Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κουκλιτσα ειναι Ρουλα μου!!!!Να σου ζησει!!!!

Τζενακι δεν ειναι σιγουρο ακομα θα δουμε ποσα λεφτα θα εχουμε γιατι την Παρασκευη εχουμε γαμο και αν μας μεινουν θα κατεβουμε....

Λοιπον σας αφηνω ξυπνησε η μικρη να φαει......

Φιλακιααααα ισως μπω και αυριο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπάκι το φόρεμα είναι τρέλαααααααααααααα..Ευχαριστούμε πολύ σε πήρα και τηλ αλλά δεν το σήκωσες....

Αστερίνα σου είπα και στο τηλ δεν δίνω τίποτα στην μικρή μόνο το γάλα μου...Εμείς την μέρα τρώμε πολύ και συνέχεια αλλά από τις 10 και μετά είναι κυρία.Ξυπνάει μία στις 3.30 και μετά 7.30 οπότε ξεκουράζεται και η μαμά.Η παιδίατρος λέει να την ξυπνάω αλλά εγώ δεν επεμβαίνω στο πρόγραμμα του μωρού αφού όταν θέλει ξυπνάει και τρώει μόνη της.Ήδη έχει βαρύνει το καταλαβαίνω στα χέρια και έχει ψηλώσει αφού τα φορμάκια που φοράγαμε δεν κουμπώνουν πλέον κάτω οπότε ψηλώσαμε.Παιδίατρο θα πάμε στον μήνα την άλλη εβδομάδα δηλαδή και θα σας πω πως πήγαμε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ksanthouli xairomai pou sou arese koukla mou to phra gia oles tis epoxes.eidika me kolanaki trela.ase pou ta h&m exoun teleia rouxalakia den hksera ti na prwtoparw.seira twra oi upoloipes mia mia.filiaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γεια σας!!

τι κανετε κοριτσια?καιρο εχουμε να τα πουμε.

εμεις ειμαστε σπιτακι μας ολοι μαζι απο τις 16/8 και τα μωρακια πλεον εχουν προσαρμοστει.Εχουμε λιγους κολικους αλλα τι να κανουμε..

Σημερα θα ερθει και η παιδιατρος γιατι μας ειδε μια νεογνολογος απο το νοσοκομειο αλλα τωρα θελω να τους δει και η γιατρος εδω που θα τα αναλαβει.

εμβολια ε??

βασικα εγω θελω να ρωτησω τα κανουμε 2 μηνες μετα απο την ημερομηνια γεννησης ΄ή τη διορθωμενη ηλικια καθως βγηκαμε λιγο νωρις.Λεω να τους τα καθυστερησω λιγο.

παντως ειναι τρελα!!!!!κουκλακια!!!καλα τι θα ελεγα,αλλα τωρα οντως ειναι μουρλια,εχουν κανει κατι μαγουλακια!!!!!ονειρο,δεν ξερω ποιον να πρωτοφιλαω!!!

μου ελεγε ο αντρας μου:καλα που εχουμε δυο γιατι θα τσακωνομασταν.

Ξανθη κανεις κι εσυ αντλησεις??

και εγω μ'αυτες παλευω,τους βαζω και στο στηθις αλλα κουραζονται(ειναι μικρα ακομα),ασε που εχουν παρει τοσο μπιμπερο στο μαιευτηριο που δυσκολα θα δεχτουν μονο στηθος.Τεσπα,εστω και ετσι παιρνουν το δικο μου γαλατακι.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Παπί εμείς τα τιμούμε πάντα τα h&m με καλύπτουν και από ποιότητα και από τιμή και από γούστο...Ο Σωτήρης ντύνεται σχεδόν με ρούχα από εκεί αλλά τιμούμε και ζάρα και μπένετον ειδικά τώρα που τα μπένετον είχαν 70% πήγα και ψώνισα πάρα πολλά για του χρόνου το καλοκαίρι και στα δύο τα άτιμα είναι και απέναντι από το σπίτι μου....Θα πάω με την πρώτη ευκαιρία να πάρω και ένα καλτσόν και ένα κολάν να το φοράμε.Θα το κάνουμε και μπλούζα μετά οπότε θα πιάσει τόπο να είσαι σίγουρη.....Και πάλι ευχαριστώ...

