Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

τζενακι εμεις εδω που ειμαστε δεν εχουμε κανενα συγγενει κοντα!ερχονται 2 φορες το μηνα τα πεθερικα μου και καθονται λιγες ωρες και η μαμα μου πιο πολυ οταν λειπει ο αντρας μου ερχεται και καθεται 5-6 μερες και με βοηθαει αυτο ειναι ολο κι ολο!επισης το μωρο περναει μαζι μου σχεδον ολη του μερα γιατι ο μπαμπας μας δουλευει πολυ οποτε καταλαβαινεις ποιος θα φαει και τρωει το αγγουρι!δε βαριεσαι το βατραχακι μου να ναι καλα!

εσυ για πες κανενα νεακι!

καλε ας μου πει καποια τι να κανω για να σας βαλω φωτο γιατι ειναι λεει μεγαλες και δεν τις δεχεται!

κ σε φιλους να τον δινεις,στην εσχατη για να μαθαινει κ αλλες αγκαλιες..

ρε συ..ο μικρος της συννυφαδας μου μεχρι να παει αυτη για δουλεια ηταν ενα..δεν τον επερνε κανεις αγκαλια,δεν τον βλεπαμε κ καθολου .οταν αναγκαστικα πηγε για δουλεια στους 8 μηνες το παιδι εκλαιγε απο την ωρα που το αφηνε μεχρι την ωρα που τον επερνε.το αποτελεσμα;τωρα κοντευει 2 χρονων κ δεν αφηνει τη μανα του ουτε για κατουρημα..

παει εξω απο την πορτα κ της χτυπαει με κλαμματα να τον παρει μεσα στο μπανιο..ουτε στον πατερα του δεν καθεται καλα καλα..τεσπα..

εγω τα ιδια κ τα ιδια..σημερα θα παω να κανω κατι εξετασεις ορμονολογικες γιατι ο κυκλος μου γινε......αστα να πανε..ποτε με 15 μερες καθυστερηση ποτε 10 μερες νωριτερα.

παπι δεν ξερω πως ανεβαζουν φωτο,ρωτα καμια πιο ειδικο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα...Παπάκι στείλε μου με μειλ τις φωτο να τις μικρύνω και στις στέλνω να τις ανεβάσεις....

Μια χαρά το κουκλάκι μεγάλωσε πολύ...

Τζένη καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα...Παπάκι στείλε μου με μειλ τις φωτο να τις μικρύνω και στις στέλνω να τις ανεβάσεις....

καλημεραααααααααααααααααααααααααααα:)....

σε ευχαριστω ξανθουλι.. τι κανεις..πως αισθανεσαι σημερα;πονας καθολου;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη όχι και όπως είπε και η γιατρός δεν πρόκειται να ξαναπονέσω αν δεν γυρίσει.Η κυρία είναι εντελώς ξάπλα στην κοιλιά μου και τεντώνετε κιόλας βλέπω χέρια και πόδια να πετάγονται...Δεν έχω πίεση από πουθενά αφού σταμάτησε και η συχνοουρία που είχα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τζένη όχι και όπως είπε και η γιατρός δεν πρόκειται να ξαναπονέσω αν δεν γυρίσει.Η κυρία είναι εντελώς ξάπλα στην κοιλιά μου και τεντώνετε κιόλας βλέπω χέρια και πόδια να πετάγονται...Δεν έχω πίεση από πουθενά αφού σταμάτησε και η συχνοουρία που είχα...

εσυ φταις που της εδωσες της δεσποινιδος ευρυχωρο διαμερισμα να μεινει...:rolleyes:

καμια ασκησουλα δεν κανεις μπας κ γυρισει;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Μωρε κάνω ότι μου είπε αλλά αυτή βρήκε χώρο και απλώνεται γιατί να ξαναμαζευτεί;

χαχαχαχαχαχαχχα..δικιο εχει κ αυτη..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μίλησα και με την Ρούλα χθες τα ίδια και αυτή.Κανένα σημάδι από το μέτωπο....

καλα..η ρουλα εχει φρικαρει,ειναι κ ολη μερα μονη της,δεν περναει η ωρα της με τπτ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα ετοιμογεννακι μου τι κανεις;;;;

στειλε πμ το μειλ σου να σου στειλω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Εδώ δεν περνάει η δικιά μου....Περιμένω τον μικρό να ξυπνήσει να έχω παρέα...Σήμερα ξύπνησα στις 5 έκανα γεμιστά και στις 7 ξανακοιμήθηκα 2 ωρίτσες...

εσυ αγαπη μου εισαι περιπτωση....δεν συγκρινεσαι με καμια...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κουκλιτσες σας αφηνω,παω για τις εξετασεις,τα λεμε αργοτερα η αν δεν προλαβω αυριο..φιλια..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Παπάκι το έστειλα....Δεν θα πάτε πουθενά διακοπές;;Σαραντίσατε κιόλας ε;;;Φτου φτου μεγαλώσατε...

ναι ναι μεγαλωσαμε καλε τι νομιζες;;;κατσε σου στελνω μειλ

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...