Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

τον 1ο χρονο που παντρευτηκα τα ειχα δει ολα..ηθελα να ειναι ολα στην εντελεια να μην υπαρχει ψεγαδι πουθενα...το αποτελεσμα;ημουν καθε μερα πτωμα κ χωρις αποτελεσμα γιατι οπως ξερεις εχω θεμα με τη σκονη...με εβγαλε νοκ αουτ κ ηρεμησα..τωρα σκουπισμα σφουγγαρισμα κ ξεσκονισμα 2 φορες την εβδομαδα ..δεν γινεται αλλιως αφου κ το πρωι να τα κανω το μεσημερι θα αρχισει να ξαναμαζευεται η σκονη..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά και εγώ με το παιδί ηρέμησα.Πρώτον δεν είμαι του μη αυτό μη εκείνο.Δεύτερον όσο και αν προσπαθούσα του έπεφταν κατά λάθος φαγητά κτλ.Οπότε είπα να παίξω με το παιδί μου και να αφήσω το σπίτι.Αλλά οι γωνίες ήταν πάντα καθαρές οι μέσες τώρα άστα.χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Χαχαχα έτσι ε με λες υστερικιά;;;καλά καλά....

οχοι καλο μου κοριτσι ...οχι ..δεν εισαι υστερικια...σχιζοφρενικια ναι..αλλα οχι υστερικιια......χαχαχαχχχααχαχαχα

μου θυμιζεις την κουμπαρα μου...μου τη σπαει να μπαινω σε ενα σπιτι κ να μου θυμιζει χειρουργικη αιθουσα..ολα φαινονται αποστειρωμενα..κ δεν ειναι οτι ειναι καθαρο γιατι περιμενει κοσμο,εχει τυχει να παμε απροοπτα κ μια σκονιτσα ετσι για το καλο ρε παιδακι μου δεν βλεπεις πουθενα..:confused: τι στο καλο..αυτη ολη μερα με ενα σφουγγαροπανο στο χερι ειναι;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

που εισαι καλε;τσατιστηκες γιατι σου ειπα οτι μου θυμιζεις την κουμπαρα μου;..ενταξει..δεν μου την θυμιζεις..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ξανθη ρωτα την ευγενια να σου πει αν υπερβαλω! μην με κανεις και βγαλω φω το. υποφεροοοοοο σου λεω...καθομαι τω ρα στον καναπε και ακουμπαει το καταλαβαινεις. οταν πηγα στον γιατρο ηταν μια κοπελα δεκα μερες πιο μεγαλη και η κοιλια της ηταν μικροτερη.... μεχρι και ογιατρος μου το ειπε...ρε μου λεει τι κοιλια ειναι αυτη???? ασε που με ποναει ο αφαλος σαν να ανοιγει, πρεπει να γεννησω!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Χαχαχα εμένα πάλι είναι σαν στο σώμα μου να έχει κολλήσει ένα καρπούζι στρογγυλό στρογγυλό.Έχει πολύ πλάκα λέμε.Από πίσω δεν καταλαβαίνεις τίποτα ούτε από μπροστά.Στο πλάι ξεχωρίζει καθαρά το καρπούζι μου...

οχοι καλο μου κοριτσι ...οχι ..δεν εισαι υστερικια...σχιζοφρενικια ναι..αλλα οχι υστερικιια......χαχαχαχχχααχαχαχα

μου θυμιζεις την κουμπαρα μου...μου τη σπαει να μπαινω σε ενα σπιτι κ να μου θυμιζει χειρουργικη αιθουσα..ολα φαινονται αποστειρωμενα..κ δεν ειναι οτι ειναι καθαρο γιατι περιμενει κοσμο,εχει τυχει να παμε απροοπτα κ μια σκονιτσα ετσι για το καλο ρε παιδακι μου δεν βλεπεις πουθενα..:confused: τι στο καλο..αυτη ολη μερα με ενα σφουγγαροπανο στο χερι ειναι;

αμα δεν δουλευει μ πορει και να ειναι! ασε πολλες φερνουν γυναικα.

αλλα δεν αποκλειεται,να ειναι ολη μερα εμ ενα ξεσκονοπανο.

