Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

πηρε σε 20 μερες 1 κιλο κ τρεις ποντους.. τσιποτουλα μου βγηκε!

εσυ τι κανεις?

κααααλα....εδω μαγαζι,ψιλο βαριεμαι.δεν περναει η ωρα..

εν τελει την κυριακη ολοι σπιτι στην ταρατσα;την μικρη θα την φερεις;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κααααλα....εδω μαγαζι,ψιλο βαριεμαι.δεν περναει η ωρα..

εν τελει την κυριακη ολοι σπιτι στην ταρατσα;την μικρη θα την φερεις;

εγω θελω αλλα ο πετρακος οχι. επειδη δεν εχουμε σαραντιση ακομα.

αλλα εμεις θα ερθουμε.τωρα αν τον πεισω... εβαλα κ την διαλεχτη και αυτη του λεει μην φερεις το παιδι τρελοι ειστε και μπλα μπλα το χαζο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

εγω θελω αλλα ο πετρακος οχι. επειδη δεν εχουμε σαραντιση ακομα.

αλλα εμεις θα ερθουμε.τωρα αν τον πεισω... εβαλα κ την διαλεχτη και αυτη του λεει μην φερεις το παιδι τρελοι ειστε και μπλα μπλα το χαζο.

χαχαχαχαχαχαχ...οντως ειναι χαζο...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αλλα ρε γαμωτο θα ειναι κ τα αλλα μικρα κ φοβαμαι που δεν εχει κανει εμβολιο.

κ απο την αλλη θα ειμαι πιο χαλαρη αν δεν την παρω!

παω να κανω ενα τσιγαρο κ ερχομαι

HouVp2.png

oVGVp2.png

αλλα ρε γαμωτο θα ειναι κ τα αλλα μικρα κ φοβαμαι που δεν εχει κανει εμβολιο.

κ απο την αλλη θα ειμαι πιο χαλαρη αν δεν την παρω!

παω να κανω ενα τσιγαρο κ ερχομαι

τοτε καλυτερα να μην την παρεις,να εχεις κ το κεφαλι σου ησυχο.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

απο την αλλη αυτο λεω κ γω! κ μετα οποιος θελει ας ερθει κατω για βολτα!

τωρα μιλουσα κ με το δημητρη,ψαχνει να βρει τεντοπανο για να μη μας καψει ο ηλιος

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

sthn taratsa δεν θα κατσουμε κ θα το δεις! καλυτερα μεσα!

γιατι θα σκασουμε!

βασικα εμενα δεν με πολυ απασχολει που θα καθησουμε..το πολυ πολυ παμε το απογευμα επανω για καφε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και το μενου πολυ γκουρμε..

κορμπανι,φρικασε,μοσχαρι κοκκινιστο με μακαρονια..ωρε μανα μου...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΚΑΛΑ ΝΤΕ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ...ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΟΥΠΩΤΕΣ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΕΣ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΑΣ ΧΕΧΕΧΕ

ΕΜΕΙς ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩς...ΕΓΩ ΔΕ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΩς ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΚΑΛΑ ΝΤΕ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ...ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΟΥΠΩΤΕΣ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΕΣ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΑΣ ΧΕΧΕΧΕ

ΕΜΕΙς ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩς...ΕΓΩ ΔΕ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΩς ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ!

βρε βρε βρε...σαν τα χιονια.....

τι κανεις εσυ κιουρια; ο μικρουλης σου ειναι καλα;σε ποιο σημειο του οριζοντα ειστε τωρα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας αγαπες μου δε σας ξεχναω αλλα ειμασταν διακοπες στη σαντορινη και μολις εχτες γυρισαμε και ξερετε πως ειναι το σπιτι μετα απο διακοπες εχω ενα βουνο σιδερο και οχι μονο!

περασαμε υπεροχα το βατραχακι εκλεψε καθε παρασταση ειναι ολοι οι φιλοι μας ενθουσιασμενοι μαζι του!εχουν τρελαθει ολοι φανταστειτε εμενα!

