Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια καλημερα και καλη εβδομαδα

ευζενη μου χρονια πολλα χρονια καλα και του χρονου επετειο με ενα μωρακι αναμεσα σας!

ευχαριστω κι εγω πολυ για τις ευχες σας αν και εχθες μου τοκανε το δωρο ο γιοκας μου, επεσε απτο κρεβατι μας και κοντεψα να παραδωσω ψυχη και σωμα, τον πηγαμε νοσοκομειο για τυπικο ελεγχο και ολα καλα βεβαια μας ειπαν το κορυφαιο "το παιδι χρειαζεται νευροχειρουγρο τι το φερατε εδω?" σοκ εγω και ετοιμη να ορμιξω στον γιατρο...ο μικρος ουτε εμετο εκανε, εκλαψε αμεσως, δεν χτυπησε σε γωνια και ηταν και λιγα εκατοστα παραδιπλα και εφαγε κιολας την κρεμα του 100γρ αλλα εφαγε απλα ηταν ησυχος γιατι τρομαξε...και η ηρωνια ειναι πως ηταν διπλα του και ο μπαμπας του...γιαυτο κοριτσια προσοχη πολυ, ενα κλασμα του δευτερολεπτου και γινεται το κακο

σας φιλω γλυκα γλυκα εσας και τα ζουζουνια μεσα κι εξω απτις κοιλιτσες!!!

μακια θα προσπαθησω να μπω ξανα αργα αν και δεν θα πετυχω καμια αλλα ποτε δεν ξερεις

αννετακι το ξερω πολυ καλα..ο μικρος της διαλεχτης 2 φορε εχει πεσει.μια στη μαμα μου κ μια στη μανα του...για ενα δευτερολεπτο πηρανε το βλεμα τους απο πανω του..οσο για το γιατρο ασχολιαστο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζενακι moy καλα ειμαστε αν εξαιρεσεις την γκρινια και την απαιτηση των μικρων μου,που με εχουν ολη μερα στην πριζα,ολα καλα...Ανυπομονω για τις διακοπες να λιωσω στην παραλια χιχιχιχιχι..

:-D

Καλησπερα κοριτσια !!!

Αννετάκι κ Αννια , χρόνια πολλά , να ειστε πάντα ευτυχισμένες και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζενάκι, επέτειο έχετε ? Χρόνια σας πολλααααααααααααααααά !!!!!!!!!!!!!!!

κι εμεις χθες 7 χρόνια μαζί.

Ξανθή κ Αστερίνα............άντε και κοντεύετε , να αντικρύσετε τις τσούπρες σας !!!!!!!!!!!

Ανδριανή , τρέχεις για την βάφτιση ε ? Με το καλό !!!!!

εμεις καλα , ο μπέμπης εξελισετε σε ταρζανάκι.............θέλει να ειναι μόνο όρθιος παρακαλώ και να χοροπηδάει .....τρωει τα χερια του , μας γεμίζει σάλιά αλλά και γέλια !!!!!

πινει 200ml σε καθε γεύμα , κοιμαται κατα τις 10 το βράδυ και ξυπνάει στις 6 το πρωί.

Αννετ, την εκανε την τουμπίτσα του ο Γεράσιμος ε ? ευτυχως δεν χτύπησε το παιδί. κι εγω γι αυτό τρέμω..........δεν ειναι να τον αφηνεις μονο του ουτε στιγμή..........γυρίζει σαν σβούρα όλη την ωρα, σπρώχνει τα ποδια του οπου κι αν ειναι ........στο ρηλάξ , στην μπανιερα

Αννα, εισαι χαλκίδα ? κανεις διακοπες ? μαλλον με πηρες τηλ

αααχχχχχ.....κοριτσια τρέχω...........λειπω πολλες ωρες την μερα , και ισα ισα προλαβαινω να δω τον μπεμπουκο. θα σας πω σύντομα , μολις ειναι σιγουρο , γιατι ακομα δεν ειναι.

φιλιά σε όλες !!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

αννετακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

πολυχρονη να εισαι και να χαιρεσαι το ζουζουνι σου!!!!!!

ελεγα να σε παρω τηλ σημερα αλλα δεν τα καταφερα νωρις και μετα ειπα θα εχει κοσμο,αστο.

λοιπον τα νεα μας:το μικρο μας αντρακι ειναι πολυ ζορικο!!!!παιρνει ελαχιστο βαρος πια,οποτε καλυτερα θα ειναι να παρει γαλατακι.

ετσι λοιπον ο γιατρος σημερα μου ανακοινωσε οτι την τεταρτη θα γεννησω:D:D

χαιρομαι που θα δω τις φατσουλες τους,αλλα απο την αλλη φοβαμαι την καισαρικη,μα πιο πολυ αγωνιω για τα μωρακια μου,Μαλλον θα χρειαστουμε θερμοκοιτιδα,ελπιζω μονο οχι για πολυ.

ο γιατρος λεει οτι δεν πρεπει να με απασχολει αυτο γιατι θα ειναι για το καλο τους και μονο για να παρουν βαρος.

