Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ αστερινα μου οι τελευταίες μέρες δεν περνάνε εύκολα και έχουμε και πολυ βάρος και έχουμε και την αγωνία άντε ποτέ θα έρθει η ώρα. Θυμάμαι το βράδυ ξαπλωνα και σκεφτόμουν λες να είναι το τελευταίο βράδυ και έτσι πέρασε ενας ολόκληρος μήνας μια και γέννησα στις 40+2. υπομονή λοιπόν.... Μπορείς να τρως τουλάχιστον; Θυμάμαι και εκείνες τις απίστευτες καουρες όρθια έπρεπε να κοιμάμαι το βράδυ...

Εγω με τον μικρό ασχολούμαι όλη μέρα. Όσο μεγαλώνει είναι πιο απαιτητικός αν και δεν είναι δύσκολο μωρό. Θέλει όμως τα παιχνίδια του, τα τραγούδια του, τις βόλτες του, αρχίσαμε να διαβάζουμε και παραμύθια γιατί όλο θέλει να του μιλάς και τι να το λέω η καημενη όλη μέρα;

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Χρόνια πολλά τζενακι να είστε για πάντα μαζί και αγαπημένοι με τον αγαπουλη σου!

Χρόνια πολλά και στην αννετ που γιορτάζει το όνομα της σήμερα! Να σε χαίρονται και να χαίρεσαι τους άντρες σου!

Ξανθή και αστερινα τελική ευθεία, ε; Άντε ολα να πανε καλα και εύκολα μέχρι το τέλος.

μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καλημερα....τι κανεις..:)

πειτε το ρε παιδια οτι εχει ονομαστικη γιορτη..αν σας πω οτι δεν ηξερα πως τη λενε...ειχα κολλησει με το αννετ...

αννετακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αγαπη μου χρονια πολλα να χαιρεσαι το ομορφο ονοματακι σου...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Παπακι τώρα διάβασα και τα δικα σου νέα! Μην αγχωνεσαι με τις αγκαλιές θα αλλάξει πολλές φορές συνήθεις ο βατραχακος σου. Στην αρχή έτσι είναι μια βλέπεις ότι ολα πανε καλα και έχει στρώσει το παιδι και μετα ξαφνικά αλλάζει και λες ωχ έγινε κακομαθημενο και μετα ξανά πάλι καλο παιδι κοκ

Πάντως αφού θηλαζεις το να κοιμάται στην αγκαλια θα είναι το πιο πιθανο... Εντάξει θα μάθει να μην ξυπνάει όταν τον αφήνεις, ή να ξανακοιμαται μόνος του. Εμένα τώρα άρχισε να μην κοιμάται όταν τον θηλαζω, τον αφήνω στο κρεβάτι και αφου στριφογυρισει καμποση ώρα και κλωτσησει τα ζωακια στην πάντα τον παίρνει ο ύπνος. Μόνος του το άλλαξε, ενώ πριν ένα μήνα κοιμόταν αγκαλια. Τώρα επειδή μπορεί και γυρίζει το σώμα του θέλει να κάνει τα δικα του και μετα να κοιμηθεί...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Αχ αστερινα μου οι τελευταίες μέρες δεν περνάνε εύκολα και έχουμε και πολυ βάρος και έχουμε και την αγωνία άντε ποτέ θα έρθει η ώρα. Θυμάμαι το βράδυ ξαπλωνα και σκεφτόμουν λες να είναι το τελευταίο βράδυ και έτσι πέρασε ενας ολόκληρος μήνας μια και γέννησα στις 40+2. υπομονή λοιπόν.... Μπορείς να τρως τουλάχιστον; Θυμάμαι και εκείνες τις απίστευτες καουρες όρθια έπρεπε να κοιμάμαι το βράδυ...