οποτε τον εβλεπαν αρχιζαν οι φωτογραφιες και τα βιντεο αυτος γελουσε συνεχεια!

πηγαμε και στο γαμο των φιλων μας και ηταν συνεχεια διπλα μας ολο το βραδυ και κοιμοταν μεχρι τις 3 το πρωι οπου ξυπνησε εφαγε απο τη μαμα του μιας και ακομα θηλαζουμε αμε και ξανακοιμηθηκε αμεσως.βεβαια 7 το πρωι εχουν καθε μερα εγερτηριο με γελια παλι καλα να λεμε πμως που κοιμαται απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 7 το πρωι σερι με 1 το πολυ 2 διακοπες για φαγητο~

ολα καλα λοιπον εμεις εχουμε και ραντεβου στις 22 του μηνα για το δευτερο εμβολιο μας το διπλο!

στο πρωτο εμβολιο δεν εκανε καθολου πυρετο μονο μια ανησυχια ειχε τη δευτερη μερα αυτο ολο κι ολο

το μονο που αλλαξε ειναι η συχνοτητα των γευματων του τις τελευταιες 4 μερες.ενω ερτωγε καθε 2ή 3 ωρες τωρα τρωει καθε 4 και 5 ωρες παραξενο δεν ειναι;;;μηπως αλλαξε η συσταση του γαλακτος μου και τον ''πιανει'' καλυτερα τωρα;μηπως εγινε πιο λιπαρο;;

οποια κοπελα θηλαζει ας μου λυσει την απορια!

α και κατι αλλο ξεκινησε την τελευταια εβδομαδα και γλυφει τα χερια του ασταματητα και με μανια μεχρι που αναγουλιαζει αλλα συνεχιζει δε σταματαει τι να πω;;δοκιμασα να του δωσω πιπιλα παρολο που δε θελω αλλα αηδιαζει παρα πολυ και δε θελω με το ζορι σε καμια περιπτωση να του τη δωσω.

αυτα τα νεακια μας!

καλο φθινοπωρο σεολες κουκλιτσες μου και σε λιγες μερες που θα ξανμπουμε σε ρυθμο με την καθαριοτητα και το σιδερο θα μπαινω πιο συχνα!

α ξεκιναμε να ψαχνουμε και για τη βαφτηση μας που θα γινει μαλλον στις 11 η στις 18 δεκεμβριου!

οποια εχει κατι υποψη της για προσκλητηρια και μπομπονιερες με θεμα το αεροστατο που θελω να κανω ας βαζει που και που κανα λινκ να μπαινω και να παιρνω ιδεες!ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

σας φιλω γλυκα ολες μαζι και μια μια ξεχωριστα!

φιλια απο μενα και το βατραχακι!

α θα βλαω και καινουριες φωτο να δειτε ποσο μεγαλωσαμε αμ πως;;;;;!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γεια σου αννετ και παπακι χαθηκαμε...

καλα περασατε....εμεις δεν προλαβαμε να παμε πουθενα γεννησα 15 αυγουστου αλλα δεν πειραζει αφου ειναι καλα η μπουμπου!

παπακι δεν ξερω να σε βοηθησω..

αντε να ξανα ανοιξουμε το καφε μας γιατι το κλεισαμε λογω καλοκαιριου... φιλια σε ολες!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

παπακι τι κανεις?μεγαλωσε ο βατραχακος σου ε?

για το γαλα που ρωτας μη σου κανει εντυπωση.Η συσταση του μητρικου γαλακτος ειναι διαφορετικη καθε μηνα και αντιστοιχει στις αναγκες του παιδιου καθως αυτο μεγαλωνει.

Το κορυφαιο δε ειναι οτι εχει αλλη συσταση για τα μωρακια που ειναι προωρα!!!το συζηταγαμε αυτο με τις αλλες μαμαδες που ειχαν τα παιδακια τους στη μοναδα.

απιστευτο,ε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...