Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα ! 10-15 εργάσιμες.

Πήγα λοιπόν στον γιατρό μου σήμερα κ μιλήσαμε με εμβρυολόγο. Πιστεύει πως ευθύνεται η ποιότητα των εμβρύων. Συζητήσαμε για το pattern που όλα γίνονται 6 ημερών βλαστοκυστες και όχι 5. Είδε ξανά τις εξετάσεις σπέρματος και είπε πως είναι μέτριες για φυσική σύλληψη αλλά άριστες για εξωσωματική. Το γεγονός πως η ΑΜΗ είναι τόσο χαμηλή από τόσο μικρή ηλικία (πριν τα 25) σημαίνει πως είναι μάλλον κληρονομικό. Αρα απ’οτι φαίνεται έχω και λίγα ωάρια και μη ποιοτικά. Παρόλα αυτά μου προτείνει να συνεχίσω να προσπαθώ γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά πως αν ήταν άλλος θα με έστελνε για δότρια. αλλα λόγω του νεαρού της ηλικίας, μου είπε οπλισου με υπομονή και θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε να βρούμε το ένα το καλό. Προτείνει να δοκιμάσω μια φορά εντελώς φυσικό κύκλο, όχι τροποποιημένο μήπως ο οργανισμός ζορίζεται με τα λίγα φάρμακα κ επηρεάζεται η ποιότητα. Με έβαλε επι τόπου για υπέρηχο και είδαμε 2 ωάρια ( ένα ικανοποιητικού μεγέθους και ένα πάρα πολύ μικρό). Είπαμε λοιπόν να πάμε 2/1 να πάρουμε το ένα ωάριο χωρίς καθόλου φάρμακα να δούμε τι θα γίνει. 
      Είπε πως το prp δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος κ πως απλά κάποιοι γιατροί σου παίρνουν τα χρήματα, στο εξωτερικό δε το κάνουν καν οπότε δε το προτείνει. Επισης δεν έχει νόημα να πάμε με 3 ημερών λέει γιατί έτσι κ αλλιώς αν δε προχωράνε τα έμβρυα στο εργαστήριο μετά τις 3 ημερες, δε θα Προχωρούσαν ούτε μετά από την ετ. 
      Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως επειδή έχω πολύ μικρό κύκλο λέει (24-25 ημερών) ,ενδεχομένως επηρεάζεται η ποιότητα των ωαρίων γιατί δε προλαβαίνουν να αναπτυχθούν καλά. Αυτο είναι απλά ένα μακρινό σενάριο αλλά σίγουρα ο ο μικρός κύκλος δε βοηθάει. 
      Αυτα από εμένα. Δε ξέρω αν νιώθω πιο αισιόδοξα ή όχι απλά κυρίως απελπίζομαι που φαίνεται να υπάρχει θέμα και στην ποιότητα και αυτό μάλιστα ανεξήγητο (όπως και η ΑΜΗ). Αυτά από εμένα.

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του γιατρού σου πάντως.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσπαθουσε να μπει στο σπιτι μου,το πατρικο μου..ταχα οτι αυτο ηταν το δικο μου σπιτι,ειχε κολλησει πανω στη σιτα,ειχε κουλουριαστει κ φαινοταν σαν σαυρα,πηρα ενα πολυ μεγαλο μαχαιρι,σαν γυρομαχαιρο ...κ το πειραζα να φυγει,ξεδιπλωθηκε κ προσπαθουσε να μπει μεσα,το κεφαλι ομως το εβαλε κ εβγαζε τη γλωσσα,του δινω μια κ πευτει κατω,αλλα εξω στο μπαλκονι ηταν ο θοδωρης κ προσπαθουσα να τον ειδοποιησω αλλα δεν με κοιταζε,οταν το ειδε ετρεξε να φυγει αλλα αυτο πηγαινε πισω του,βγηκα εξω με το μαχαιρι-σπαθι σαν την ζηνα αλλα ευτηχως περασε πανω απο το θοδωρη κ πηδηξε απο το μπαλκονι

μια χαρα αυτο σημαινει πως διωχνεις τον εχθροπ μακρια

Νάκι με το καλό τα αντράκια σου να πάνε όλα καλά...Τώρα μαζεύτηκα πήγα και για ψώνια και επειδή δεν ξέρω τι να ψωνίσω μιας και για μένα δεν μπορώ ψωνίζω συνέχεια του μικρού....Λες και ενδιαφέρεται για ρούχα.Αλλά πήρα και εγώ ψευδοθηλές να τις έχω έτοιμες...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσιαααααααααααα η αστεριας μας γεννησε τους αντρακλεεεεεεεεες!!!

