Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια..Τι κουκλιτσα ειναι η κορουλα σου ξανθη μου σωστο ζαχαρωτο!!!Τζενη ετσι αι εγω στην μαρια 10μερες ειχα αιμα μαζι με υγρα και με στειλανε πισω!

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!!

Ξανθη να σου ζησει η κουκλα!!! Το σημαντικο ειναι πως ειναι ηρεμο και συνεργασιμο μωρο, αχ μακαρι να βγει και η κορουλα μου ετσι...η καισαρικη ειναι σιγουρα πιο ζορι. Νομιζω οτι ομως ηδη θα το εχεις ξεχασει ε;

Αστερινα τι εγινε;;;;ολα καλα;;;;

Εγω εδω φουσκωνω και περιμενω το ραντεβου με την κορη μου σε λιγοτερο απο μηνα!!!!

Ακομη διακοπευουμε. Σας φιλω ολες

mIdZp3.png

κοριτσια σημερα πεταω στα συννεφα!!!!!!!!!!εχω και τους 2 γιους μου αγκαλιτσα!!!!!επιτελους γεμισε η αγκαλια μου μετα απο τοσες μερες!!!!!!

μια μερα ακομα στην Αθηνα και.........

Αυριο παμε στο σπιτι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τελικα η Παναγια εβαλε το χερι Της.Ολα καλα!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Μπράβο αστερία μου, φαντάζομαι την ανακούφισή σας που πήρατε τα αντράκια σας...Να είναι η τελευταία φορά που μείνανε μακριά από την μαμά τους....Από ένα φιλί στον καθένα να δώσεις από εμάς...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?απ'οτι διαβασα λιγο

ξανθη να σου ζησει η μικρη γερη και τυχερη

νακι να σου ζησουν τα αγορια σου γερα και τυχερα

αστερινα μου και εσυ κοντευεις με το καλο

αννετ τι κανει ο μπεμπακος?

τζενουλα τι κανεις εσυ?πως παει?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Κοριτσάκια μου ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σας ζήσουν οι κοριτσάρες Ξανθή και Αστερίνα !!!! Αστερία,με το καλό να πάτε σπιτάκι σας , μπράβο στα αντράκια σας!!!

Ανδριανή , να σας ζήσει η νεοφωτιστη !!! πως ηταν ?

Εμεις , εδω ειμαστε , εγω δουλευω 8ωρο και

μια φορα την εβδομαδα 11ωρο , οποτε καταλαβαίνετε....τρέχω και δεν φτάνω

Ο μπεμπης ζωηρεύει, τον τρώνε τα ούλα του και μασαει οτι βρει....απο σεντόνια μεχρι δάχτυλα δικά του και ξένα.............χαχαχαχ

Θαλασσα δεν την εχουμε δει φετος...........ουτε απο μακριά

αυτά γενικα...

ελπίζω να ειστε όλες καλά !!!!!!!!!

Φιλιά στα μπεμπάκια σας !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

kalimeraaaaaaa..xronia polla

ti kanete bre;

egv eimai zakunto,exv erti se ena internet cafe k mpika mesa giati moy leipsate poly..

efyga tin alli mera apo to baftisi.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

koritsia mou den mporv na bgalo akri me to kompioyter edv,den exei kan ananevsh selidas..gkrrrrrrrrrrrr....

tespa..elpizv na eiste oles kala,na perasate kala ,egv ua sas ta po apo konta,patra pav sabbato,ta pav k apo tin roulitsa na do ti mpempa..kala einai mia koukla..opote apo deytera ta ta poyme kalytera

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα σε ολες κοριτσκια μου γλυκα!

χρονια πολλα σε ολες σας και σε οσες γιορταζαν 2 φορες χρονια πολλα!

αντριανουλι μου να σας ζησει αγαπη μου και να τη δειτε οπως επιθυμειτε τη νεοφωτιστη!

ξανθουλι μου καλο τι μου κανεις πως ειναι η πανεμορφη σου;;;πως τα πατε;;;

αχ εμεις ειμαστε πολυ καλα μεγαλωνουμε και την τριτη θα παμε για το πρωτο μας εμβολιο!εμπιζω το παιδακι να μην κλαψει πολυ αλλα πανω απ ολα να μη μου ανεβασει πυρετουλη!