Διαφημίσεις

Αστερία μου ναι κάνω αντλήσεις γιατί το δεξί στήθος δεν το πιάνει καθόλου έχω εισέχουσες θηλές αλλά στο αριστερό βγαίνει λίγο στο δεξί τίποτα.Οπότε βγάζω με θήλαστρο να εδραιώσω και εκεί το γάλα και το πίνει και εμένα με μπιμπερό το βράδυ κυρίως.Την μέρα πίνει από το αριστερό στήθος...Μανίκι λίγο αλλά κάνω υπομονή λίγο έμεινε.

Σε διαβάζω στις διδυμομανούλες τα πάτε πολύ καλά μπράβο,κάνε υπομονή σιγά σιγά θα στρώσουν τα μικρά σου...Για τους κολικούς περιόρισε τα γαλακτοκομικά που τρως θα βοηθήσει πολύ και όταν σας πιάνουν απορροφητήρας ανοιχτός ή μπιστολάκι μαλλιών οι άλλες που έχουν κολικούς από τον Αύγουστο λένε ότι πιάνει...

Τζενάκο μην ακούς κανέναν άστους να λένε και μη σε παίρνει από κάτω από τα σχόλια των άλλων γράψτους εκεί που δεν πιάνει μελάνι....

προσπαθω,αλλα δεν πετυχαινει παντα.δεν ειναι ενα η δυο περιστατικα ειναι συνεχεια κ εχει αρχισει πραγματικα κ μου χαλαει την ψυχολογια..

τωρα αποφευγω να παω επισκεψη στους συγγενεις του,θειους κλπ γιατι θα αρχισουν,αυτοι πανε για το 2ο ,εσεις τι κανετε;τι να απαντησεις ρε ξανθη;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα ο απορροφητηρας ειναι ο καλυτερος φιλος του ενος αγοριου μου!!ο αλλος δεν τον πολυγουσταρει αλλα οκ δεν εινια γκρινιαρης κιολας.

απο γαλακτοκομικα τρωω μονο λιγη φετα με το φαγητο και το πρωι γαλα,αλλα για να μην εχουν κολικους παιρνω αυτο με την λιγοτερη λακτοζη.Δεν γινεται να τα κοψω και τελειως ,δεν παιρνω ασβεστιο σε βιταμινη και πρεπει να προσεχω για τα κοκκαλα μου.

εινια λιγο μανικι οταν κλαινε ταυτοχρονα αλλα ελπιζω οτι μεγαλωνοντας θα στρωσουν και θα μαθουν να περιμενουν λιγο το ενα το αλλο(το ευχομαι δηλαδη).

παντως εχουν πολυ πλακα!!!!κλαιει ο ενας, κλαιει κι ο αλλος,βηχει ο ενας-βηχει κι αλλος ισχυει αυτο που λενε για τα διδυμα,επικοινωνουν!!!

εχουμε ξεκινησει και τις βολτες με το καροτσι,εδω τριγυρω βεβαια μεχρι να σαραντησουμε.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

προσπαθω,αλλα δεν πετυχαινει παντα.δεν ειναι ενα η δυο περιστατικα ειναι συνεχεια κ εχει αρχισει πραγματικα κ μου χαλαει την ψυχολογια..

τωρα αποφευγω να παω επισκεψη στους συγγενεις του,θειους κλπ γιατι θα αρχισουν,αυτοι πανε για το 2ο ,εσεις τι κανετε;τι να απαντησεις ρε ξανθη;

ποσο σε καταλαβαινω να'ξερες!!!!!ακριβως τα ιδια και χειροτερα μη σου πω τραβαγα κι εγω.Δεν μπορεις να τα γλιτωσεις ,μπορεις ομως να τα αγνοεις οσο γινεται γιατι λογικο ειναι καποια στιγμη να στη δινουν στα νευρα.

