Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Εγώ σηκώθηκα χαράματα και έφτιαξα γεμιστά...Ελάτε να φάμε....Αστερίνα δες και τις δικές μου το άλμπουμ δωμάτιο...Βέβαια το δωμάτιο δεν είναι στην τελική μορφή αλλά βαριέμαι να βγάλω άλλες τώρα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεμιστα ε;;πολυ μου αρεσουν!

εγω φτιαχνω αλλιωτικο γιουβετσακι!

στο πηλινο με πατατες μελιτζανα κολυθακι και πολυχρωμες πιπεριες κρεατακι κοκκινιστο που ειναι ηδη ετοιμο στην κατσαρολα και στο φουρνο με τριμενο τυρακι απο πανω για κανα μισαωρο ισα να δεσει!

ξανθουλι θενκς για τις φωτο εισαι φοβερη!εχω γραψει και σχολια αχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

παπακι ποτε μετραγαμε ωρες να γεννησεις και ποτε ηρθε η σειρα μας δεν καταλαβα! δεν μας ειπες ομως πολλα για την γεννα.. πονεσες πολυ? λεπτομερειες!!

αχ αστερινακι μια συμβουλη μονο θα σου δωσω μη σηκωνεσαι απο το κρεβατι λεμε κοιμησου ασταματητα τωρα γιατι μετα ξεχνα το λεμε!

ειδικα αν θηλασεις;;;;τελος ο υπνος!ειναι και το μητρικο γαλα πιο ευπεπτο και χωνευει πολυ γρηγορα και ξυπναει να ξαναφαει αστα λεμε και πολυ κουραση και καθολου υπνος!μονο 2 ωρα θα κοιμασαι το πολυ στην αρχη βεβαια εγω ακομα το πολυ 3 ωρες σερι κοιμαμαι και εννοειται μονο το βραδυ.

μεσα στη μερα ο κυριος βατραχακος θελει βολτες στην αγκαλια μου το μεσημερι τα ιδια ασε που εχει ρανταρ στο πηρουνι της μαμας μολις παω να φαω οποιαδηποτα ωρα της μερας τοτε ειναι που θα λυσαξει στη γκρινια!αλλα τι να τον κανω;;;ειναι τοσο για ρουφηγμα που με κανει οτι θελει!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ξανθη ωραιο το δωματιο αν και δεν φαινεται καλα! εχεις στησει την κουνια βλεπω! εμενα δεν με αφηνουν το θεωρουν γρουσουζια,εγω θελω αλλα μου περασαν το μικροβιο.

αλλα μαρεσουν τα αυτοκολλητα που εχεις βαλει..ομως ολα τα λεφτα ειναι ο σωτηρακης!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Ρούλα πρέπει να το ξαναβγάλω φωτογραφία τώρα με κουρτίνες κτλ αλλά βαριέμαι.Τα έχω στήσει όλα και στον Σωτήρη τα είχα.Δεν πιστεύω σε τέτοια...Άσε που δεν είχα που να την βάλω οπότε....

αχ! παπακι νομιζεις δεν το σκεφτομαι....και αγαπω πολυ τον υπνο..δεν πειραζει!

θα προσπαθησω να θηλασω,αλλα μονο για 40 ημερες.. μετα θελω να κανω ενα τσιγαροοοο!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ρούλα πρέπει να το ξαναβγάλω φωτογραφία τώρα με κουρτίνες κτλ αλλά βαριέμαι.Τα έχω στήσει όλα και στον Σωτήρη τα είχα.Δεν πιστεύω σε τέτοια...Άσε που δεν είχα που να την βάλω οπότε....

εμενα τωρα το δωματιο φαινεται σαν αποθηκη..γιατι αν δεν στησω την κουνια που να ξερω που θα παει...και που θα βαλω τα υπολοιπα! και την εχω ετσι μεσα στο δωματιο.

οταν μπορεσεις βγαλε μια να δω! εγω θα το βγαλω οταν θα ειναι ετοιμω δηλαδη μετα τη γεννα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ρούλα μη λες βλακείες.Ποιός σου είπε ότι αν θηλάζεις δεν μπορείς να κάνεις και τσιγάρο;;;

ετσι εχω ακουσει...αν δεν υσχυει αυτο θα ειναι θαυμα! θα μου πεις κανω ετσι για τσιγαρο? ναι κανω ..... και οποια καπνιζει θα καταλαβει! καμια φορα κανω απο τον πετρο καμια τζουρα και μετα τυψεις...... θελω να κανω ενα χωρις τυψεις και να το απολαυσω!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

αστερινα στην αρχη ο θηλασμος ειναι δυσκολος και οποιος πει το αντιθετο λεει ψεματα ακομα και οι μαιες που ξερουν ακομα η παιδιατρος μου που ειναι και συμβουλος θηλασμου τα ιδια με μενα επαθε.τραυματισμενες θηλες και λιγο πετρωμενο γαλα οχι πολυ αλλα τοσο που να σε κουρασει μεχρι να το διωξεις!

αλλα οταν τον εδραιωσεις δε το αλλαζεις με τιποτα.δεν υπαρχει μεγαλυτερη συγκινηση καθε φορα που παω στην παιδιατρο και βλεπω οτι παιρνει βαρος το μωρο μου και αυτο το κανω εγω απο μενα τρωει και ειναι η ανταμοιβη μου που μεσα σε 20 μερες τωρα πηρα 820 γραμμαρια.μονο απο το δικο μου γαλα!

566b716e1f.png?html%22

Άκου μόλις θηλάζεις θα κάνεις το τσιγάρο σου μέχρι τον επόμενο θηλασμό 2 ώρες έχει φύγει η νικοτίνη.Πάντως όλοι λένε καλύτερα γάλα μαμάς και ας κάνεις 3-4 τσιγαράκια παρά μπουκάλι...Αστερίνα κάτσε να βγάλουμε και εμείς καρότσια,καθίσματα,πορτ μπεμπε κτλ με το καλό και θα το βγάλω μια ολόκληρη να το δεις....

αστερινακι μπες να δεις εβαλα φωτο το βατραχο!

566b716e1f.png?html%22

Άκου μόλις θηλάζεις θα κάνεις το τσιγάρο σου μέχρι τον επόμενο θηλασμό 2 ώρες έχει φύγει η νικοτίνη.Πάντως όλοι λένε καλύτερα γάλα μαμάς και ας κάνεις 3-4 τσιγαράκια παρά μπουκάλι...Αστερίνα κάτσε να βγάλουμε και εμείς καρότσια,καθίσματα,πορτ μπεμπε κτλ με το καλό και θα το βγάλω μια ολόκληρη να το δεις....

ωραιο το δωματιακι της κοντεσας ξανθουλι μου!ωραια χρωματα!εγω ακομα δεν σας εβαλα φωτο γιατι ακομα δεν εχουμε βαλει την κουνια μεσα κοιμαται στο δικο μας δωματιο οταν το βαλουμε στο δωματιο του θα σας βαλω φωτο!

προς το παρον ειναι χωρος για αλλαγμα και για σιδερωμα!

566b716e1f.png?html%22

κουκλες σας αφηνω τωρα που κοιμαται να παω να χαλαρωσω λιγο μιας και τελειωσα και το φαγακι μου παω να αραξω στον καναπε μεχρι να ξυπνησει το μπουγατσινι μου!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...