Εγω με τον μικρό ασχολούμαι όλη μέρα. Όσο μεγαλώνει είναι πιο απαιτητικός αν και δεν είναι δύσκολο μωρό. Θέλει όμως τα παιχνίδια του, τα τραγούδια του, τις βόλτες του, αρχίσαμε να διαβάζουμε και παραμύθια γιατί όλο θέλει να του μιλάς και τι να το λέω η καημενη όλη μέρα;

οπως τα λες ειναι! δεν περνανε με τιποτα! 40 και 2 ? πωωω!!! πως αντεξες? ελπιζω να μην φτασω ως εκει.

και γω απο καουρες κοιμαμαι ορθια.

θελουν πολλα τα μικρα! χαχαχα ευτυχως υπαρχουν πολλα παραμυθια....

HouVp2.png

oVGVp2.png

οπως τα λες ειναι! δεν περνανε με τιποτα! 40 και 2 ? πωωω!!! πως αντεξες? ελπιζω να μην φτασω ως εκει.

και γω απο καουρες κοιμαμαι ορθια.

θελουν πολλα τα μικρα! χαχαχα ευτυχως υπαρχουν πολλα παραμυθια....

Ναι ευτυχώς υπάρχουν πολλα! Όχι ότι ο μικρός καταλαβαίνει απλά του αρέσει που διαβάζοντας κάνω εκφράσεις ανάλογα με το τι διαβάζω. Το ότι υπάρχουν πολλα είναι καλο για μενα γιατί βαριεμαι να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια... Σκέψου όταν μεγαλώσει να θέλει να του διαβάζω συνέχεια το ίδιο! Χαχαχα

40+2 και να φανταστείς ότι απο την 37 είχα διαστολή 2 και ο μικρός είχε κατέβει χαμηλά. Ε στο 2 έμεινε η διαστολή...με πρόκληση γεννησα μετα λόγω οριακου αμνιακου

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Ναι ευτυχώς υπάρχουν πολλα! Όχι ότι ο μικρός καταλαβαίνει απλά του αρέσει που διαβάζοντας κάνω εκφράσεις ανάλογα με το τι διαβάζω. Το ότι υπάρχουν πολλα είναι καλο για μενα γιατί βαριεμαι να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια... Σκέψου όταν μεγαλώσει να θέλει να του διαβάζω συνέχεια το ίδιο! Χαχαχα

40+2 και να φανταστείς ότι απο την 37 είχα διαστολή 2 και ο μικρός είχε κατέβει χαμηλά. Ε στο 2 έμεινε η διαστολή...με πρόκληση γεννησα μετα λόγω οριακου αμνιακου

χαρα στην υπομονη σου και εμενα εχει κατευει το μωρο και βασανιζομαι.ποσο μαλλον αλλες τρεις εβδομαδες!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε??εμεις καλα τα μικρα μο υκλασσικα ειναι κρυωμενα...Περιμενω πως και πως να ερθει η κυριακη να φυγουμε για διακοπες..συγκεκριμενα στο μαρμαρι στην ευβοια..Ειναι καμια τσουπρα κοντα εκει???Κατα τα αλλα ολα καλα δεν εχω πια χρονο ουτε για κατουρημα,εχουν γινει και τα 2θηρια και τρεχουν απο δω και απο κει και κανουν ζημιες και πρεπει να ειμαι ολη μερα απο πανω τους!Την πεμπτη ειχα γενεθλια εκλεισα τα........21 :)Asterina kai xanp παει ο γαιδαρος η ουρα εμεινε μονο....Αννα κιττυ τζενη αννετ και οποια αλλη ξεχναω,ευχομαι να ειστε καλα...φιλια σε ολες

:-D

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε??εμεις καλα τα μικρα μο υκλασσικα ειναι κρυωμενα...Περιμενω πως και πως να ερθει η κυριακη να φυγουμε για διακοπες..συγκεκριμενα στο μαρμαρι στην ευβοια..Ειναι καμια τσουπρα κοντα εκει???Κατα τα αλλα ολα καλα δεν εχω πια χρονο ουτε για κατουρημα,εχουν γινει και τα 2θηρια και τρεχουν απο δω και απο κει και κανουν ζημιες και πρεπει να ειμαι ολη μερα απο πανω τους!Την πεμπτη ειχα γενεθλια εκλεισα τα........21 :)Asterina kai xanp παει ο γαιδαρος η ουρα εμεινε μονο....Αννα κιττυ τζενη αννετ και οποια αλλη ξεχναω,ευχομαι να ειστε καλα...φιλια σε ολες

