Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Ξανθή, ψάξε στο ίντερνετ, υπάρχουν ειδικές ασκήσεις να γυρίσει το μωρό.... μην απαγοητεύεσαι, είναι νωρίς ακόμη. Έχεις 2 ολόκληρες εβδομάδες. Να κάνεις σαν να χορεύεις το χορό της κοιλιάς, επίσης τη στάση της γάτας στη γιόγκα αλλά η λεκάνη να είναι πιο ψηλά από το στέρνο, σαν ανασηκωμένη. Ψάξτο λίγο στο νετ. ΝΒοηθά και ο οραματισμός. Τελος πάντων ψάξτο. Αν και συμφωνώ με ανδριανή, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Πιστεύω όμως ότι θα γυρισει

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μόλις γύρισα από την γιατρό....Είμαι λίγο στεναχωρημένη.Ενώ την Δευτέρα η μικρή ήταν με το κεφάλι κάτω σήμερα είδαμε στον υπέρηχο ότι γύρισε σε ισχιακό το μωρό δηλαδή με τα πόδια κάτω.Πήγα για nst έψαχνε καρδιά, ξαναέψαχνε την είδα να χλομιάζει της λέω είναι ζωντανό με κλωτσάει σίγουρα.Ψάχνει και βρίσκουμε καρδιά πάνω από τον αφαλό.Με σηκώνει πάμε στον υπέρηχο και βλέπουμε κεφάλι πάνω και πόδια κάτω...Με άφησε τώρα μέχρι την Κυριακή να δούμε μπας και ξαναγυρίσει αλλιώς μου είπε ότι την Κυριακή αν δεν γυρίσει πάω για καισαρική...Δεν το φανταζόμουν με τίποτα ότι μπορεί να μου συμβεί αυτό σε αυτή την εβδομάδα.Ελπίζω σε ένα θαύμα μπας και γυρίσει....

οχι ρε γαμωτο τι λες τωρα ανατριχιασα με αυτο που ειπες που εψαχνε την καρδια...τελευταια στιγμη να παρει τετοια θεση? ελπιζω να ξανα αλλαξει αλλα ρε ξανθη και πως γινεται αυτην την εβδομαδα?

ενταξει δεν ειναι τραγικο η καισαρικη αλλα γιατι την τελευταια στιγμη.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Κορίτσια μου έδωσε ένα χαρτί με ασκήσεις να κάνω αυτές που λες Αννιώ αλλά μου είπε να μην έχω και πολλές ελπίδες.Βέβαια είπε θαύματα γίνονται αλλά πιστεύω ότι τα έλεγε να με ηρεμήσει που με είδε έτσι...Την κατάλαβα ότι πλέον δύσκολα θα ξαναγυρίσει...Προσπάθησε κιόλας να μου την γυρίσει εκείνη την στιγμή αλλά γενικά είναι και ριψοκίνδυνο μου είπε και διάβασα μέχρι και αποκόλληση πλακούντα μπορώ να πάθω οπότε δεν θέλω να το ρισκάρω τώρα στο τέλος...Βασικά μου έδωσε μέχρι την Κυριακή αν δεν γυρίσει δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει γιατί είναι και μεγάλο μωρό δεν είναι μικρή και λίγος ο χώρος...Άντε να δούμε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσια μόλις γύρισα από την γιατρό....Είμαι λίγο στεναχωρημένη.Ενώ την Δευτέρα η μικρή ήταν με το κεφάλι κάτω σήμερα είδαμε στον υπέρηχο ότι γύρισε σε ισχιακό το μωρό δηλαδή με τα πόδια κάτω.Πήγα για nst έψαχνε καρδιά, ξαναέψαχνε την είδα να χλομιάζει της λέω είναι ζωντανό με κλωτσάει σίγουρα.Ψάχνει και βρίσκουμε καρδιά πάνω από τον αφαλό.Με σηκώνει πάμε στον υπέρηχο και βλέπουμε κεφάλι πάνω και πόδια κάτω...Με άφησε τώρα μέχρι την Κυριακή να δούμε μπας και ξαναγυρίσει αλλιώς μου είπε ότι την Κυριακή αν δεν γυρίσει πάω για καισαρική...Δεν το φανταζόμουν με τίποτα ότι μπορεί να μου συμβεί αυτό σε αυτή την εβδομάδα.Ελπίζω σε ένα θαύμα μπας και γυρίσει....

