Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνυχτα ανετακι θα την κανω κ γω σιγα σιγα να ετοιμασω το γαλα της μικρης να την ταισω να ξεραθω κ γω ερακιιιιι καληνυχτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ρε συ ανετ αν τις δεις πως ειναι θα φριξεις κ ανοιγουν το στομα τους κ λενε ηληθιοτητες

ρε ξερω, απτο κομπλεξ τους τα λενε, μου συνεβει στην βαφτιση του παιδιου

"μηπως ειναι εγκυος και το κρυβει?

"αχ δεν εχασε ουτε ενα κιλο απο τοτε που γεννησε"

γιατι μωρη στον κ@@ο σου μπαινω και σε ποναω αη σιχτιρ συγχηστηκα...και αμα την δεις ειναι ενα κοντοχοντρο πραμα που εχει κανει 2 λιποαναρροφησεις και δεν εχουν πετυχει κιολας...ουστ

αντε καληνυχτα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

μην βλασφημεις κ θα πας να εκκλησιαστεις το πρωι καληνυχταααααααααααααααααααααααααααααααααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλησπερα κοριτσαρες μου ξερω χαθηκα αλλα ημουν Λαμια σιτι Αχ κοριτσια αρχησαμε να σκεφτομαστε και εμεις το ενδεχομενο να ερθουμε Χαλκιδα μονιμα σε κανα χρονο και πολυ το χαιρομαι σας λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερα ειμαι ΧΑΛΚΙΔΑΑΑΑ θα γνωρηστει το ζευγος???????

Ανδριανουλα σουπερ το φουστανακι και εισαι και κουκλα ασε τους αλλους να λενε........Με το καλο το ονοματακι σας και για εσας Ερη να χαιρεστε τις ζουζουνες σας.

Γυναικακι μου σε εχει τρελανει ο κουκλος?Λογικο ειναι αχ πολυ χαιρομαι που τα καταφερες δεν υπαρχει πιο ωραια αισθηση απο τον θηλασμο!!!!

Αννετάκο χρόνια πολλά να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό και μια κόρη.

Τζενάκο να είσαστε καλά με τον αγαπάκο σου και να περάσετε πολλά ευτυχισμένα χρόνια με πολλά ροζουλιά μωρά...

Αστερίνα δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια.....Δεν μπορώ να βολευτώ έχουν πιαστεί και οι μηροί μου και δεν ξέρω πως να κοιμηθώ.Ανάσκελα δεν μπορώ και έχω αρχίσει να απελπίζομαι....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Αννετάκο χρόνια πολλά να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό και μια κόρη.

Τζενάκο να είσαστε καλά με τον αγαπάκο σου και να περάσετε πολλά ευτυχισμένα χρόνια με πολλά ροζουλιά μωρά...

Αστερίνα δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια.....Δεν μπορώ να βολευτώ έχουν πιαστεί και οι μηροί μου και δεν ξέρω πως να κοιμηθώ.Ανάσκελα δεν μπορώ και έχω αρχίσει να απελπίζομαι....

ξανθουλι σε ευχαριστω πολυ ..τι κανεις;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ερακι περαστικα σου κοπελα μου,σιδερενια..

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες..

αννετ..για αρχη...μη με μαλωνεις...δεν ξερω πως λειτουργεις εσυ..αλλα εμενα τετοιες κουβεντες με κανουν να θελω να γινομαι καλυτερη..το πασχα ειχα παει στο θειο του αντρα μου κ του λεει..για σφαξιμο την εχεις κ κοιτας να την παχυνεις;..δεν ξερεις ποσο μα ποσο μςε πειραξε αυτη η κουβεντα ,ασχετα αν ειχα παρει μονο 5 κιλα..αυτη η κουβεντα με πεισμωσε κ τωρα ειμαι μειον 3..στο στοχο μου δεν εφτασα αλλα αισθανομαι σαφως καλυτερη..

οσο για μενα..την ευζενη να την ξεχασουν ολοι...σαυτη την οικογενειακη φιεστα η ευζενη θα κοιταξει να περιποιηθει τον εαυτο της..δεν αντεχω να βλεπω σε ολες τις φωτο..γαμου..μια ευζενη με μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια ,πρησμενη σαν σωσιβιο κ εξαντλημενη..ασε που ουτε εμεις βρισκουμε κομμωτρια...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα ! σημερα ειμαι και γω πρωινη.

βρε βρε βρε.....ας γυρισει καποια μια καρεκλα αναποδα...στην αναγκη κ σκαμπω...η αστερινα μπηκε πρωι..:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα! ευγενια χρονια πολλα να εχετε μαζι και ευτυχισμενα....

αννετ χρονια πολλα!!! χρονια καλα!!!

ουτε και γω κοιμαμαι ξανθη,που θα παει θα γεννησουμε για να τα χωνεψουμε αποκλειεται....

τι να πω και γω που η κοιλια μου ειναι τεραστιααααα,μεχρι και ο γιατρος το ειπε,δεν αντεχω!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...