Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Μπα χλωμό το κόβω....Εμένα πάντως μόνο συσπάσεις έχω τίποτα άλλο...Λέω από αύριο που θα γυρίσει ο μικρός να αρχίσουμε κυνηγητό και ποδόσφαιρο.Λέω και του άντρα μου να κάνουμε τίποτα να βοηθήσει και μου λέει είναι το κεφάλι κάτω δεν μπορώ.Και μετά μου λέει η Τζένη να τον πάω και σε ταβέρνα να φάει.Αν δεν με βοηθήσει δεν θα πάμε ποτέ για φαγητό...

Και εσύ να αρχίσεις επαφές με εκσπερμάτιση εντός.Το άθλιο σπέρμα τους χρειαζόμαστε και πάλι....

νηστικο αρκουδι δεν χορευει ....χορευει;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα σου το απαγόρευσε;Συνήθως στο τέλος όλοι το προτείνουν.Και εμένα με τις συσπάσεις είχε πει όχι αλλά τώρα είπε επιβάλλεται...Τον ρώτησες προχθές;Το σπέρμα έχει ωοτυκίνη που χαλαρώνει τον τράχηλο φυσικά και βοηθάει στις συσπάσεις.Είναι η ουσία που σου βάζουν όταν πας με πρόκληση.

λογο του μ ικροβιου που σου ειχα πει!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Α ναι μωρέ.Είδες με το νοσοκομείο μη πω τίποτα τώρα.Όχι τίποτα θα το χαιρόσασταν και λίγο τώρα στο τέλος....Κρίμα...Ανεβοκατέβαινε σκάλες τότε...

χαχαχαχα σκαλες και παλι σκαλες!!!! φοβαμαι ομως, δεν ξερω μην κανω καμια βλακεια. λεω να παω για περπατημα,αν και μου ειναι δυσκολο γιατι με πιανει η κοιλια σαν βαρος! παντως εχει κατεβει αρκετα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Έχει κάτι γραμμάτια των 50 λεπτών για 10 μήνες...χαχα.Το ότι κατέβηκε η κοιλιά ρούλα είναι σημάδι ότι κοντεύεις...

μακαρι,δεν εχω ομως πονους.

σας αφηνω εγω παω να φαω τις φακουλες μου. καλο μεσημερι.

φιλιααα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα...Πάλι σήμερα κάνω το φάντασμα...Τα γνωστά άπλωμα, σιδέρωμα,μαγείρεμα και ήπια και το γάλα μου στο μπαλκόνι τώρα που έχει τρομερή δροσιά...

καλημερουδια ...

ξανθη σε βλεπω να γεννας με τη σκουπα στο χερι σαν τη μανα μου.

ειχε ερθει η ωρα να βγει η αφεντια μου κ η μανα μου δεν πηγαινε νοσοκομειο αν δεν τελειωνε το σκουπισμα .οταν δε την επιαναν οι συσπασεις κρατιοταν απο τη σκουπα κ επερνε ανασες..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημεραααααααα Τζενακι ειχατε επετειο???Να τα εκατοστησετε κουκλιτσα μου και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!!!!

Οι εγκυουλες παντα ακομα εγκυες????????Σημερα γενναει και η Νακι αντε με το καλο να δει τα αγορια της!!!!

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα Τζενακι ειχατε επετειο???Να τα εκατοστησετε κουκλιτσα μου και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!!!!

Οι εγκυουλες παντα ακομα εγκυες????????Σημερα γενναει και η Νακι αντε με το καλο να δει τα αγορια της!!!!

σε ευχαριστω κοπελα μου...εσυ τι κανεις..πως τα περνας με τις κορες;

η νακι σημερα γενναει;αχ τι καλα..θα συναντησει τους ερωτες της ζωης της..ευχομαι να πανε ολα καλα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εχθρος αλλα αν δεν σε τσιμπησει ειναι καλο

προσπαθουσε να μπει στο σπιτι μου,το πατρικο μου..ταχα οτι αυτο ηταν το δικο μου σπιτι,ειχε κολλησει πανω στη σιτα,ειχε κουλουριαστει κ φαινοταν σαν σαυρα,πηρα ενα πολυ μεγαλο μαχαιρι,σαν γυρομαχαιρο ...κ το πειραζα να φυγει,ξεδιπλωθηκε κ προσπαθουσε να μπει μεσα,το κεφαλι ομως το εβαλε κ εβγαζε τη γλωσσα,του δινω μια κ πευτει κατω,αλλα εξω στο μπαλκονι ηταν ο θοδωρης κ προσπαθουσα να τον ειδοποιησω αλλα δεν με κοιταζε,οταν το ειδε ετρεξε να φυγει αλλα αυτο πηγαινε πισω του,βγηκα εξω με το μαχαιρι-σπαθι σαν την ζηνα αλλα ευτηχως περασε πανω απο το θοδωρη κ πηδηξε απο το μπαλκονι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...