Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα!

τι μου κανετε..καλα μου εισαστε;

εγω μια χαρα,εχτες ημουν ολη μερα μαγαζι και παραλιγο να κανω φονο.

ηρθε μια γιαγια και μου ζητουσε το κανατι της...επι μια ωρα..δεν εφευγε απο το μαγαζι αν δεν της το δινα.με λιγα λογια η ιστορια:ηρθε πριν 10 μερες κ μου ζητησε αν εχω ενα κανατακι πλαστικο να το μεταχειριζεται για τις δουλειες του σπιτιου,εγω ειχα μονο μεγαλες κανατες,με τα πολλα περνει ενα μεγαλο κ μου λεει..οταν θα φερεις κ μικρο θα ξαναπαρω..οκ..καθε μερα ερχοταν κ με ρωτουσε αν ηρθε το κανατακι της..ρωτησα τους προμηθευτες μου αλλα κανενας δεν ειχε κατι που να της εκανε..με τα πολλα ερχεται το πρωι κ της λεω,ελα το απογευμα θα μου φερουνε κατι πραγματα,μπορει μεσα σε αυτα να εχει κ κανατες...εν τελει δεν ειχαν.το απογευμα ερχεται ,μου λεει ηρθανε πραγματα;της εξηγω κ μου λεει..τοτε να μου δοσεις πισω το δικο μου..πιο δικο σου της λεω,αυτο που σου αφησα εδω για να μου βρεις ιδιο..κυρια μου δεν εφερες εδω τπτ..οχι σου εφερα κ τωρα τι θα κανω εγω;που θα βρω κανατι;να ψαξεις να μου το βρεις..καπου εδω ειναι..

επι μια ωρα,να μην φευγει απο το μαγαζι..να με κοιταει στα ματια κ να ζηταει το κανατι της,να μου λεει οτι τη βασανισα..κ να κοιταξω στα ραφια μου μηπως ειναι εκει..μετα μου ελεγε να παρω τους προμηθευτες μου ..αυτοι το εχουν παρει μου να μου λεει..καλη μου κυρια πηγαινε να ξανακοιταξεις στο σπιτι σου της ελεγα,εδω δεν ηρθες ποτε με το κ@λοκανατι σου..οχι δεν ειναι σου λεω..εδω το αφησα... κ τωρα εσυ θα μου το δωσεις ..αυτα που κανεις δεν ειναι σωστα πραγματα...τη σκοτωνεις κυριε προεδρε;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλσπερα κοριτσια τι κανετε?

εγω ειμαι πολυ σκατα ειχα παει στην παιδιατρο μαζι με την αδερφη μου την μικρη κ γυρνοντας κραταγε αυτη τη μικρη κ βλεπω ανεβαινοντας οτι παει να κοπανησει το κεφαλι της μικρης της φωναζω αλλα δεν καταλαβε νομιζε οτι της ελεγα οτι δεν την κραταει καλα ευτηχως της αλλαξε θεση κ κοπαναει μια στο κεφαλι το δικο της κ φεγουν κ οι δυο προς τα πισω βαζω κ γω ολη μου την δυναμη να τις κρατησω αφου ειμουν πισω της αλλα δεν τα καταφερα με εριξε κ μενα πεφτει πανω στο καγκελο μαζι με το παιδι κ πηγε να της πεσει στο κενο κοριτσια θα χανα το παιδι μου αν επεφτε απο τα χερια της θα βρισκοταν στο υπογειο δεν μπορω να συνελθω

κ η ιδια ομως ηταν κατασπρη για ωρα. η μικρη εκλεγε τουλαχιστον μιση ωρα ασταματητα φοβηθηκε πολυ τωρα ειναι υσηχη κοιμαται εγω ομως ακομα τρεμω

ρε κοριτσι μου,σε αυτο το παραθυρο εχουν χτυπησει οι 9 στους 10.τι περιμενει ο διαχειριστης,να φτιαξει μοναδα κατ;ας το κανετε συρομενο να τελειωνετε.

εδω να πω οτι η μικρη ειχε καθυστερηση ενα μηνα κ της ηρθαν εχτες με το κοπανημα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα μπηκα για λιγο γιατι θελω να ταισω την μικρη, να ναι καλα το κοριτσακι μου ολη νυχτα ματι δεν κλεισαμε.....

γεια σου ευγενια με τους πελατες σου.....τετοιυς να εχεις και θα προκοψεις!

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα μπηκα για λιγο γιατι θελω να ταισω την μικρη, να ναι καλα το κοριτσακι μου ολη νυχτα ματι δεν κλεισαμε.....

γεια σου ευγενια με τους πελατες σου.....τετοιυς να εχεις και θα προκοψεις!

ου ου εισαι ακομα εδω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα καλημερα..καλη εβδομαδα!

εχτες εκανε μπλουμ το φουρναρακι..κ το ονομα αυτου Χαραλαμπος..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος σας...Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ευχαριστουμε πολυ.

να εβλεπες μονο τι του ειχαν φτιαξει.

στο τραπεζι των ευχων ,ειχαν βαλει μια φωτο του σε μεγενθυση ντυμενος φουρναρης,με την ποδια,το καπελο..ολα τα λευτα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχα πολύ ωραία ιδέα μπράβο!!!Θα δω φώτο υποθέτω...

σιγουρα θα την ανεβασουν στο φεις..

αν δεν το κανουν,εχω τραβηξει εγω.θα πω της ρουλας να τις ανεβασει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Α πιάνει το χέρι της Ρούλας ε;;;;Θα δω φώτο...

θα δεις..θα δεις.. το ωραιο ηταν που το παινευοταν..εγω την εφτιαξα ..κ το ελεγε με καμαρι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι αμαρτιες πληρωνω θεε μου..

απο την πεμπτη ερχεται καθε μερα η γιαγια κ με ρωταει αν ηρθε το κανατι της κ οτι τη βασανισα που της το πηρα..ηρθε κ εχτες που ημουν κλειστη,μου το ειπε η φιλη μου που μενει απεναντι ,την ειδε.ηρθε κ πριν λιγο..

δεν αντεξα αλλο κ επιασα την κορη της.μου ειπε οτι η μανα της το χει χασει κ να μην της δινω σημασια,αλλα ερχεται καθε μερα,πολλες φορες κ 2 φορες ..ποσο να αντεξω πια..θα προσπαθησει να βρει αυτη ενα κανατι μπας κ σωθω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλεεεεεε που εισαστεεεεεεεε

φωναξε η geni με οση δυναμη της ειχε απομεινει

και ο αντιλαλος στο ερημομενο κ ερειπομενο καφε της αλλοτε παλιοπαρεας , ετριζε τα σπασμενα τζαμια ..

κ γυρνοντας για να φυγει ειδε την ταμπελα...ΚΛΕΙΣΤΟΝ ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...