Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! αννετ ειναι τα να μην περνεις καθολου τα ματια σου απο τα μωρα..αλλα μια χαρα ο μικρος!

νακι,με το καλο να ερθουν τα μωρακαια σου..

αννια χρονια πολλα να εχεις και καλες διακοπες! σε ζηλευω!!!

ξανθηηηη αχ! αχ! τουλαχιστον εγω δεν εχω πονους,μονο εκεινη την ημερα που σου ειπα. το μονο κακο που εχω εγω ειναι οτι η κοιλια μου ειναι τεραστια και δεν μπορω μνα παω πουθενα ουτε σε καρεκλα να κατσω γιατι ακουμπαει....και ποναω και κουραζομαι και ετσι δεν παω πουθενα,.αφουνα φανταστεις πηγα στην θαλλασα και εκατσα στην ξαπλωστρα πεθανα! δεν το αντεχα καταναγκαστικο εργο ηταν!

ευγενια κατι τετοιες θελουν κλωτσιες

HouVp2.png

oVGVp2.png

Αστερίνα σιγά ρε...Που την πας τόση κοιλιά;;;χαχαχα είμαι σίγουρη ότι υπερβάλλεις λίγο...Υπομονή αν μπεις στο άλλο θα δεις ότι δεν είμαστε μόνο εμείς όλες θέλουν να γεννήσουν τώρα....Τζένη θέλω κάτι με 5 ευρώ για να μη στριμωχτώ όμως να σου δίνω κάθε μήνα 50 λεπτά;;χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αστερίνα σιγά ρε...Που την πας τόση κοιλιά;;;χαχαχα είμαι σίγουρη ότι υπερβάλλεις λίγο...Υπομονή αν μπεις στο άλλο θα δεις ότι δεν είμαστε μόνο εμείς όλες θέλουν να γεννήσουν τώρα....Τζένη θέλω κάτι με 5 ευρώ για να μη στριμωχτώ όμως να σου δίνω κάθε μήνα 50 λεπτά;;χαχαχα

ειναι πολλα ρε..μηπως να τα βαλουμε μεσο τραπεζης με γραμματια;:rolleyes:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγώ εδώ είμαι πριν σε άφησα λίγο αλλά ξεσκόνισα, καθάρισα μπάνιο και σφουγγάρισα αν είναι να βγει η μπέμπα να είναι όλα καθαρά...Είναι ευκαιρία γιατί αύριο ο μικρός θα μου τα κάνει πάλι μια ομορφιά...

Εγώ εδώ είμαι πριν σε άφησα λίγο αλλά ξεσκόνισα, καθάρισα μπάνιο και σφουγγάρισα αν είναι να βγει η μπέμπα να είναι όλα καθαρά...Είναι ευκαιρία γιατί αύριο ο μικρός θα μου τα κάνει πάλι μια ομορφιά...

κ γιατι δεν τα εκανες αυριο μια κ καλη;ααααααααπολυ σπαταλη εισαι..χαλας τα απορρυπαντικα για το τπτ...ποσο θα ηθελα να σε ειχα πελατισσα:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχα έτσι ε;;;Κάθε μέρα μωρέ κάνω αλλά είπα σήμερα να το χαρούμε καθαρό μέχρι και αύριο.Ξέρεις τι είναι να είναι καθαρό ολόκληρο 24ωρο;;;Άθλος για μας...

καλομου κοριτσι κ για μενα που ειμαστε 2 ατομα μες το σπιτι αθλος ειναι να ειναι καθαρο 24 ωρες πιστεψε με..κ ο αγαπουλης ειναι προσεκτικος κ δεν λερωνει..θα ξυριστει..θα καθαρισει τη νιπτηρα..θα κανει μπανιο θα πλυνει τη μπανιερα θα σφουγγαρισει τα νερα..θα φαει θα μαζεψει το τραπεζι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ναι ρε Τζένη αλλά μόλις καθαρίζεις δεν χρειάζονται χρονομετρημένα 10 λεπτά για να φαίνεται σαν να μην καθάρισες καθόλου.Ε;

αστο το παιδακι να χαρει το σπιτι του καλε...μην απελπιζεσαι κ θα ερθει η κορη να σε βοηθαει στις δουλειες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.Δεν μπορώ Τζένη να με βοηθάνε στις δουλειές είμαι λίγο περίεργη με την καθαριότητα.Στα καλά μου καθαρίζω και 3 φορές την μέρα αλλά τώρα μία και πολύ είναι...Είμαι λίγο μίζερη θέλω λεπτομέρεια και υπομονή αλλά όποια γωνία και να ψάξεις βρωμιά δεν θα βρεις πουθενά...χαχα υστερικιά μου φαίνομαι...

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.Δεν μπορώ Τζένη να με βοηθάνε στις δουλειές είμαι λίγο περίεργη με την καθαριότητα.Στα καλά μου καθαρίζω και 3 φορές την μέρα αλλά τώρα μία και πολύ είναι...Είμαι λίγο μίζερη θέλω λεπτομέρεια και υπομονή αλλά όποια γωνία και να ψάξεις βρωμιά δεν θα βρεις πουθενά...χαχα υστερικιά μου φαίνομαι...

και εμενα:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...