Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα ρούλα αυτό έλεγα στην Τζενη το πρωί που μιλήσαμε.Με πρόκληση αποκλείεται να με βάλει όπως επίσης και με καισαρική αποκλείεται εκτός και αν όντως την χρειάζομαι.Την άλλη φορά με είχε διώξει 3,5 ώρες πριν γεννήσω.Και στα πατώματα να πέσω δεν δείχνει έλεος....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλα ειναι αντε να δειξει και συσπασεις και να σε κρατησει.....

ευγενιααααα που εισαι? μηπως με αποφευγεις?

γμτ..με καταλαβες;:lol:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αστερινα...

οσους καλεσμενους δεν ειχες ολο το χρονο,τους ειχες εχθες;

ασε! και λεω που θα παει θα γεννησω! αλλα πουυυυ.

μετα σκουπισα σφουγγαρισα επλυνα.. αλλα τιπουτα!

ειχα κ την μαμα, να μου λεει. αα πως κανει ετσι η κοιλια σου θα γεννησεις δεν το εχω ξανα δει αυτο! ρε της λεω ετσι κανει συνεχεια..οχι μου λεει παραλιγο να με πηγαινε στον γιατρο. χαχαχα αφου δεν χωραει το μωρακι και τεντωνεται

HouVp2.png

oVGVp2.png

Κορίτσια καλό μήνα !!!!!!!!!!!!!!!!!

άντε , με ένα πονο οι ετοιμόγεννες !!!!!!!!!!!!!!!!!

εμείς καλά , δουλειά , τον μπεμπη βόλτες ....αυτά. Την Κυριακή γινόμαστε 4 μηνών και σταματάμε την αποστείρωση !!!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλο μηνα αγαπιτσες μουυυυυυυυυυυυυυυ

καλη λευτερια στα κοριτσουδια που περιμενουν με ανυπομονησια τα μπεμπακια τους!

ξανθη γιατι δεν μπηκες να πεις σχετικα με την επισκεψη?μηπως σε κρατησε μεσα και τωρα κρατας την πριγκιπεσσα σου?λεω εγω τωρα!!!αχ μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!

αστερινα κανε κανα 2 μερουλες υπομονη δεν σε βλεπω για παραπανω...(θα στα σπασει η μικρουλα τα νερα με τετοια τεντωματα) αν πας βεβαια σε βλεπω να γεννας 15αυγουστο!!!θα τρεχουν ολοι απτην βαφτιση στα γεννητουρια!!!ααααααααχ!!!

αλλα οποτε κι αν ειναι ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ κουκλιτσες μου τις ομορφιες σας γερες και δυνατες!!!αληθεια οσα κοριτσια εχουν μεινει περιμενουν τσουπριτσες!!!κανω λαθος?το αλσχαιμερ μου χτυπησε την πορτα και το καλοδεχτηκα κιολας?ειδομεν!

κιττυ μου κοριτσακι μουυυυυυυυυ τι κανει το φασουλακι μας>?μεγαλωσε μωλεεεεεεεεεε!!!να μου τον φιλησεις οχι απαλα...αλλα ζουμπηχτα και σβουρηχτα!!!

οι φρεσκομανουλες τι κανουν?απολαμβανουν τρυφερα κορμακια και φωνουλες?

αχ σας φιλω ολες πολυ πολυ γλυκα, προσπαθουσα να μπω αλλα δεν με αφηνε ο διακομιστης...καψονια μου εκανε!

καλο βραδυ και πολλα γλυκα φιλακια σε μεγαλα και μικρα φιλαρακια!

α εμεις προσπαθουμε να μπουσουλισουμε...μπρος πισω μπρος πισω, οπως εγραψα και στου ιανουαριου δεν ξερουμε πιο ποδι να παμε μπροστα και δωστου μπρος πισω μπρος πισω...πλακα εχει!!!!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κορίτσια καλό μήνα !!!!!!!!!!!!!!!!!

άντε , με ένα πονο οι ετοιμόγεννες !!!!!!!!!!!!!!!!!

εμείς καλά , δουλειά , τον μπεμπη βόλτες ....αυτά. Την Κυριακή γινόμαστε 4 μηνών και σταματάμε την αποστείρωση !!!!!!!!!!!!!

αυτο το πιστευεις?χαχαχαχα

κι εμεις 7...πως μεγαλωνουν ε?

το σαββατο ηθελα να μπω να ευχηθω στην ερη μας (αλλα ο ατιμος διακομιστης μου ειχε θυμωσει) να της ζησει η νεοφωτιστη να ειναι γερη ευτυχισμενη και να χαιρεται τα ονοματακια της!!!!!!!!!!!

αυτααααααααααααα....α εβαλα skype οσες πιστες προσελθετε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

καλο μηνα αγαπιτσες μουυυυυυυυυυυυυυυ

καλη λευτερια στα κοριτσουδια που περιμενουν με ανυπομονησια τα μπεμπακια τους!

ξανθη γιατι δεν μπηκες να πεις σχετικα με την επισκεψη?μηπως σε κρατησε μεσα και τωρα κρατας την πριγκιπεσσα σου?λεω εγω τωρα!!!αχ μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!

Μπα που τέτοια τύχη...Πήγα με είδε και έφυγα...Ακόμα έχουμε μου είπε...Τώρα βέβαια με έχουν πιάσει πόνοι αλλά νομίζω έχω ακόμα....

Ο μικρός θέλει να φύγει θα τον βρει τον τρόπο και μετά θα κυνηγάς τον όμορφο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερουδια στα κοριτσουδια..

