Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Πιστεύεις πως με το να δεις 4-5-6 γιατρούς της ίδιας ειδικότητας στην παρούσα φάση θα σε βοηθήσει; Θέλω να πω, δεν είναι λίγο υπερβολικό; Στην ουσία απλά θα μιλήσεις μαζί τους και θα σου προτείνουν 5 πράγματα που μπορεί να είναι και ίδια στην τελική. Θα έχεις ξοδέψει χρήματα απλά με ραντεβού και «ίσως αν κάνουμε» και θα βρίσκεσαι στο ίδιο σημείο. Χωρίς παρεξήγηση, σου μιλάω όπως θα μίλαγα στην κολλητή μου και όπως αισθάνομαι εγώ. Αν εσύ όμως με κάτι τέτοιο νιώθεις καλύτερα σαφώς και εννοείται να το κάνεις. Δεν έχω γνώμη για τον γιατρό που αναφέρεις για κάποιες είναι καλός για κάποιες άλλες είναι ο χειρότερος. Εχω ακούσει για όλους τα ίδια είτε καλά είτε κακά ανάλογα από που προέρχονται κάθε φορά και αν υπήρχε επιτυχία ή όχι. 🤷🏼‍♀️

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να εστιάσω σε πράγματα που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα δλδ εξετάσεις, μεθόδους, πρωτόκολλα και εννοείται αν ο γιατρός μου δεν συμφωνούμε και ήταν κολλημένος στα ίδια θα άλλαζα γιατρό. Στην τελική η επιλογή είναι δική μας για όλα όσα κάνουμε. 

ΥΓ Ξέχασα να σας πω ένα χρόνια πολλά 🤭

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalimera se ola ta koritsakia mou!

eimai athens kai o aderfos mou st laptop den exei ellinika opote de mporw na mpainw giati apo oso thimamai apagorevetai e;

eimaste para polu kala oloi o vatraxakos ekane emvolio kai einai super den eixe kanena sumptwma mono ligh grinia thn 2h mera.

exei apisteyto programma koimatai olo to brady me mia diakoph stis 5 to prwi.einai enas glykas!

filia se oles.makiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Αχ τι καλα γυναικακι μου που ο μικρος μπηκε απο τωρα σε προγραμμα!!!!!!

Φιλακια και στους δυο σας!!!!

ase exw trelathei mazi tou gunaikaki mou

esena ti kanei h mikrh sou;giati h megalh diavasa trelh me to theio!xaxaxa!

tzenaki mou ti kaneis koukla;;;

asterinaki pws ta pate me to thilasmo;;;an thilazeis apokleistika na mh dwseiw xamomili den xreiazetai.

ksanthouli ti kaneis;;;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Αν ειναι να νιωσεις καλυτερα πες κι αλλα.....

τωρα ειμαι καλυτερα..ευχαριστω:rolleyes:

εσυ τι κανεις;τα παιδια;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Μια χαρα ειναι και η δικια μου ειναι πολυ γελαστο μωρακι οποιον δει του γελαει ακομα και στα φωτιστικα....επισης κανει μονο 5 γευματα αλλα μεγαλωνει μια χαρα ή καλυτερα να πω μακραινει μια χαρα εχει φτασει τους 69 ποντους ενω η Εβελινα στον 4ο μηνα ηταν 64....

Τζενακι μου τα νεα σου?Το μαγαζι πως παει?

