Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ερακι περαστικα σου κοπελα μου,σιδερενια..

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες..

αννετ..για αρχη...μη με μαλωνεις...δεν ξερω πως λειτουργεις εσυ..αλλα εμενα τετοιες κουβεντες με κανουν να θελω να γινομαι καλυτερη..το πασχα ειχα παει στο θειο του αντρα μου κ του λεει..για σφαξιμο την εχεις κ κοιτας να την παχυνεις;..δεν ξερεις ποσο μα ποσο μςε πειραξε αυτη η κουβεντα ,ασχετα αν ειχα παρει μονο 5 κιλα..αυτη η κουβεντα με πεισμωσε κ τωρα ειμαι μειον 3..στο στοχο μου δεν εφτασα αλλα αισθανομαι σαφως καλυτερη..

οσο για μενα..την ευζενη να την ξεχασουν ολοι...σαυτη την οικογενειακη φιεστα η ευζενη θα κοιταξει να περιποιηθει τον εαυτο της..δεν αντεχω να βλεπω σε ολες τις φωτο..γαμου..μια ευζενη με μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια ,πρησμενη σαν σωσιβιο κ εξαντλημενη..ασε που ουτε εμεις βρισκουμε κομμωτρια...

δεν ειναι ρε ευγενια οτι θα με κανει καλυτερη μια βλακεια που θα πει ο αλλος! εγω θα κανω κατι για εμενα οποτε εγω θελω! και δεν επιτρεπω στον αλλον να σχολειασει κατι για εμενα,χωρις να του δωσω δικαιωμα και αν το κανει θα το μετανιωσει,γιατι δεν θα υπολογισω τι ειναι αυτος! θες θειος θες γειτωνας. καλα κανει η αντριανη που δεν χαριζει πουθενα και καιρος να κανεις κ εσυ το ιδιο,γιατι εχω καταλαβει μονο τοτε σε σεβονται.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! ευγενια χρονια πολλα να εχετε μαζι και ευτυχισμενα....

αννετ χρονια πολλα!!! χρονια καλα!!!

ουτε και γω κοιμαμαι ξανθη,που θα παει θα γεννησουμε για να τα χωνεψουμε αποκλειεται....

τι να πω και γω που η κοιλια μου ειναι τεραστιααααα,μεχρι και ο γιατρος το ειπε,δεν αντεχω!!!

θενκιου σιστερ..

μου το ειπε η μαμα οτι η κοιλια σου αγγιξε το πατωμα...υπομονη..κυριακη κοντη γιορτη....

ρε αννετακι αγαπη μου σε πηρα απο τα μουτρα κ ξεχασα να σου πω κ γω χρονια πολλα..τι γιορταζεις ακομα ομως δεν μου ειπες...η δεν το ειδα:roll:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν ειναι ρε ευγενια οτι θα με κανει καλυτερη μια βλακεια που θα πει ο αλλος! εγω θα κανω κατι για εμενα οποτε εγω θελω! και δεν επιτρεπω στον αλλον να σχολειασει κατι για εμενα,χωρις να του δωσω δικαιωμα και αν το κανει θα το μετανιωσει,γιατι δεν θα υπολογισω τι ειναι αυτος! θες θειος θες γειτωνας. καλα κανει η αντριανη που δεν χαριζει πουθενα και καιρος να κανεις κ εσυ το ιδιο,γιατι εχω καταλαβει μονο τοτε σε σεβονται.

εχεις δικιο..επρεπε να του πω..βρε αιντε κ μπιιιιιιιιιιιπ...

τελικα ο καθενας λειτουργει αλλιως..κ θες να σου πω κ το αλλο; με πειραξε πιο πολυ το γεγονος οτι εν μερει ειχε δικιο γιατι απο το γαμο σου ..δηλ απο οκτωμβρη μεχρι μαη πηρα 4 κιλα η μοσχαρα..κ χωρις λογο...αν με καταλαβαινεις...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εσυ παρε το φορεμα ...εγω θα παρω το σωμα!!!:rolleyes:

χαχαχαχχαχαχαχαχαχ..κ γω το κορμι θα παρω πατριωτη....αχχαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ασεμε ρε ευεγενιααααααα!!!! μωρε θα ακουγε την τελευταια πρωτη! το σωμα μου το κανω οτι θελω,και να εχω παχυνει θα μου την πει ο θειος του αντρα μου??? μη με φορτωνεις!!! και τι παει να πει εχει δικιο? δηλαδη εγω θα ζω τι ζωη μου με το τι θα πει ο καθενας? και να θελω να αφεθω λιγο, να μην μπορω?