καλε τι παθατε κ μπαινετε μετα τις 12...

ξανθη ετοιμη εισαι,δεν πιστευω να την χαστουκησες τη γιατρο;

μινα που εισαι ρε παιδακι μου..ολα καλα;ξαπλα γιατι,σου ειπε ο γιατρος;

κιττυυυυυυυυυυυ τι κανεις;το μπιζελακι;εχεις κ συ καιρο να μπεις..την αποστειρωση να την κοψεις σιγα σιγα..

αννετοοοοοο..τι κανεις γλυκια μου....ετοιμαστηκατε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι επαθα σας ειπα;..δε σας ειπα.

εχτες ηθελε η αδελφη μου η μικρη να παει για μπανιο κ μου ζητησε να κρατησω τον μικρο.οταν τον εφερε η μανα μου στο μαγαζι κ μεχρι να παμε στο σπιτι ηταν μια χαρα,ολο γελια κ παιχνιδια.

σε καποια στιγμη βαζει κατι κλαματα...μα κατι κλαματα...κ να μη σταματαει με τπτ,λες κ το παταγες το λαιμο.να εχει περασει μιση ωρα κ να κλαιει..με χιλλλιο στεναχωρησε..να μη σας τα πολυλογω,για να μην κρατησουμε τη γειτονια ξυπνια,το φεραμε εδω στο μαγαζι στη μανα μου κ κοιμηθηκε στο λεπτο.στεναχωρηθηκε κ ο θοδωρης.το ωραιο ειναι που μου ελεγε..ρε ευγενια αφου ειναι ταισμενος κ αλλαγμενος γιατι κανει ετσι;δεν θα επρεπε να κλαει..ρε του λεω,μπορει να θελέι να κοιμηθει κ να μην βολευεται.οχι δεν ειναι αυτο,επιτηδες το κανει....οταν δε το βαλαμε στο αυτοκινητο σταματησε κ προσπαθουσε να μου μιλησει..τωρα μου λεει γιατι σταματησε..μηπως ηθελε βολτα ;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερααααααα αχ ολα τα μπεμπακια μεγαλωνουν!!!!!Κιττυ μου αντε να τελειωνεις με την αποστειρωση αλλα προσοχη οτι πλενεις για λιγο καιρο να το πλενεις με καυτο νερο αν γινεται μην την κοψεις μαχαιρι.....Εμενα με εχει βολεψει ο θηλασμος ουτε αποστειρωσεις ουτε τιποτα.

Συμπεθερα ειναι θεμα ημερων να φυγει ο γαμπρουλης μου και μετααααααα τρεχατε ποδαρακια μου......

Ξανθουλα και Αστερινα αχ αντε μπηκε και ο δικος σας μηνας!!!!!!Με το καλο ου μικρουλες μας!!!!!

Τζενακι με τοσα μωρα που εχεις; διπλα σου εχεις κανει την τελεια πρακτικη οταν με το καλο ερθει και το δικο σου σπορακι θα εισαι ετοιμη μανουλα!!!!!

Τωρα τα δικα μου νεα εχτες ηταν μια χαλια μερα....κατα τις 8 το πρωι χτυπαει το τηλ.Ηταν η νυφη μου επεσε ο αδερφος μου απο τις σκαλες....εκει κοπηκαν τα ποδια μου γιατι αυτος ο αδερφος μου πριν απο 5 χρονια ειχε μεινει παραλητος απο το ενα ποδι γιατι ειχε κυλη στην σπονδυλικη και επεσε εσπασαν 2 σπονδυλοι και ειχε χυθει το υγρο της κυλης μεσα στα νευρα οποτε ειχε παραληρησει το ενα ποδι και ατροφησει οποτε εκανε ενα μεγαλο χειρουργειο οπου του εβαλαν 3 μοσχευματα σπονδυλων καιι του καθαρησε ενα ενα τα νευρα ο γιατρος ηταν θυμαμαι 8 ωρες στο χειρουργειο...Τεσπα εχτες που λετε επεσε ξανα και τρελαθηκαμε φοβηθηκαμε μην εχει σπασει ή μην εχουν φυγει τα μοσχευματα και δεν σηκωνει πια αλλο χειρουργειο....Μου φερνει εμενα την μικρη και πηγε ο αλλος αδερφος μου να τον παει στο νοσοκομειο...Τελικα η σπονδυλικη δεν επαθε τιποτα αλλα χτυπησε τα νεφρα κατουρουσε αιμα και φοβηθηκαμε μετα για εωτερικη αιμοραγια....μεχρι στιγμης δεν εχουν δειξει κατι οι εξετασεις ισως το αιμα να ειναι απο καποια φλεγμωνη λογω πεσιματος αυριο ομως θα του κανουν και μια αλλη εξεταση για να ειμαστε 100% σιγουροι οτι δεν εχει κανενα προβλημα.....και εκει που ειπαμε αντε ολα καλα το βραδυ που πηγαν σπιτι πηραν την μικρη και ηθελε να κανει ποδηλατο και οπως ανεβαινει παει η σκατουλα και πεφτει και κοπαναει το κεφαλι στην σιδερενια εξωπορτα.....ευτυχως δεν το εσπασε αλλα εχει κανει και ενα δευτερο κεφαλι στο κουτελο.......Καλα μας μπηκε ο Αυγουστος....

Λοιπον για να αλλαξω κλιμα θα σας βαλω φωτο με τα ρουχα που πηρα για τον γαμο του αδερφου μου και το χτενισμα που σκεφτομαι να κανω να μου πειτε την γνωμη σας.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...