Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αννια μου τι κανεις εσυ ? μια χαρα βλεπω η διακοπουλες! εκτος απο την αρρωστια.

μακαρι να μπορουσα και γω να παω εστω και για μπανιο...ουτε αυτο δεν μπορω γιατι δεν με βολευει η ξαπλωστρα....

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχε κρυφτει κατω απο το τραπεζι.....σημερα βγηκε!χαχαχα:rolleyes:

χαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..δικιο εχεις

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αστερινα καλα ειμαστε λιγο με την κολοιωση τα βρηκα σκουρα αλλα καλα...να πω την αμαρτια μου κοριτσια με τα πιτσιρικια πιο πολυ κουραστηκα γιατι πηγαιναμε το πρωι ταισετα να τα ντυσεις να φυγουμε γκρινια ο μικρος στο αυτοκινητο(και ας ηταν μονο 7-8λεπτα η παραλια)μετα γκρινια στην παραλια το ενα να μην μπαινει το αλλο να τυο ενοχλει ο αερας φουσκωσε σωσιβια μπρατσακια γυρνα πισω καντα μπανιο να τα ταισεις να τα κοιμησεις το απογευμα ξανα μανα τα ιδια..θελετε κι αλλα?:tongue:

:-D

Αστερινα καλα ειμαστε λιγο με την κολοιωση τα βρηκα σκουρα αλλα καλα...να πω την αμαρτια μου κοριτσια με τα πιτσιρικια πιο πολυ κουραστηκα γιατι πηγαιναμε το πρωι ταισετα να τα ντυσεις να φυγουμε γκρινια ο μικρος στο αυτοκινητο(και ας ηταν μονο 7-8λεπτα η παραλια)μετα γκρινια στην παραλια το ενα να μην μπαινει το αλλο να τυο ενοχλει ο αερας φουσκωσε σωσιβια μπρατσακια γυρνα πισω καντα μπανιο να τα ταισεις να τα κοιμησεις το απογευμα ξανα μανα τα ιδια..θελετε κι αλλα?:tongue:

xaxaxa εγω εχω πει διακοπες χωρις παιδια!αλλα ολλοι με κακολογουν...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Ερακι μου εγω πλεον δεν εχω νετ στο σπιτι ,το εβγαλε ο γειτονας..σα δε ντρεπεται

μονο στο μαγαζι εχω κ ειμαι εδω μεχρι τις 2.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τζενακι καλημέρα! Ερημιά, ε;

καλημερα μαρακιιιιιιιιιι....τι κανεις;το μπεμπακι σου;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλα είμαστε τζένη μου. Μετράμε τις μέρες να παμε κι εμείς λίγες διακοπουλες! Ο μπομπιρας μεγαλωνει και όπως όλα τα μωρακια μας ξετρελενει με τα καινούρια πράγματα που κάνει συνέχεια... Εσυ θα κλείσεις καθόλου το μαγαζί να πας πουθενά, η έστω να ξεκουραστεις;

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλα είμαστε τζένη μου. Μετράμε τις μέρες να παμε κι εμείς λίγες διακοπουλες! Ο μπομπιρας μεγαλωνει και όπως όλα τα μωρακια μας ξετρελενει με τα καινούρια πράγματα που κάνει συνέχεια... Εσυ θα κλείσεις καθόλου το μαγαζί να πας πουθενά, η έστω να ξεκουραστεις;

μαρακι ειχα πελατες γιαυτο αργησα να απαντησω.

που θα πατε;εγω δεν νομιζω να παω πουθενα ,γιατι 15 Αυγουστου ειναι το βαφτησι της μικρης .εγω το μαγαζι θα το κλεισω το 3ημερο οποτε δεν προλαβαινω..,να ξεκουραστω επισης δεν προλαβαινω γιατι στις 14 γενναει η αστερινα κ η μανα μου θα ειναι συνεχεια νοσοκμειο κ μπορει να χρειαστει να κατσει κ στο σπιτι λιγες μερες μαζι της.αρα...τρεχατε ποδαρακια μου..μη σου πω θα χτυπαω κ διπλοβαρδιες..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα κοριτσαρες μου!

να μας ζησει η νεα μπεμπουλα του καφε μας!

περιττο να πω πως ειναι μια κουκλα, ενα πανεμορφο τοσοδουλικο μωρακι!

πωπω ειχα ξεχασει πως ειναι τα νεογεννητα σαν γατακια..3320 η μικρη και μια σταλιτσα..ο δικος μου 2640 απορω πως τον εβρισκα στο πιρεξακι χαχαχα

αχ ξαθουλα μου πολυ συγκινηθηκα που σας ειδα, να χαιροσαστετα παιδακια σας αγαπη μου και να τα καμαρωνεται παντα!

ο συζυγος τι να πω...φανταστικος και στοργικος πατερας!!!αχ πολυ μου αρεσε η εικονα με την μπεμπουλα αγκαλια να την ταιζει!!!

τις καλυτερες ευχες και απτον συζυγο...μονο που δεν με μπατσισε που δεν σου ειπα απο κοντα να σας ζησει απαπααααααααα χαχαχα

ρουλακι μου με το καλο κοπελα μου κι εσυ να κρατησεις το θαυματακι σου στην αγκαλια σου!

θα παρακαλεσω εδω να με ενημερωσετε οταν γεννησει το ρουλιω μας γιατι θα απουσιαζω για διακοπες...ιντερνετι δεν θα εχω οποτε θα με χασετε...θα τα λεμε τηλεφωνικως με τις γουατσαπιτισες!!!χαχαχα

ερακι μου καλοφωτιστη η μικρουλα σου να χαιρεται τα ονοματακια της, ειχα ευχηθει νομιζω δυο μερες αργοτερα της βαφτισης σας εδω στο καφενε μας αλλα με τρια παιδια που καιρος για ψαξιμο και διαβασμα!

ταφιλια μου και την αγαπη μου!

ευζενηηηηηηηηηηηηη σε σκεφτομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

sis αρμεγε εσυ και υπομονη λιγο ακομα, θα παρεις τα αντρακια σου στο σπιτι και ολα καλα!

αδερφι φιλακια στον βατραχουλι μας!!!σας αγαπαω!

κιττυ θα φυγετε η θα την βγαλετε αθηνα φετος?η δουλεια πως παει?σας φιλω!

γυναικαααααααα αη χ@σου μαρη ακομα περιμενω να με παρεις...γαιδουρα

φιλακια στην πενταμορφη εσενα ουτε που να σε ξερω

συμπεθερα αχ δεν προλαβαμε να τα πουμε γμτ...απο σεπτεμβρη αν ειστε ακομα εδω η οταν με το καλο μας ερθετε!τι κανουν οι πριγκιπεσσες μας>?

ο γαμπρος σου αρχισε τα γκομενιλικια...εχθες φιλιοτανε με μια πιτσιρικα...στο στομα, ουτε τη μανα του δεν σεβαστηκε χαχαχχαα

αννια μου περαστικουλια μωρε, ολο ταλαιποριες τραβατε με τις αρρωστιες γμτ

ζουμπηχτα φιλια στα ζουζουνια!

μαριαθ ποτε εσεις με τοκαλο η βαφτιση?ρουφηξε λιγο μπρατσακια του μπεμπουλη!

φιλια και σε ολες τις υπολοιπες που ξεχασα, σας αγαπαω πολυ...θα μπω και αυριο αν προλαβω αλλιως αντιος μουτσατσος και βα'ι'α κοντιος!

μουατς!!!!!!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...