Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ειναι ταλεντο ο ανθρωπος..χαραμιζεται:rolleyes:

για πες εσυ..πως εισαι;

καλά είμαι.....πηγα για καφε , κοιμηθηκα , σιδερωσα τα φορμακια ......

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι μεσα 2 ωρες τουλαχιστον:P:p:p

απορει κι ο αλλος τι γραφω τοσες ωρες:shock::shock:

μια φιλη σου αν ερθει για καφε στο σπιτι 3 ωριτσες δεν θα καθησετε να τα πειτε;πεστου κ γω καφε με τις φιλες μου πινω..διαδυκτιακο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσάκια , παω να βαλω ακομα ενα πλυντηριο κ θα δουμε ταινία

Καληνύχταααα σας !!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Τζενη?Τζεεενηηηη!!!που σαι μαρηηηη?Καλα εισαι κοπελιτσα?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Τζενη?Τζεεενηηηη!!!που σαι μαρηηηη?Καλα εισαι κοπελιτσα?

καλα ειμαι τζωρτζια μια χαρα..εχω μπει κ εγω στο κλαμπ εδω κ λιγο καιρο κ το ''πρωοθουμε το θεματακι..για να δουμε...εχουμε γεμισει κ μωρα..μωρα αποδω μωρα απο κει μωρα παραπερα..και η κλασικη ατακα ολων..ειδικα του πεθερου;εσεις ποτε;τι περιμενετε..λες κ του ειπαμε εμεις οτι δεν θελουμε..αυτα μου τη σπανε..να προσπαθεις κ να εχειςκ τους αλλους πανω απο το κεφαλι σου να σου υπενθυμιζουν ποσο γρηγορα περναει ο καιρος..αι στο καλο τι τα θυμηθηκα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

φαιη που σαι καλε..με περιμενες ε;χαχαχα..με 28 σελιδες σας αφησα 38 σας βρισκω ..παω πισω να σας διαβασω..μη μου ξεφυγει τπτ της κουτσομπολας..χχιχιχιι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλα ειμαι τζωρτζια μια χαρα..εχω μπει κ εγω στο κλαμπ εδω κ λιγο καιρο κ το ''πρωοθουμε το θεματακι..για να δουμε...εχουμε γεμισει κ μωρα..μωρα αποδω μωρα απο κει μωρα παραπερα..και η κλασικη ατακα ολων..ειδικα του πεθερου;εσεις ποτε;τι περιμενετε..λες κ του ειπαμε εμεις οτι δεν θελουμε..αυτα μου τη σπανε..να προσπαθεις κ να εχειςκ τους αλλους πανω απο το κεφαλι σου να σου υπενθυμιζουν ποσο γρηγορα περναει ο καιρος..αι στο καλο τι τα θυμηθηκα

μην στεναχωριεσαι αστους να λενε μη δινεις σημασια

RPVCp3.png?gonw6PAb

Εδω ειμαι.Πηγα λιγοδιπλα να διαβασω και στεναχωρεθηκα πολυ.

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Τζενακι μην δινεις σημασια.Εγω ειμαι στη φαση που οποιος μου τη λεει του τη λεω στο καπακι και ψαχνεται,ετσι για να νιωσει οπως νιωθω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...