αχ,εχω μεγαλη αγωνια!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ,μεχρι να γραψω το μηνυμα,μιας και ειμαι ξαπλα,περασε η γιορτη αλλα δεν πειραζει ε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

αννετακι το ξερω πολυ καλα..ο μικρος της διαλεχτης 2 φορε εχει πεσει.μια στη μαμα μου κ μια στη μανα του...για ενα δευτερολεπτο πηρανε το βλεμα τους απο πανω του..οσο για το γιατρο ασχολιαστο

ασε ευζενουκω ακουω τον μπαμ της πτωσης και μου ερχετε στα ματια το μωρακι μου ανασκελα να κλαιει και με πιανει απελπισια...μα πριν 3 λεπτα τον ειχα κοιταξει, γιατι να μην ξαναριξω μια ματια να προλαβω την τρομαρα του :-(:sad::-(

Καλησπερα κοριτσια !!!

Αννετάκι κ Αννια , χρόνια πολλά , να ειστε πάντα ευτυχισμένες και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζενάκι, επέτειο έχετε ? Χρόνια σας πολλααααααααααααααααά !!!!!!!!!!!!!!!

κι εμεις χθες 7 χρόνια μαζί.

Ξανθή κ Αστερίνα............άντε και κοντεύετε , να αντικρύσετε τις τσούπρες σας !!!!!!!!!!!

Ανδριανή , τρέχεις για την βάφτιση ε ? Με το καλό !!!!!

εμεις καλα , ο μπέμπης εξελισετε σε ταρζανάκι.............θέλει να ειναι μόνο όρθιος παρακαλώ και να χοροπηδάει .....τρωει τα χερια του , μας γεμίζει σάλιά αλλά και γέλια !!!!!

πινει 200ml σε καθε γεύμα , κοιμαται κατα τις 10 το βράδυ και ξυπνάει στις 6 το πρωί.

Αννετ, την εκανε την τουμπίτσα του ο Γεράσιμος ε ? ευτυχως δεν χτύπησε το παιδί. κι εγω γι αυτό τρέμω..........δεν ειναι να τον αφηνεις μονο του ουτε στιγμή..........γυρίζει σαν σβούρα όλη την ωρα, σπρώχνει τα ποδια του οπου κι αν ειναι ........στο ρηλάξ , στην μπανιερα

Αννα, εισαι χαλκίδα ? κανεις διακοπες ? μαλλον με πηρες τηλ

αααχχχχχ.....κοριτσια τρέχω...........λειπω πολλες ωρες την μερα , και ισα ισα προλαβαινω να δω τον μπεμπουκο. θα σας πω σύντομα , μολις ειναι σιγουρο , γιατι ακομα δεν ειναι.

φιλιά σε όλες !!!!!!!!!!!!

ευχαριστουμε κοριτσακι αν και νομιζω πως η αννια μας ειναι ιωαννα (αλλα οι ευχες ειναι παντα καλοδεχουμενες :wink:)

αααχ ξεπεταχτουρι κι το μπιζελακι/φασουλακι!!!πολυ προσοχη κιττυ δεν προλαβαινεις α να κανεις Παναγια μου βοηθα

αννετακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

πολυχρονη να εισαι και να χαιρεσαι το ζουζουνι σου!!!!!!

ελεγα να σε παρω τηλ σημερα αλλα δεν τα καταφερα νωρις και μετα ειπα θα εχει κοσμο,αστο.

λοιπον τα νεα μας:το μικρο μας αντρακι ειναι πολυ ζορικο!!!!παιρνει ελαχιστο βαρος πια,οποτε καλυτερα θα ειναι να παρει γαλατακι.

ετσι λοιπον ο γιατρος σημερα μου ανακοινωσε οτι την τεταρτη θα γεννησω:-D:grin:

χαιρομαι που θα δω τις φατσουλες τους,αλλα απο την αλλη φοβαμαι την καισαρικη,μα πιο πολυ αγωνιω για τα μωρακια μου,Μαλλον θα χρειαστουμε θερμοκοιτιδα,ελπιζω μονο οχι για πολυ.

ο γιατρος λεει οτι δεν πρεπει να με απασχολει αυτο γιατι θα ειναι για το καλο τους και μονο για να παρουν βαρος.

αχ,εχω μεγαλη αγωνια!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ,μεχρι να γραψω το μηνυμα,μιας και ειμαι ξαπλα,περασε η γιορτη αλλα δεν πειραζει ε?

ποια γιορτη sis πλακα μου κανεις?εδω εχουμε γεννητουρια κι εσυ σκεφτεσαι την γιορτη?

ααααααααααααααααααααααα μεθαυριο η μεγαλη μερααααααααααααα!!!

με το καλο αγαπουλα μου να συναντησεις τους ερωτες σου!

να ειναι υγειεις υγειεις υγειεις!!!και γιατι παρακαλω θα χρειαστουν θερμοκοιτιδα?ποσο ειναι ο καθενας?μια χαρα αντρακια θα ειναι αλλα και να μπουν καμια μερουλα για το καλο τους θα ειναι!

