Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Εμενα ηρθε και εβαλε αθλητικα και μου λεει καλα πως δεν γκρινιαζεις? που να ξερε πως πολυ που του δωσα σημασια.....χαχαχαχα

κι εμενα , μου ειπε μολις τωρα .....καλά τόση ωρα , μιλάς εκεί ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

koy koy

βρε , καλως την :P:p:p τι κανς ?

εμενα τελειωνει ο χρονος μου....πλενει τα πιατα κι ερχεται να βαλουμε ταινια

πιαστηκε η μεση μου....αλλα στον καναπε δεν μπορω με τιποτα

Και εγω θα την κανω εβαλε και ο δικος μου εργο να δουμε και με περιμενει στο κρεβατι οποτε σας χαιρετω.....

Οκ, τα λεμε αυριο:P:p καληνύχτααα !!!!!!!

Διαφημίσεις

koy koy

Τζενη πες...τιποτα....2-3 πιατα ηταν ποση ωρα να κανει ο ανθρωπος ?

α...κ ενα ταψακι....αλλά ειναι γρηγορος

μια χαρα.ηταν εκει κ τα δυο απο τα τρια νιοφερτα μωρακια μας,αλλα ειμαι κουρασμενη ρε..χωρις να κανω τπτ.αυτο πως το καταφερα;

σουσουραδες τωρα φευγετε που ηρθα εγω;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μια χαρα.ηταν εκει κ τα δυο απο τα τρια νιοφερτα μωρακια μας,αλλα ειμαι κουρασμενη ρε..χωρις να κανω τπτ.αυτο πως το καταφερα;

σουσουραδες τωρα φευγετε που ηρθα εγω;

ειμαι μεσα 2 ωρες τουλαχιστον:P:p:p

απορει κι ο αλλος τι γραφω τοσες ωρες:shock::shock:

Τζενη πες...τιποτα....2-3 πιατα ηταν ποση ωρα να κανει ο ανθρωπος ?

α...κ ενα ταψακι....αλλά ειναι γρηγορος

ειναι ταλεντο ο ανθρωπος..χαραμιζεται:rolleyes:

για πες εσυ..πως εισαι;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Λοιπον,εχω να πω τα εξης και δεν με νοιαζει αν παρεξηγηθω η αν τα λεγομενα μου θεωρηθουν καπως!Μπηκα εδω μεσα γιατι βρηκα ανθρωπους να καταλαβαινουν πως νιωθω.Στην πορεια εγιναν πολλα.παρεξηγησεις με το γατι,δημιουργια αλλων ομαδων κτλ.Δεδομενου οτι οι περισσοτερες δεν γνωριζομαστε απο κοντα θεωρω οτι ειναι ευκολο να γινουν παρεξηγησεις.Αλλωστε ο γραπτος λογος υστερει εναντι του προφορικου.Ενιωσα λοιπον κι εγω καποια στιγμη οτι αυτα που λεω,τα προσωπικα,τα γεγονοτα,η σταση μου γενικως ισως καποιες να ενοχλησαν.Δεν εδωσα κι ουτε θα δωσω σημασια γιατι πολυ απλα δεν αξιζει τον κοπο.Ολες μας εχουμε πολυ μεγαλυτερα προβληματα ν ασχοληθουμε απο το να αρεσουμε η οχι σε καποιους.Καποια στιγμη κι εφ οσον ολες αρχισαν να μενουν εγκυουλες κι εγω ενιωσα αβολα.Χαρηκα πολυ για ολες αλλα μεσα μου κραταγα την πικρα,γιατι οχι κι εγω?Αυτο λοιπον με χαλαγε κι ετσι την εκανα μ ελαφρα!Ποτε μα ποτε δεν θα ειχα την απαιτηση απο καμια να προσεχει τι θα πει γιατι ισως με πληγωσει!Και στην τελικη,γιατι η χαρα κι η ευτυχια καποιου να με πληγωνει?Γιατι δηλαδη να μην μπορουν ολες να ουρλιαξουν απο χαρα γιατι ισως πειραχτω εγω η η αλλη?Ελευθερια λογου εχουμε κι εφ οσον δεν προσβαλλει η μια την αλλη δεν βλεπω το λογο να μην λεμε αυτα που νιωθουμε.Εγω που ενιωσα ασχημα καποια στιγμη την εκανα οχι μονο απο το καφε αλλα γενικως απο παντου!Αποτοξινωση που λενε!Ενδιαφερομουν ομως.Ρωταγα,μαθαινα,εμπαινα ασχετες στιγμες να μαθω νεα σας,γιατι θεωρω οτι εδω μεσα εχω ενα παρεακι!

Οσον αφορα το αλλο καφε το διεγραψα αφου πλεον δεν υπηρχε αναγκη υπαρξης κι εφ οσον επι δυο μηνες δεν ποσταρισε καμια.

Τα λεω αυτα χωρις να θελω να κανω κανενος το δικηγορο και χωρις να θελω να παρω κανενος το μερος.Απλα ειμαι της γνωμης οτι αν για τον αλφα βητα λογο καπου δεν σ αρεσει,απλα την κανεις και δεν απαιτεις τιποτα κι απο κανεναν.

Αυτα.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...