να μας ζησουν!!!

αντε με το καλο κι εσεις!!!

φιλια παω για μαγειρεμα!

μουατς

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.Δεν μπορώ Τζένη να με βοηθάνε στις δουλειές είμαι λίγο περίεργη με την καθαριότητα.Στα καλά μου καθαρίζω και 3 φορές την μέρα αλλά τώρα μία και πολύ είναι...Είμαι λίγο μίζερη θέλω λεπτομέρεια και υπομονή αλλά όποια γωνία και να ψάξεις βρωμιά δεν θα βρεις πουθενά...χαχα υστερικιά μου φαίνομαι...

καλα μαρη και δεν τολεγες τοσο καιρο και ηρθες σπιτι μου και δεν ειχα κανει απολυμανση χαχαχαχαχα

χαλαρωσε παιδι μου λιγο, οσο καθαριζεις τοση σκονη μαζευεται...οπως οι ψειρες...στα καθαρα κεφαλια πανε!

ξανθη ρωτα την ευγενια να σου πει αν υπερβαλω! μην με κανεις και βγαλω φω το. υποφεροοοοοο σου λεω...καθομαι τω ρα στον καναπε και ακουμπαει το καταλαβαινεις. οταν πηγα στον γιατρο ηταν μια κοπελα δεκα μερες πιο μεγαλη και η κοιλια της ηταν μικροτερη.... μεχρι και ογιατρος μου το ειπε...ρε μου λεει τι κοιλια ειναι αυτη???? ασε που με ποναει ο αφαλος σαν να ανοιγει, πρεπει να γεννησω!!!

καλομελετα κι ερχετε!αν ακουμπαει σε σταση καθιστη τοτε μετρα αντιστροφως και καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα εμένα πάλι είναι σαν στο σώμα μου να έχει κολλήσει ένα καρπούζι στρογγυλό στρογγυλό.Έχει πολύ πλάκα λέμε.Από πίσω δεν καταλαβαίνεις τίποτα ούτε από μπροστά.Στο πλάι ξεχωρίζει καθαρά το καρπούζι μου...

χαχχχχχαχαχαχαχα θελω καρπουζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

ξανθη αντε γεννα κι εσυ να μη στελνω το δωρακι σας θελω να το φερω αυτοπροσωπως!!!μουατς!!!

Μπα χλωμό το κόβω....Εμένα πάντως μόνο συσπάσεις έχω τίποτα άλλο...Λέω από αύριο που θα γυρίσει ο μικρός να αρχίσουμε κυνηγητό και ποδόσφαιρο.Λέω και του άντρα μου να κάνουμε τίποτα να βοηθήσει και μου λέει είναι το κεφάλι κάτω δεν μπορώ.Και μετά μου λέει η Τζένη να τον πάω και σε ταβέρνα να φάει.Αν δεν με βοηθήσει δεν θα πάμε ποτέ για φαγητό...

Και εσύ να αρχίσεις επαφές με εκσπερμάτιση εντός.Το άθλιο σπέρμα τους χρειαζόμαστε και πάλι....

κανε χαζα, η μικρη πηρε την σωστη θεση?

χαχαχαχαχα κατσε να το πω στον αντρα σου πως μιλας για το σπερμα του χαχαχαχχαχαα

:-(:sad::-( μου εχει απαγορευση ο γιατρος:!:

λες να αρχισω να ανεβωκατεβαινω την σκαλα???