τωρα ειμαι καλυτερα..ευχαριστω:rolleyes:

εσυ τι κανεις;τα παιδια;

otan epistrapsoume spiti mas tha sas valw na deite ki alles photo giati autes pou exw twra einai polu liges.

asterinaki pou einai oi photo kale;;

566b716e1f.png?html%22

Μια χαρα ειναι και η δικια μου ειναι πολυ γελαστο μωρακι οποιον δει του γελαει ακομα και στα φωτιστικα....επισης κανει μονο 5 γευματα αλλα μεγαλωνει μια χαρα ή καλυτερα να πω μακραινει μια χαρα εχει φτασει τους 69 ποντους ενω η Εβελινα στον 4ο μηνα ηταν 64....

sklenarikova h korh!!!

emena einai twra 60 pontous kai 5 kilakia kala einai den exw kai metfro sigrishs gi auto rwtaw.

emena annouli kanei 7 me 8 geumata alla merikes fores kanei kai 9 mia xara einai kathe 3 wres trwei kai to vradu 1 fora mono einai polu kalos.kala apo gelia allo tipota se olo ton kosmo apo twra gelaei.

566b716e1f.png?html%22

εμενα τα νεα μου τα ιδια..

αυτο που με εχει λιγο στεναχρησει ειναι ο κοσμος που δεν εχει ''τακτ'' κ πεταει μαργαριταρια ..

πολλες φορε ερχεται στο μαγαζι η μανα μου με τον μικρο της διαλεχτης κ οταν με βλεπουνε να τον κραταω αγκαλια μου λενε ,γιατι δεν κανεις ενα δικο σου;των αλλωνων θα φυλας;

το τελευταιο ηταν προχτες που πηγαμε στη θεια του αντρα μου κ ηταν εκει ο αδελφος του με τη νυφη του κ μας ανακοινωσαν οτι ειναι παλι εγκυος ,κ πεταχτηκε η θεια του κ μου λεει..τα βλεπεις;εσεις τι κανετε τοσο καιρο,με βλεπει οτι δεν της απανταω κ μου ξαναλεεει..ναι ναι καθηστε κ κοιτατε..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

sory που βγηκα ετσι. τι κανεις παπακι χαθηκες και εσυ..

ρε αννα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τις διχνει? σε εμενα τις βγαζει...

χαχαχαχ

μια χαρα ειναι η μικρη μαμ κακα και νανι δεν κλαει καθολου.

παω να δω το αλμπουμ

HouVp2.png

oVGVp2.png

Παπακι μια χαρα ειναι ο μπεμπης αν σκεφτεις πως εμεις ειμαστε 5800 απο κιλα βεβαια στο σπιτι την πηρα 2500 αλλα μια χαρα μεγαλωνει η παιδιατρος λεει οτι παιρνει αυτο που πρεπει!!!!

Τζενακι οντως ο κοσμος ειναι πολυ κακος και χαζος ωρες ωρες και δεν καταλαβαινει τι του γινεται.......

Σουκου μπορει να κατεβω Ναυπλιο και μπορει να γυρησουμε απο Πατρα θα σε παρω τηλ αν περασουμε.

Ρουλα μηπως στις ρυθμησεις εχεις πατησει να τις βλεπεις μονο εσυ?

Παπακι μια χαρα ειναι ο μπεμπης αν σκεφτεις πως εμεις ειμαστε 5800 απο κιλα βεβαια στο σπιτι την πηρα 2500 αλλα μια χαρα μεγαλωνει η παιδιατρος λεει οτι παιρνει αυτο που πρεπει!!!!

Τζενακι οντως ο κοσμος ειναι πολυ κακος και χαζος ωρες ωρες και δεν καταλαβαινει τι του γινεται.......

Σουκου μπορει να κατεβω Ναυπλιο και μπορει να γυρησουμε απο Πατρα θα σε παρω τηλ αν περασουμε.

Ρουλα μηπως στις ρυθμησεις εχεις πατησει να τις βλεπεις μονο εσυ?

εννοειται οτι θα με παρεις τηλ κοπελια...ααα..κυριακη ειναι η βαφτιση του μικρου της αδελφης μου.ελευθερη θα ειμαι απο τις 7 κ μετα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

re koritsia goia deite τωρα

ναι τις εβγαλε..πολυ ωραιες

ειδικα εκει που χασμουριεται ειναι να να ειναι ετοιμη να φαει ολο τον κοσμο..χαχαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...