πωπω μαρεσει η ψυχραιμια σου ξανθουλι...δεν εχει και χωρο απορω πως καταφερνει να κλωτσαει η σκατουλιτσα...εγ δεν ξερω τι θα ειχα παθει εκεινη την ωρα...μαλλον εγκεφαλικο κι ας τον αισθανομουν...για το αν γινει κτ ξανθουλα μου μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου...μαλλον η μικρουλα μας δεν ειχε σκοπο να παρει την σωστη θεση και σου λεει απτο να παιδεψω τη μανουλα με τις ωρες ας γυρισω τουμπα να συναντηθουμε στο πιτς φυτιλι...δεν ειναι τιποτα η κτ εγω πιο πολυ πονεσα στις οδινες παρα μετα την κτ

εσυ να σκεφτεσαι πως πλησιαζει η ωρα να συναντισεις την πιο ομορφη κοπελα της ζωης σου και να μη σε νοιαζει τιποτε αλλο..αντε κουκλα μου με το καλο και οτι θελει Ο Θεος αυτο θα γινει!!!ενα γερο λιλιπουτιο τσουπακι!!!και κατι ακομα...θα τα συναντηθουμε κιολας αυτο που το πας!!!;)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ξανθή, ψάξε στο ίντερνετ, υπάρχουν ειδικές ασκήσεις να γυρίσει το μωρό.... μην απαγοητεύεσαι, είναι νωρίς ακόμη. Έχεις 2 ολόκληρες εβδομάδες. Να κάνεις σαν να χορεύεις το χορό της κοιλιάς, επίσης τη στάση της γάτας στη γιόγκα αλλά η λεκάνη να είναι πιο ψηλά από το στέρνο, σαν ανασηκωμένη. Ψάξτο λίγο στο νετ. ΝΒοηθά και ο οραματισμός. Τελος πάντων ψάξτο. Αν και συμφωνώ με ανδριανή, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Πιστεύω όμως ότι θα γυρισει

γεια σου αννιω μου τι κανετε?πως παςμε την ζεστη?αντε πλησιαζεις κι εσυ σιγα σιγα!!!διακοπουλες εχει το προγραμμα?να μου φιλησεις τα αγορια!

Κορίτσια μου έδωσε ένα χαρτί με ασκήσεις να κάνω αυτές που λες Αννιώ αλλά μου είπε να μην έχω και πολλές ελπίδες.Βέβαια είπε θαύματα γίνονται αλλά πιστεύω ότι τα έλεγε να με ηρεμήσει που με είδε έτσι...Την κατάλαβα ότι πλέον δύσκολα θα ξαναγυρίσει...Προσπάθησε κιόλας να μου την γυρίσει εκείνη την στιγμή αλλά γενικά είναι και ριψοκίνδυνο μου είπε και διάβασα μέχρι και αποκόλληση πλακούντα μπορώ να πάθω οπότε δεν θέλω να το ρισκάρω τώρα στο τέλος...Βασικά μου έδωσε μέχρι την Κυριακή αν δεν γυρίσει δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει γιατί είναι και μεγάλο μωρό δεν είναι μικρή και λίγος ο χώρος...Άντε να δούμε....

αντε παιδακι μου, κανε περιπατους και αν θελει θα γυρισει αν οχι παμε για κτ και βλεπεις την πριγκιπεσσα σου στο τεταρτακι χωρις να εχει ταλαιπορηθει χωρις τιποτα!

να ειστε γερες ξανθη μου και τιποτα αλλο μη σκεφτεσαι, κοιτα μονο να κοιμασαι τωρα οσο μπορεις γιατι μετα ξεχνα το!!!

φιλακια πολλα θα σε παρω αυριο να τα πουμε λιγακι!!!μακια

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

την καλημερα μου σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!και πολλα φιλιααααααααααααα!!!μουατς

IB5Vp2.png

ξανθη φυσιολογικα θα γεννησεις..μη μου στεναχωριεσαι.

ειπαμε τα κοριτσια ειναι λιγο ζορικα κ πολλες φορες..''αναποδα''......

θα γυρισει πιστευω...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημεραααα..τι κανετε;

εγω καλα..σημερα φευγει ο αγαπουλης,παει τον παππου του στο χωριο.πριν 10 μερες πεθανε η γιαγια του κ τον παει στον αδελφο του λιγο να ξεχαστει..