η αλλη με προσωπο πλισε ηρθε να μου πει οτι εχω κανει προγουλι στην εγκυμοσυνη..και γω μεταξυ σοβαρου και αστειου τηε ειπα να κανει ενα λιφτινγκ πρωτα και μετα να ρθει να με σχολειασει...και δικιο εχει ,εχω κανει ...και τι? θα ερθει να μου το πει? καθε μερα βλεπω πολλα και πολλους με ελλατωματα στο σωμα τους στο προσωπο τους,αλλα δεν μιλαω και δεν μου πεφτει και λογος...μονο αν μου ζητησουν γνωμη εκει θα πω!!! δεν γινετε να ειναι ολος ο κοσμος ψηλος και αδυνατος και να μην υπαρχουν ψεγαδια

HouVp2.png

oVGVp2.png

ασεμε ρε ευεγενιααααααα!!!! μωρε θα ακουγε την τελευταια πρωτη! το σωμα μου το κανω οτι θελω,και να εχω παχυνει θα μου την πει ο θειος του αντρα μου??? μη με φορτωνεις!!! και τι παει να πει εχει δικιο? δηλαδη εγω θα ζω τι ζωη μου με το τι θα πει ο καθενας? και να θελω να αφεθω λιγο, να μην μπορω?

η αλλη με προσωπο πλισε ηρθε να μου πει οτι εχω κανει προγουλι στην εγκυμοσυνη..και γω μεταξυ σοβαρου και αστειου τηε ειπα να κανει ενα λιφτινγκ πρωτα και μετα να ρθει να με σχολειασει...και δικιο εχει ,εχω κανει ...και τι? θα ερθει να μου το πει? καθε μερα βλεπω πολλα και πολλους με ελλατωματα στο σωμα τους στο προσωπο τους,αλλα δεν μιλαω και δεν μου πεφτει και λογος...μονο αν μου ζητησουν γνωμη εκει θα πω!!! δεν γινετε να ειναι ολος ο κοσμος ψηλος και αδυνατος και να μην υπαρχουν ψεγαδια

καλε ηρεμησε κ οπως κανεις εσυ θα γεννησεις τωρα....:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

που εισαι καλε;..μη μου πεις...αστερινααααααααα εισαι καλαααααααααα;

πηρα την πιεση μου αλλα ουτε συ καταφερες να την ανεβασεις!! χαχαχα:D

οχι δεν γεννησα,ακομα εδω ειμαι και περιμενωωωω και πειναωωω

HouVp2.png

oVGVp2.png

Χρόνια πολλά τζενακι να είστε για πάντα μαζί και αγαπημένοι με τον αγαπουλη σου!

Χρόνια πολλά και στην αννετ που γιορτάζει το όνομα της σήμερα! Να σε χαίρονται και να χαίρεσαι τους άντρες σου!

Ξανθή και αστερινα τελική ευθεία, ε; Άντε ολα να πανε καλα και εύκολα μέχρι το τέλος.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Τα γράφω λίγα λίγα γιατί κανά δυο φορές που είχα μπει και καθομουν και έγραφα ένα κατεβατο μια και έχω καιρο να μπω στο τέλος το έχασα το κατεβατο και μετα που να με αφήσει ο γιος να ξαναγραψω.... Εμείς μεγαλωνουμε όπως και τα αλλα μπεμπακια, ετοιμαζόμαστε για βάφτιση για 10 σεπτέμβρη και κατα τ΄αλλα ολα καλα!

Επεξεργάστηκαν by mariath
Λάθος λεξη

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα στα όμορφα κοριτσια με τα λίγα παραπανισια κιλά :-)

Καλά βρε τις αδερφές βάλθηκαν να σας συγχισουν;

καλημερα! ειδες βρε τι μας κανουν.. αλλα εμεις δεν πτωουμαστε...

οντως μπηκαμε στην τελικη ευθεια...αλλα δεν περνανε τωρα ουτε οι ωρες:-(:sad::-(

εσυ τι κανεις? τι κανει το μπεμπακι σου

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...