Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Καταρχάς έχεις κλείσει ήδη ένα ραντεβού να κάνεις κάποιες εξετάσεις. Θα σου έλεγα να αλλάξεις γιατρό μόνο Κ μόνο για να αλλάξεις έμβρυολογικό Κ για να αλλάξει Κ λίγο το γούρι απλά. Καμιά φορά όταν αλλάζει λίγο η ψυχολογία πάνε λίγο καλητερα τα πράγματα. 

Βρες το εξέταση άλλη θα ήθελες να κάνεις Κ δεν έχεις κάνει .. τώρα για το prp ωοθηκών δεν ξέρω ααπτην στιγμή που έχεις ωάρια κατά πόσο θα βοηθήσει. Εγώ από συγγενή που το έχει κάνει είδε όντως διαφορά στην παραγωγή της δηλαδή εκεί που με φυσικό δεν επερνε ούτε ένα ωάριο έφτιαξε 5 βλαστοκυστες οι οποίες Κ οι 5 την οδήγησαν σε μια κύηση που τελικά έκανε διακοπή λόγο σπάνιου προβλήματος Κ σε μια παλλινδρομη ... Οπότε δεν ξέρω αν βοηθάει όντως σε ποιοτικά ωάρια ή αν απλά βγαίνει ακόμα Κ το πιο ταλαιπωρημένο ωάριο που έχει απομείνει ... 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα! μολις γυρησα απο το νοσοκομειο. ολη τι νυχτα περασα οτι πονους δεν περασα στην γεννα.

κατα τις 2 με πιανει ενας πονος στην πλατη,οπα λεω κατι γινεται με το γαλα και να σου το θηλαστρο και να γυρναω μεχρι τις 4.30 μες στο σπιτι με φοβερους πονους.

στος τελος δεν αντεξα ξυπναω τον πετρο να παμε νοσοκομειο μιλαμε για αφορητους πονους χωρις να κανουν παυση καθολου.παιρνω τηλ τη πεθερα μου ,τους λαχταρισα τους ανθροωπους και μεχρι να ερθουν 5 να εχω πεσει κατω απο τους πονους.

εν τελει στις εφτα το πρωι μου εδωσαν παυσοπονο αφου εκανα ενα σωρο εξετασεις και τελικα ηταν ενα ειδος γαστρεντεριτιδα και χτυπουσε την πλατη. ευτυχως τα φαρμακα που μου εδωσαν δεν επηρεζουν το θηλασμο.

πεθανα ολη νυχτα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κοριτσιαααα που ειστε? ωραια συννεφια εχει αποψε.

ξανθη δινεις χαμομηλι στην μικρη,μου ειπε η παιδιατρος να δωσω και πηγα στο φαρμακειο και πηρα και μου εδωσε κανονικο,σαν αυτο που πινουμε εμεις,κανει?

ευγενιαααα. αστα το μικρο δεν το χορτενω με τιποτα

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα αννα,δεν εχεις να διαβασεις και πολλα,γιατι κοντευουμε να το κλεισουμε το καφε. αλλα πιστευω τωρα θα μαζευτουμε.... αφου φθηνοποριασε αννα τα μικρα σου τι κανουν?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλα δεν αργησα να σας διαβασω αφου εχουμε χαθει ολες αποτι βλεπω.....

Τα μωρακια τι κανουν??????Αστερινα, Ξανθουλα μπηκαν οι κυριουλες σε προγραμμα????

Τζενακι μου μου λειπεις πολυ πολυ πολυ οταν παω Λαμια θα σε παρω τηλ να τα πουμε!!!!!

Συμπεθερα,Κιττυ,Αστερια,Αννια,Μαριαθ,Φαιη,Μπουκιτσα και οσες ξεχασα χαθηκαμε φιλακια σε ολες!!!!

Με την Μινα μιλαμε συνεχεια στο τηλ ειναι καλα!!!

Εμενα η δικια μου ειναι πολυ καλο μωρακι κοιματε οοοολοοοο το βραδυ μεχρι τις 9.30 το πρωι.Γελαει συνεχεια και αρχησε να μπαμπαληζει και ο μπαμπας μας εχει χεστει γιατι νομιζει πως τον φωναζει....χαχαχαχαχαχαχα

Εχτες καναμε τα εμβολιακια μας και δεν εκλαψε καθολου ισα ισα γελαγε κιολας στην παιδιατρο..... Ειναι μια γαλανοματα θεα....κουκουβαααα κουκουβααααα

Η Εβελινα εχει θεματα πολλα γιατι παντρευτηκε ο θειος της και εφυγε απο το σπιτι πρεπει λεει να χωρησει και να μενει μαζι μας ή να την παρει μαζι του στο σπιτι κι ας κοιμαται στο πατωμα δεν την νοιαζει....μιλαμε για τρελο κολλημα με τον θειο της ευτυχως θα παμε Λαμια απο εβδομαδα και πρεπει να ετοιμαστουμε για το σχολειο να παμε για ψωνια.....

Διαφημίσεις

Ρουλα μου την θηλαζεις αποκλειστηκα????Εχει κανει κολικους?Αν οχι πιστευω πως δεν χρειαζεται να του δωσεις του μωρου τιποτα

μια χαρα ειναι η μπουμπου εχω βαλει και φωτο αν θες να την δεις!

μου ειπε να της δωσω γιατι δεν κανει κακα, αλλα δεν νομιζω να εχει κολικους γιατι δεν κλαιει.. τωρα δεν ξερω κιολας. θηλκαζω αλλα της δινω και συμπληρωμα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Γιατι βρε Τζενακιιιι?????

ετσι..οταν δεν ειμαι στις καλες μου ειστε ολες γαιδουρες....ετσι μου βγαινει

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...