για 2 μερες θα ειμαι ανεφ συζηγου...

δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημεραααα..τι κανετε;

εγω καλα..σημερα φευγει ο αγαπουλης,παει τον παππου του στο χωριο.πριν 10 μερες πεθανε η γιαγια του κ τον παει στον αδελφο του λιγο να ξεχαστει..

για 2 μερες θα ειμαι ανεφ συζηγου...

δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω...

καλημερα τζενακι τι κανεις;;

εγω μπηκα να σας πω μια καλημερα σε λιγο θα ξυπνησει το βατραχακι και θα πειναει!

τι νεα;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημερα τζενακι τι κανεις;;

εγω μπηκα να σας πω μια καλημερα σε λιγο θα ξυπνησει το βατραχακι και θα πειναει!

τι νεα;;

καλημερα παπακιιιιιιιι...τι κανεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μια χαρα τζενακι μου δοξα το θεο!

το βατραχακι εφτασε 4470γρ και 57 ποντους πηγαμε εχτες στη γιατρο και μας βρηκε τελειους!

κατι ψιλοπονακια εχουμε που και που αλλα ολα καλα.

ειναι ησυχος αλλα πολυ αγκαλιτσας μπορει να κοιμαται ωρες πανω σου αλλα μολις τον αφηνεις στο πορτ μπεμπε η στο λικνο αρχιζει τη γκρινια.το βραδυ βεβαια ειναι αψογος κοιμαται μια χαρα στο λικνο και κανει 4ωρα και μια φορα και 5ωρο μου εκανε.την μερα παλι τρωει καθε 2 με 2.5 ωρες.αυτα τα νεακια μας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τωρα ξυπνησε και εχει αρχισει τα τεντωματα καλε πολυ τεντωμα λεμε και με ηχους!αχαχα!θελει να γινει ψιλο το παλικαρι μου!

αν φυγω ξαφνικα σημαινει οτι χτυπησε συναγερμος και θα ξαναμπω οταν και αν ξανακοιμηθει!

566b716e1f.png?html%22

μια χαρα τζενακι μου δοξα το θεο!

το βατραχακι εφτασε 4470γρ και 57 ποντους πηγαμε εχτες στη γιατρο και μας βρηκε τελειους!

κατι ψιλοπονακια εχουμε που και που αλλα ολα καλα.

ειναι ησυχος αλλα πολυ αγκαλιτσας μπορει να κοιμαται ωρες πανω σου αλλα μολις τον αφηνεις στο πορτ μπεμπε η στο λικνο αρχιζει τη γκρινια.το βραδυ βεβαια ειναι αψογος κοιμαται μια χαρα στο λικνο και κανει 4ωρα και μια φορα και 5ωρο μου εκανε.την μερα παλι τρωει καθε 2 με 2.5 ωρες.αυτα τα νεακια μας!

μια χαρα..η αγκαλια παπι δεν εβλαψε ποτε κανεναν..αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να μην ειναι μονιμα στη δικη σας αγκαλια..

να το δινετε κ στους συγγενεις[αδελφια,ξαδελφια,παππουδες,γιαγιαδες..κλπ]γιατι μετα δεν θα πηγαινει σε κανεναν κ οταν θα χρειαστει να τον αφησεις να πας καπου δεν θα μπορεις..πιστεψε με το βλεπω καθημερινα αυτο που σου λεω..συνηθισε τον απο τωρα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζενακι εμεις εδω που ειμαστε δεν εχουμε κανενα συγγενει κοντα!ερχονται 2 φορες το μηνα τα πεθερικα μου και καθονται λιγες ωρες και η μαμα μου πιο πολυ οταν λειπει ο αντρας μου ερχεται και καθεται 5-6 μερες και με βοηθαει αυτο ειναι ολο κι ολο!επισης το μωρο περναει μαζι μου σχεδον ολη του μερα γιατι ο μπαμπας μας δουλευει πολυ οποτε καταλαβαινεις ποιος θα φαει και τρωει το αγγουρι!δε βαριεσαι το βατραχακι μου να ναι καλα!

εσυ για πες κανενα νεακι!

καλε ας μου πει καποια τι να κανω για να σας βαλω φωτο γιατι ειναι λεει μεγαλες και δεν τις δεχεται!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...