμαι στα κιλα μου επιτελους!!!!!!!!!!!

μακια!σας φιλω κουκλες μου να ειστε ολες καλα και να μαζευομαστε σιγα σιγα ναι;;;;;

μπαι!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα..

σας ευχαριστω κοριτσια απλα ειναι νωπο,ακομα δεν εχει αρχισει η διαδικασια,περιμενω ..δεν θελω με τπτ να μπω στη διαδικασια της αποξεσης.βεβαια μπορει να μη την γλυτωσω..

Αστερια μου δεν με αγχωνουν οι 3 μηνες που θα περιμενω,με αγχωνει ο κυκλος μου που ειναι μεγαλος,35-45 μερες ,που παει να πει οτι καποιοι απο αυτους ειναι κ ανωορηκτοι.ασε που ειναι σαν να περιμενω 2 κυκλους,ο γιατρος μου ειπε οτι στο 3μηνο θα μου δωσει serpafar να μειωθει ο κυκλος μου κ να κατεβασω πιο πολλα αυγουλακια..ειδωμεν..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζενακι ολα αυτα φτιαχνουν,αληθεια.

στο λεω εγω που τα εχω περασει ,τοτε μου φαινοντουσαν βουνο ομως τωρα ειναι ασημαντα.

η ζωη μου ηρθε τουμπα σε 1 μερα μεσα,τραβαμε μεγαλο ζορι.

γι'αυτο σας λεω κοριτσια :ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ!!!!!

δε ξερω ακομα πολλα γι'αυτο δε μπαινω σε λεπτομερειες,το μονο που ξερω ειναι οτι εχουμε μπροστα μας εναν τεραστιο Γολγοθα:(:(

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημεραααα ξερω χαθηκα αλλα τρεχω και οι 24 ωρες δεν μου φτανουν... Τζενακι μου γλυκο τι να πω; Να εισαι δυνατη ξερω οτι ποναει αλλα ολα γινοντε για καποιο λογο οποτε καλυτερα τωρα που ειναι νωρις... Θα ερθει το σπορακι να εισαι σιγουρη. Αστερια μου ελπιζω οτι και να ειναι να ειναι περαστικο. Τωρα τα δικα μας η Εβελινα τα παει μια χαρα στο σχολειο διαβαζει και ολα καλα. Η μικρη ειναι 6200 και 70 ποντους για κοριτσακι εχει ξεφυγει απο την καμπυλη υψους... Σημερα θα φαμε πρωτη φορα κρεμουλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...