αννια μου τι κανεις βρε...αλλα τι ρωταω..διακοπες διαβαζω..μαλλον καλα εισαι...να τα εκατοστησεις ..κ να χαιρεσαι τα θηριακια σου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα και καλη εβδομαδα

ευζενη μου χρονια πολλα χρονια καλα και του χρονου επετειο με ενα μωρακι αναμεσα σας!

ευχαριστω κι εγω πολυ για τις ευχες σας αν και εχθες μου τοκανε το δωρο ο γιοκας μου, επεσε απτο κρεβατι μας και κοντεψα να παραδωσω ψυχη και σωμα, τον πηγαμε νοσοκομειο για τυπικο ελεγχο και ολα καλα βεβαια μας ειπαν το κορυφαιο "το παιδι χρειαζεται νευροχειρουγρο τι το φερατε εδω?" σοκ εγω και ετοιμη να ορμιξω στον γιατρο...ο μικρος ουτε εμετο εκανε, εκλαψε αμεσως, δεν χτυπησε σε γωνια και ηταν και λιγα εκατοστα παραδιπλα και εφαγε κιολας την κρεμα του 100γρ αλλα εφαγε απλα ηταν ησυχος γιατι τρομαξε...και η ηρωνια ειναι πως ηταν διπλα του και ο μπαμπας του...γιαυτο κοριτσια προσοχη πολυ, ενα κλασμα του δευτερολεπτου και γινεται το κακο

σας φιλω γλυκα γλυκα εσας και τα ζουζουνια μεσα κι εξω απτις κοιλιτσες!!!

μακια θα προσπαθησω να μπω ξανα αργα αν και δεν θα πετυχω καμια αλλα ποτε δεν ξερεις

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αυτή η ουρά είναι που δεν περνάει με τίποτα.Να σας πω την αλήθεια και τώρα να γεννήσω το θέλω πολύ δεν αντέχω άλλο.Μας τελείωσε και η υπομονή και όλα...Αισθάνομαι ότι είμαι μια ζωή έγκυος...Χαθηκε σε μένα η εγκυμοσύνη να κρατά 4 μήνες και να τελειώνω;;;

Οχι οι ώρες δεν περνάν ούτε τα λεπτά ούτε τα δευτερόλεπτα να λες Ρούλα...

Μαράκι πήγατε κιόλας 4,5 μηνών ε;;;Φτου φτου το αντράκι...

Άννια καλά να περάσετε και να ξεκουραστείτε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αννια μου πολυχρονη κι εσυ να σε χαιρεται η οικογενεια σου κι εσυ αυτους!

παω για το φαγακι το δικο μας, του μωρου ετοιμο που εχει παντα προτεραιοτητα

να ρωτησω αν κανω καμια δουλιτσα σημερα πειραζει γιατι θα εχω κοσμο το απογευμα?εχθες δεν αγγιξα με αυτα κι αυτα

IB5Vp2.png

μαριαθ με το καλο η βαφτιση σας και να μου φιλησεις το μικρο σου ζουζουλακι

συμπεθερα σαγαπω και θα κανονισουμε την συναντιση!!!μακια

ξυπνησε ο κανακαρης

μπαιιιιιιιιι

IB5Vp2.png

Δεν πειράζει να κάνεις.την Κυριακή δεν κάνουμε δουλειές είναι μέρα ξεκούρασης....

Η πρώτη σας τούμπα ήταν;Γενικά αν κάνει εμετό ανησυχούμε και δεν το αφήνουμε να κοιμηθεί για μια ώρα μετά το πέσιμο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...