καποιο λογο θα εχει για να σου απαγορευσει...ρωτα τον και για τα σκαλια, μη κανεις του κεφαλιου σου κοριτσι...μη με παρεξηγεις

κανε κανα περιπατο, και οταν κουραζεσαι να καθεσαι σε καμια καφετερια σε κανα παγκακι κτλ η μικρη θα ερθει οταν ειναι εκεινη ετοιμη

χαχαχαχα σκαλες και παλι σκαλες!!!! φοβαμαι ομως, δεν ξερω μην κανω καμια βλακεια. λεω να παω για περπατημα,αν και μου ειναι δυσκολο γιατι με πιανει η κοιλια σαν βαρος! παντως εχει κατεβει αρκετα!

χαλαρο περπατημα το καλυτερο

αφου εχει κατεβει η κοιλια ερχετε η μεγαλη μερα!!!

ολα ετοιμα???εσυ ψυχολογικα εισαι ετοιμη?γιατι κι εγω ελεγα αμαν να γεννησω αλλα οταν τα περιθωρια στενεψαν αρχισα να τρεμω :P αλλα το αποτελεσμα ειναι που μετραει!

IB5Vp2.png

αστερια μου που αλλου να γραψω την χαρα μου για τον ερχομο των αγοριων!!!

να ζησουν τα πουλακια μου σαν τα ψηλα βουνα και να ειναι παντα χαρουμενα κι ευλογημενα!!!

κι εσεις να ειστε γεροι να τα καμαρωνετε!!!

αχ να ημουν απο μια μερια να σε δω πως λαμπεις απο ευτυχια!!!

και μην ανησυχεις για την θερμο θα βγουν και θα ειναι και ζωηρα ζωηρα τα αστερακια μας!!!

σας αγαπω πολυ!!!και παλι σιδερενιοι να ειστε και καλο σαραντισμο!!!!!!

IB5Vp2.png

εμεις ειμαστε πολυ καλα και εχουμε αρχισει σιγα σιγα να στεκομαστε στα τεσσερα και να κανουμε προς πισω μπρος πισω και να πεφτουμε με τα μουτρα στο στρωμα!πολυ πλακα εχει ο σκατουλινος μου!

σας φιλω ολες!!!

α εχετε πολλα φιλια απτην αστερια μας!!!

IB5Vp2.png

Καλημέρα...Αννετάκο στα άλλα σπίτια δεν με νοιάζει το δικό μου πρέπει να ναι στην εντέλεια...

Λοιπόν εμείς είπαμε τις τελευταίες μέρες να το ρίξουμε έξω.Χθες είχαμε φίλους στο σπίτι μέχρι αργά, σήμερα θα πάμε σε φίλους για να ψήσουμε και κάθε μέρα θα έχουμε και έξοδο...Ελπίζω να ζηλέψει η μικρή και να θέλει να βγει και αυτή να συμμετέχει στις βόλτες...Άντε λίγο έμεινε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

μολις μαθα τα ευχαριστα για την αστερια μας

ρε ξανθουλι..γιατι παλι τοσο πρωι..

κοιμησου παιδι μου να απολαυσεις τις τελευταιες μερες ξεγνιασιας...μετα δεν θα μπορεις ουτε μια ωρα να ηρεμησεις

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα! ξανθη βλεπω δεν κοιμασαι καθολου! εγω εχθες ειχα αυπνιες,αλλα με πηρε ο υπνος κατα τις 6 και ξυπνησα τωρα!

αννετ τωρα αρχιζουν τα καλυτερα οταν πανε με τα 4 και μετα τα πρωτα βηματακια..τρελαινομαι οταν φτανουν σε αυτην τη φαση.

εγω πλακα κανω δεν κανω τιποτα απο ολα αυτα ,αφου κουραζομαι με το παραμικρο,αφου εφτασα ως εδω οποτε ερθει.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Τσα για λίγο και εγώ εδώ...

κοριτσακι μου,πριν μου ετυχε δουλεια κ δεν μπορεσα να γραψω..σορρυ..τα γεγονοτα με προσπερνανε,θα τα πουμε αυριο καλυτερα..τα λεμε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...