Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου γυρισαμεεεεεεεε...Περασαμε πολυ ωραια αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι εγω αρρωστησα την παρασκευη πριν φυγουμε και το σκ ημουν με 38πυρετο και την δευτερα τριτη ημουν χαλια με πονολαιμο και βηχα,και ω ναι με επιασε το αλλεργικο μου που ειχε να με πιασει πανω απο 7χρονια!Κατα τα αλλα ολα καλα,η Μαρια κλασσικη κλασομπανιερα δεν εμπαινε στην θαλασσα με τιποτα και μας ξεβρακωνε στην προσπαθεια να κρατηθει απο τα μαγιω:shock::tongue:μας για να μην πνιγει(και ας της εφτανε το νερο μεχρι το γονατο)ο Αντωνης κυριος μεχρι και βουτια εκανε...Εγω μαυρισα και εκανα σοκολατοχρωμα,ο αντρας μου παλι εγινε σαν γυφτος:eek::lol:καταμαυρος..Αυτα τα νεα μας τρεω να μαζεψω τα 35434364563465πραγματα που φεραμε και να βαλω υπερωρια στο πληντυριο....Φιλια σε ολες

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξανθη μου και νακι να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!γερα και καλοτυχα παντα...Αστερινα σε αφησανε μοναχουλα σου??Υπομονη και εσυ!!Κιττυ τζενη αννα αννετ παπακι ευχομαι να εισυε ολες καλα

Καλησπέρα κορίτσια!Είμαστε στο χωριό...Βαφτίσαμε τη μπεμπούλα μας και τώρα κάνουμε διακοπές..Ωραία είναι εδώ...Νάκι μου να χαίρεσαι τα αγοράκια σου!Ξανθή μου σου στέλνω τις ευχές μου!!!!Αστερίνα μου η ώρα η καλή....

Αννετάκι μου να περνάς καλά...

Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρωτα απολα να πω στην ξανθουλα να της ζησει η μπεμπα..αν κ της τα ειπα τηλεφωνικως εχτες .

μετα να πω οτι ειμαι μια γαιδουρα που δεν της ευχηθηκα για τον Σωτηρακη της..

μη με παρεξηγεις ξανθουλα αλλα αν ρωτησεις για μενα δεν φημιζομαι κ για τη μνημη μου..καθολου...μα καθολου..να τον χαιρεσαι κοπελα μου..να τους χαιρεσαι κ τους δυο !!!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αννια μου καλως ηρθες στη βαση σου,τωρα να σου πω καλο χειμωνα;οχι δε στο λεω γιατι εγω ακομα δεν εχω παει πουθενα..καλο χειμωνα θα πω οταν παω κ εγω καπου κ ας ειναι οκτωμβρης..

αντε τωρα να μπαινετε πιο συχνα .ολο το καλοκαιρι το καφε το λειτουργουσαμε εγω η ξανθη κ η αστερινα,με σφηνες την αννα κ την αννετ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

νακι μου μην στεναχωριεσαι βρε..πρεπει να εισαι ηρεμη για να βγαζεις μπολικο γαλατακι για τα αντρακια σου.οσο μπορεις κ εχεις γαλα να τα θηλασεις.δεν ειναι τπτ,αυτες οι μερες θα περασουν κ δεν θα τις θυμασαι μετα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα κοριτσια,εγω ακομα μαζευω απο χτες γινετε χαμος απο ρουχα απλυτα-ασιδερωτα-απλωμενα!!!!Τζενακο μην μου ευχεσε καλο χειμωνα μαρηηηη θελω να ξαναφυγω,και μαλλον θα παμε προς το 15αυγουστο η στο χωριο μας η σε μια θεια του αποστολη στο αγρινιο....Η ξανθουλα φυσιολογικα γεννησε τελικα?

Καλημερα κοριτσια,εγω ακομα μαζευω απο χτες γινετε χαμος απο ρουχα απλυτα-ασιδερωτα-απλωμενα!!!!Τζενακο μην μου ευχεσε καλο χειμωνα μαρηηηη θελω να ξαναφυγω,και μαλλον θα παμε προς το 15αυγουστο η στο χωριο μας η σε μια θεια του αποστολη στο αγρινιο....Η ξανθουλα φυσιολογικα γεννησε τελικα?

εννοειται οτι δεν σου ευχομαι καλο χειμωνα.ειπαμε πρωτα θα παω διακοπες κ μετα θα χειμωνιασει..

η ξανθη με καισαρικη γεννησε τελικα.ο γιατρος της ειπε οτι φυσιολογικα δεν θα γενναγε ουτε σε 2 μηνες,η μικρη ειχε γυρισει αναποδα κ επερνε τον ανηφορο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Α δεν σας ειπα την παρασκευη προχτες δηλαδη η θεια μου πηρε τον μικρουλη της σπιτι..2100εφτασε απο 1380που γεννηθηκε

αντε μπραβω,να ηρεμησει κ αυτη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ναι ναι μεγαλωσε το γατακι μας...Τζενακο σε αφνω ν ακανω καμια δουλεια γιατι θα μας φαει η βρωμα,να δω και τι θα μαγειρεψω..φιλια

πηγαινε αννια μου θα τα πουμε αργοτερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μαρη αντριανη που εισαι;εχτες σε επερνα τηλ να δω αν εισαι καλα κ αν καταλαβες το σεισμο,γιατι δεν τα σηκωνεις τα ρημαδια τα τηλεφωνα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μαρη αντριανη που εισαι;εχτες σε επερνα τηλ να δω αν εισαι καλα κ αν καταλαβες το σεισμο,γιατι δεν τα σηκωνεις τα ρημαδια τα τηλεφωνα;

ειχε κρυφτει κατω απο το τραπεζι.....σημερα βγηκε!χαχαχα:rolleyes:

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...