Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

φωναξε η geni με οση δυναμη της ειχε απομεινει

και ο αντιλαλος στο ερημομενο κ ερειπομενο καφε της αλλοτε παλιοπαρεας , ετριζε τα σπασμενα τζαμια ..

κ γυρνοντας για να φυγει ειδε την ταμπελα...ΚΛΕΙΣΤΟΝ ...

me tetoian kriseivvv

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaxx εεε εδω ειμαι! με την μπεμπα αγκαλια θελει παρεα....την εμαθα κ τωρα ασταααα.

δεν πειραζει,η αγκαλια δεν εβλαψε ποτε κανεναν.τη μικρουλα μου εχω να τη δω κοντα 20 μερες..:(

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ειμαι πολυ τυχερη βρηκα ακροατη στα τραγουδια μου χωρις να διαμαρτυρετε...με ακουει με προσοχη και μαλλον της αρεσειιιιι αλλα κ αλλιως να ειναι.......

δεν ειναι τπτ..το εχουν ολα τα μωρα.εχεις δει τον χαραλαμπο πως κανει οταν του τραγουδαει η μαμα;ασε..μες τα ματια..το ωραιο ειναι οτι η μαμα καμαρωνει.....:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

θες να πεις κατι γιατι φωνη μου???? την εβαλα στο ριλαξ αλλα δεν της αρεσει.

ισως ειναι και μικρη.

η δουλεια πως παει?

μπουσουλωντας παει αλλα δεν θελω να το συζητησω..ολοι ερχονται να παρουνε λευτα λες κ ειμαι καμια τραπεζα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

μπουσουλωντας παει αλλα δεν θελω να το συζητησω..ολοι ερχονται να παρουνε λευτα λες κ ειμαι καμια τραπεζα

τοσο καλα!!!

θα βγω για να την ταισω γιατι ουρλιαζει. οκ

HouVp2.png

oVGVp2.png

τοσο καλα!!!

θα βγω για να την ταισω γιατι ουρλιαζει. οκ

νταξειιιιιιι τα λεμε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ειναι κανεις εδω?

αχ! αυτη η μπεμπουλα μου! ενω δεν ειναι να φαει ακομα αρχιζει να τρωει τα χερια σαν να παιναει.. ρε της λεω δεν σε ταιζω την βαζω διπλα μου στον καναπε και μου σκαει ενα χαμογελο! ολα τα λεφτα

γυναικες ρε!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

ειναι κανεις εδω?

αχ! αυτη η μπεμπουλα μου! ενω δεν ειναι να φαει ακομα αρχιζει να τρωει τα χερια σαν να παιναει.. ρε της λεω δεν σε ταιζω την βαζω διπλα μου στον καναπε και μου σκαει ενα χαμογελο! ολα τα λεφτα

γυναικες ρε!!!

καλημερααααα..ειναι φαγανου μου φαινεται

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...