Παντως μπορεις να κανεις κατι που εκανα εγω ,το τελευταιο διαστημα βεβαια(οταν πια ειχα αποφασισει μεσα μου για την εξωσωματικη).Να τους απαντας!!!και ας πουνε οτι εισαι αγενης.Γιατι αυτοι ειναι περισσοτερο και αλλωστε οταν καποιος ανοιγει το στομα του και πεταει μαργαριταρια ,θα πρεπει να περιμενει και την αναλογη απαντηση.

tJd1p3.png

ποσο σε καταλαβαινω να'ξερες!!!!!ακριβως τα ιδια και χειροτερα μη σου πω τραβαγα κι εγω.Δεν μπορεις να τα γλιτωσεις ,μπορεις ομως να τα αγνοεις οσο γινεται γιατι λογικο ειναι καποια στιγμη να στη δινουν στα νευρα.

Παντως μπορεις να κανεις κατι που εκανα εγω ,το τελευταιο διαστημα βεβαια(οταν πια ειχα αποφασισει μεσα μου για την εξωσωματικη).Να τους απαντας!!!και ας πουνε οτι εισαι αγενης.Γιατι αυτοι ειναι περισσοτερο και αλλωστε οταν καποιος ανοιγει το στομα του και πεταει μαργαριταρια ,θα πρεπει να περιμενει και την αναλογη απαντηση.

δεν καταλαβαινουν ρε αστερια..τι να πω..

αν κανω αυτο που λες οντως θα με πουνε αγενη..

το ωραιο ειναι οτι οταν μου ελεγε ετσι η θεια του ,ο παππους του που ηταν εκει κ με ειδε οτι πειραχτηκα ,μου λεει..ζηλευεις;μη ζηλευεις μωρε .. κ με πηρε αγκλαλια κ με φιλησε.δεν το εκανε απο κακια,με αγαπαει πολυ,αλλα εκεινη τη στιγμη ηταν πολυ ακυρο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μολις δεχτηκα μια επιθεση απο γυφτισες,ακομα τρεμω.

τις ειδα πριν μπουνε μεσα ,βγηκα εξω κ εκλεισα την πορτα αλλα εχω κ πραγματα εξω κ τα τραβαγανε,τους ελεγα οτι εχω κλεισει κ να φυγουνε ,κ αυτες με σπρωχνανε να μπουν μεσα,τη μια την προλαβα που βουταγε ενα σωσιβιο,την αλλη κατι παντοφλες κ την αλλη ενα κονταρι ..το ωραιο ειναι οτι μου πουλουσαν κ τσαμπουκα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα καλημερα!

εχτες για 20 λεπτα περιπου,εριχνε χαλαζι σε μεγεθος μπαλας του πινκ πονκ.

ανοιξανε πολλα κεφαλια..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλσπερα κοριτσια τι κανετε?

εγω ειμαι πολυ σκατα ειχα παει στην παιδιατρο μαζι με την αδερφη μου την μικρη κ γυρνοντας κραταγε αυτη τη μικρη κ βλεπω ανεβαινοντας οτι παει να κοπανησει το κεφαλι της μικρης της φωναζω αλλα δεν καταλαβε νομιζε οτι της ελεγα οτι δεν την κραταει καλα ευτηχως της αλλαξε θεση κ κοπαναει μια στο κεφαλι το δικο της κ φεγουν κ οι δυο προς τα πισω βαζω κ γω ολη μου την δυναμη να τις κρατησω αφου ειμουν πισω της αλλα δεν τα καταφερα με εριξε κ μενα πεφτει πανω στο καγκελο μαζι με το παιδι κ πηγε να της πεσει στο κενο κοριτσια θα χανα το παιδι μου αν επεφτε απο τα χερια της θα βρισκοταν στο υπογειο δεν μπορω να συνελθω

κ η ιδια ομως ηταν κατασπρη για ωρα. η μικρη εκλεγε τουλαχιστον μιση ωρα ασταματητα φοβηθηκε πολυ τωρα ειναι υσηχη κοιμαται εγω ομως ακομα τρεμω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...