και μπορει να ειναι και φαση.. εμενα τωρα με χει πιασει και οληξ μερα κλανω δουλιες και δεν κανει να κουραζομαι και ομως ολο ξεσκοπνιζω σκουπιζω τα καθαρα και δουλεια να εχουμε

HouVp2.png

oVGVp2.png

Χαχαχα εμένα πάλι είναι σαν στο σώμα μου να έχει κολλήσει ένα καρπούζι στρογγυλό στρογγυλό.Έχει πολύ πλάκα λέμε.Από πίσω δεν καταλαβαίνεις τίποτα ούτε από μπροστά.Στο πλάι ξεχωρίζει καθαρά το καρπούζι μου...

τυχερηηη εμενα θα γινει ο αφαλος μου χαλια! θελω να βαλω τα κλαματα δεν αντεχω σου λεωωω με τραβαει κατω....

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό αστερίνα που κάνουμε τώρα λέγεται nesting και έχει να κάνει με την γέννα.Μας πιάνει κρίση επειδή θέλουμε το μωρό μας να έρθει σε ένα υγιές καθαρό σπίτι...

αφου να φανταστεις εβαλα τα κλαματα γιατι ειπα στον πετρο να πλυνει τα τζαμια και μου ειπε οχι τωρα. τελικα τα καθαρισε και τωρα θελω να κανει τα ντουλαπια τις πορτες . και συνεχεια νιωθω το σπιτι βρομικο.

δεν ηξερα οτι αυτο που με χει πιασει εχει και ονομασια. χαχαχαχα

πως το βλεπεις ρε ξανθη θα γεννησουμε καμια ωρα?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Μπα χλωμό το κόβω....Εμένα πάντως μόνο συσπάσεις έχω τίποτα άλλο...Λέω από αύριο που θα γυρίσει ο μικρός να αρχίσουμε κυνηγητό και ποδόσφαιρο.Λέω και του άντρα μου να κάνουμε τίποτα να βοηθήσει και μου λέει είναι το κεφάλι κάτω δεν μπορώ.Και μετά μου λέει η Τζένη να τον πάω και σε ταβέρνα να φάει.Αν δεν με βοηθήσει δεν θα πάμε ποτέ για φαγητό...

Και εσύ να αρχίσεις επαφές με εκσπερμάτιση εντός.Το άθλιο σπέρμα τους χρειαζόμαστε και πάλι....

αμα δεν δουλευει μ πορει και να ειναι! ασε πολλες φερνουν γυναικα.

αλλα δεν αποκλειεται,να ειναι ολη μερα εμ ενα ξεσκονοπανο.

και μπορει να ειναι και φαση.. εμενα τωρα με χει πιασει και οληξ μερα κλανω δουλιες και δεν κανει να κουραζομαι και ομως ολο ξεσκοπνιζω σκουπιζω τα καθαρα και δουλεια να εχουμε

ουτε φαση περναει ..ουτε γυναικα περνει..η γυναικα εχει κολλημα..φαση απο γεννησημιου δεν υπαρχει..

κ εγω εκανα 1 εβδομαδα τωρα ολο δουλειες στο σπιτι δεν εκατσα καθολου..κ εχουν μεινει κ αλλες..αλλα δεν τρελλαινομαι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μπα χλωμό το κόβω....Εμένα πάντως μόνο συσπάσεις έχω τίποτα άλλο...Λέω από αύριο που θα γυρίσει ο μικρός να αρχίσουμε κυνηγητό και ποδόσφαιρο.Λέω και του άντρα μου να κάνουμε τίποτα να βοηθήσει και μου λέει είναι το κεφάλι κάτω δεν μπορώ.Και μετά μου λέει η Τζένη να τον πάω και σε ταβέρνα να φάει.Αν δεν με βοηθήσει δεν θα πάμε ποτέ για φαγητό...

Και εσύ να αρχίσεις επαφές με εκσπερμάτιση εντός.Το άθλιο σπέρμα τους χρειαζόμαστε και πάλι....

:-(:sad::-( μου εχει απαγορευση ο γιατρος:!:

λες να αρχισω να ανεβωκατεβαινω την σκαλα???

HouVp2.png

oVGVp2.png

Τώρα σου το απαγόρευσε;Συνήθως στο τέλος όλοι το προτείνουν.Και εμένα με τις συσπάσεις είχε πει όχι αλλά τώρα είπε επιβάλλεται...Τον ρώτησες προχθές;Το σπέρμα έχει ωοτυκίνη που χαλαρώνει τον τράχηλο φυσικά και βοηθάει στις συσπάσεις.Είναι η ουσία που σου βάζουν όταν πας με πρόκληση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...