ευχομαι να περνατε ολες πολυ καλα!σας φιλω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια !!!

τι κάντετε ?

εμεις καλά , χθες καναμε 2 εμβόλια , ευτυχως δεν εχει κανει πυρετό με κανενα εμβόλιο. 7050 κιλά ειναι το θηριάκι μας και 68 εκ. τον άλλο μηνα ξεκινάμε κρεμούλα................είμαι πολυ περίεργη πως θα του φανεί

κατα τα άλλα.....δουλειά , τρέξιμο κλπ

Φιλιάαααα !!!!!!!!!!!

Κοριτσια , εχω ενα κουτί γάλα S GOLD κλειστό , 6-12 μηνών. Μου το εδωσε μια φιλη μου που δεν το χρειάστηκε. Οποια το θέλει ή αν ξερετε καποια άλλη κοπέλα , μπορώ να το δωσω. εγω δεν θα το χρησιμοποιήσω γιατί πινει ALMIRON και δεν θελω να του το αλλάξω. Κρίμα ειναι να παει χαμένο !!!!!!!!!!!

Καλησπέρα σας....Βλέπω όλες καλά...Εμείς μια χαρά είμαστε η μικρή πολύ βολική γενικά και με το τάισμα σούπερ, πίνει το γάλα μου με μανία αλλά ευτυχώς δεν έχει κάνει πιπίλα το στήθος ρουφάει μέχρι να χορτάσει και τέλος...Είναι πολύ βολική η μικρούλα μας και ο Σωτήρης είναι φουλ ερωτευμένος όλη την μέρα την φιλάει, της λέει γλυκόλογα και όταν πάει βόλτα την ενημερώνει να μην ανησυχεί θα γυρίσει σύντομα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπερα κοριτσια

ευχαριστω για τις ευχες σας.το μαρακι μου ηταν πολυ υσηχη δεν εκλαψε παρολο που ηταν μεσα στο λαδι καποια στιγμη γελαγεκιολας οταν ο παππουλης την εβαλε μεσα στο νερο αυτη αρχισε να παιζει με αυτο .μετα βεβαια μολις φυγαμε απο την εκκλησια εριξε ενα κλαμα κ ξανακοιμηθηκε.οταν ακουστηκε το ονομα απο την νουνα..... μου ρθε να βαλω λιγο τα κλαματα αλλα κρατηθηκα καταταλλα περασαμε τελεια χορεψαμε αρκετα ολα γιναν πολυ ηρεμα κ ωραια κ πρωτη φορα στην ζωη μου δεν αγχωθηκα καθολου ,

ξανθουλα κυριος ο σωτηρακης ειναιο μονος αντρας που σου λεει οτι θα γυρισει να μην ανυσηχεις χαχαχαχχα

κιττυ μου θεριο ο μπεμπης εμενα στα διπλα εμβολια μου σηκωνε πυρετο τωρα την τεταρτη εχουμε μονο ενα

παπακι βελονιτσα ειναι κ τρυπαει κ να κλαψει λιγο δεν πειραζει για το καλο του ειναι

μην αγχωνεσε

εμενα την μερα στα βαφτησια επεσε απο το ριλαξ σηκωθηκε καθιστη απο ξαπλα που την ειχα βρηκε το καλωδιο του mp3 κ ηθελε να το βαλει στο στομα κ αυτο ηταν κοντο κ δεν το εφτανε κ σκυψε σκυψε βρεθηκε στο πατωμα μας ακουσε ολο το τετραγωνο αλλα μετα απο λιγο γελαγε οποτε ολα καλα

αυτα τα νεα μου ελπιζω ολες να στε καλα κ να αρχισουμε να μαζευομαστε σιγα σιγα χαθηκαμε τελειως

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας!

ανδριανη να μας ειναι καλα η μαρια ! και που θα παει θα τελειωσει το καλοκαιρι και θα βρεθουμε ξανα!

ξανθη εισαι τυχερη που αντιδραει ετσι ο σωτηρης, να σε ρωτησω αυτα που λενε και με εχουν φοβισει οτι τα παιδια δεν κανει να πλησιαζουν τα μωρα ισχυει αυτο? γιατι λες οτι ολη μερα την φιλαει.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...