Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααααααα πωπω παει το εχω καψει το μηχανιμα.......χαχαχαχαχαχα

μου ελειψες ρε φατσωνι..μη χανεσαι...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αφου σου ελειψα τοσο δεν θα ξαναμπω.....χαχαχαχαχαχα

Διακοπουλες θα πας ή μπαααααα

παιζεται..μετα το βαφτησι της μικρης κ για 3 μερες μονο,αν τα καταφερουμε λεμε να παμε ζακυνθο..αν λεω..

το μαγαζι θα κλεισει 14,15,16,17.η βαφτιση ειναι 15,αν κατσει ο αδελφος μου στο μαγαζι 2 μερες δηλ 18 κ 19 θα παμε,αλλιως...με βλεπω μονο μεχρι λακοπετρα για μπανιο,ξερεις που ειναι η λακοπετρα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παιζεται..μετα το βαφτησι της μικρης κ για 3 μερες μονο,αν τα καταφερουμε λεμε να παμε ζακυνθο..αν λεω..

το μαγαζι θα κλεισει 14,15,16,17.η βαφτιση ειναι 15,αν κατσει ο αδελφος μου στο μαγαζι 2 μερες δηλ 18 κ 19 θα παμε,αλλιως...με βλεπω μονο μεχρι λακοπετρα για μπανιο,ξερεις που ειναι η λακοπετρα;

Δεν εχω ιδεα απο τα μερη σου.....Σου ειπα οτι παιζει να μετακομοισουμε μονιμα Χαλκιδα.....οταν μου το ειπε ο αντρας μου τρελαθηκα απο την χαρα μου βεβαια αν γινει σε κανα χρονο αλλα δεν με νοιαζει αρκει να γινει....

Διαφημίσεις

Δεν εχω ιδεα απο τα μερη σου.....Σου ειπα οτι παιζει να μετακομοισουμε μονιμα Χαλκιδα.....οταν μου το ειπε ο αντρας μου τρελαθηκα απο την χαρα μου βεβαια αν γινει σε κανα χρονο αλλα δεν με νοιαζει αρκει να γινει....

κουκλακι ειχα δουλεια,τωρα τελειωσα.

λακοπετρα ειναι κοντα στην αντριανη.

το διαβασα οτι μπορει να πας χαλκιδα,αν το θελεις τοσο πολυ στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

τα λεμε αννουλι,θα μπω κ αυριο πρωι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα! ειμαι ακομα εδω... δεν λεει να βγει η μπεμπουλα!

αννα περαστικα στον αδελφο σου.

ξανθη το πολυ πολυ να γεννησουμε της παναγιας δεν ειναι ασχημο!

αννετ τραβαμε ζορι,αλλα λογω ζεστης,ταντωματα εχω πολλα!

μια χαρα ο ζεβρακος εφτασε σε κανα μηνα μπορει να τον δεις να κανει κα τα πρωτα βηματακια,εχω δει 8 μηνων να περπαταει...μιλα,ε για πολυ γελιο

ευγενια που εισαι σημερα?

HouVp2.png

oVGVp2.png

ευγενια μη πεις κουβεντα.. ειδες ποση ωρα σε περιμενα! και τωρα που βγω θα μπεις και θα αρχισεις......ααααα α;

καλα μαρη ουτε μια ωρα δεν μπορεις να περιμενεις;γιατι..ορθια σε εχω βαλει;:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ειδες ημουν σιγουρη μολις βγω θα μπεις!

παραφυλαω να δω ποτε θα βγεις κ τσουπ μπαινω .....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κορίτσια μόλις γύρισα από την γιατρό....Είμαι λίγο στεναχωρημένη.Ενώ την Δευτέρα η μικρή ήταν με το κεφάλι κάτω σήμερα είδαμε στον υπέρηχο ότι γύρισε σε ισχιακό το μωρό δηλαδή με τα πόδια κάτω.Πήγα για nst έψαχνε καρδιά, ξαναέψαχνε την είδα να χλομιάζει της λέω είναι ζωντανό με κλωτσάει σίγουρα.Ψάχνει και βρίσκουμε καρδιά πάνω από τον αφαλό.Με σηκώνει πάμε στον υπέρηχο και βλέπουμε κεφάλι πάνω και πόδια κάτω...Με άφησε τώρα μέχρι την Κυριακή να δούμε μπας και ξαναγυρίσει αλλιώς μου είπε ότι την Κυριακή αν δεν γυρίσει πάω για καισαρική...Δεν το φανταζόμουν με τίποτα ότι μπορεί να μου συμβεί αυτό σε αυτή την εβδομάδα.Ελπίζω σε ένα θαύμα μπας και γυρίσει....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

βρε ξανθουλα μου αφου το μωρο ειναι καλα δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κανεις καισαρικη μη σου πω εγω την προτιμω απο τον φυσιολογικο κ μπορεις να κανεις κ επισκληριδιο να εισαι ξυπνια να δεις το κουκλακι σου.να βγει καλα το μωρακι σου κ ας ειναι κ με καισαρικη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...