την καισαρικη να μη τη φοβασαι, απλα θα πρεπει να εχεις ενα ανθρωπο να σε βοηθαει, εσυ να ασχοληθεις ΜΟΝΟ με τα μωρα μας!!

αααααααααχ μονο που το σκεφτομαι συγκινουμαι πολυ!

σαγαπω πολυ και ευχομαι μεσα απτην καρδια μου να πανε (που θα πανε) ολα καλα!!!καλη λεφτερια κοριτσαρα μου και μη μασας, Του Αγιου Παντελεημονα θα αντικρυσεις τα αγγελουδακια σου που θα αλλαξουν την ζωη σου!!!εισαι παντα στην σκεψη μου και στις προσευχες μου!

μη ξεχασεις να τους φιλησεις απτην θεια αννετ που τοσο ταγαπαει!!!

παρεπιπτοντως ευχαριστω πολυ και δεν πειραζει που δεν πηρες φτανει που με σκεφτοσουνα!!!

του χρονου θα μου πουν τα αντρακια σου τα χρονια πολλα!!!;););)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρα...Άλλη μια μέρα αυπνίας.Έχω σηκωθεί από τις 6 σιδέρωσα, καθάρισα, έκανα μπάνιο και τώρα χαζεύω.Δεν έχω και τον μικρό και δεν ξέρω τι να κάνω.Αλλά σήμερα θα πάω για ψώνια οπότε θα περάσει η μέρα...

Νακί όλα καλά να πάνε αύριο με το καλό να πάρεις αγκαλιά τα μωράκια σου και να βγουν γρήγορα από την θερμοκοιτίδα...Ο Θεός μαζί σας κοπέλα μου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Βρέχει ε;Ζηλεύω λίγο αρκεί να έχει και δροσιά...Εδώ είμαι που να πάω.Σήμερα έχω πάλι κάτι πονάκια αλλά δεν είναι σίγουρα γέννας...

κ απ δροσια καλα ειμαστε..πονακια ειναι φυσιολογικο να εχεις..καλου κακου μην απομακρυνεσαι απο το σπιτι κ το τηλ παντα κοντα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μπα Τζένη δεν με βλέπω να κοντεύω και ιδιαίτερα.Από το σπίτι βγαίνω πάμε τις τελευταίες βόλτες με τον άντρα μου τώρα που ο μικρός βολεύεται στις γιαγιάδες.Σήμερα έχει σούπερ και μετά θα πάμε για θερινό.Πάντως του την έχω σπάσει που δεν μπορώ να φάω και αυτός θέλει σαν τρελός να πάμε ταβέρνα για μάσες...

Μπα Τζένη δεν με βλέπω να κοντεύω και ιδιαίτερα.Από το σπίτι βγαίνω πάμε τις τελευταίες βόλτες με τον άντρα μου τώρα που ο μικρός βολεύεται στις γιαγιάδες.Σήμερα έχει σούπερ και μετά θα πάμε για θερινό.Πάντως του την έχω σπάσει που δεν μπορώ να φάω και αυτός θέλει σαν τρελός να πάμε ταβέρνα για μάσες...

ας πατε κ να φαει αυτος..μην του το στερεις ρε..

ξανθη μου αναψαν τα λαμπακια...

ηρθε μια πελατισσα,περνει 2 κιλα σκονη για το πλυντηριο,μια χαρτοπετσετα,συνολο,4,65 κ μου λεει..εχεις τηγανια;της δειχνω..περνει ενα 15 ευρω κ μου λεει ,αυτο θα το σημειωσεις κ θα στα δεινω με δοσεις τα λευτα..νομιζα οτι μου εκανε πλακα..εν τελει το πηρε κ εφυγε..εμεινα καγκελο..θα στα δινω μου λεει 2 ..3 ευρω καθε φορα να μην μου φανει...:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Για 15 ευρώ;;;Δεν πάμε καλά.Αφού δεν είχε ας μη το έπαιρνε τώρα αλλά όταν είχε...

Δεν ξέρω τι να πω μου φαίνεται ότι αυτό το άγχος αν μην χρωστάω σε κανέναν το έχουν πολύ λίγοι άνθρωποι τελικά.

Για 15 ευρώ;;;Δεν πάμε καλά.Αφού δεν είχε ας μη το έπαιρνε τώρα αλλά όταν είχε...

Δεν ξέρω τι να πω μου φαίνεται ότι αυτό το άγχος αν μην χρωστάω σε κανέναν το έχουν πολύ λίγοι άνθρωποι τελικά.

αν σου πω οτι εχουν μυρμηγκιασει οι πατουσες μου απο τα νευρα μου θα με πιστεψεις;το ωραιο ειναι οτι με πληρωσε με 5 ευρω κ στα χερια της κρατουσε κ αλλα λευτα....

να μην της φανουνε λεει..δηλ πηγα να της πω να μη σου φανουνε οπως δεν θα φανουν κ σε μενα;δηλ οταν θα ερθει ο αντιπρωσωπος για λευτα θα του πω παρε 2 ευρω απο το τηγανι που πουλησα....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...