Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα!!!Ανδριανή για να παρηγορηθείς όυτε και εγώ έχω κλείσει ακόμα κομμώτρια γιατί η κοπέλα που χτενίζει συνήθως στο χωριό έχει οικογενειακό πρόβλημα και παίζει να μην μπορέσει...Με βλέπω με wet look!!!!:rolleyes:

αρη μηπως νομιζεις πως κοιταζει κανεις την μαμα?το παιδι ειναι το επικεντρο..εκτος απο καποιους καλοθελητες που δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν και ψαχνουν να βρουν

Αννέτ είναι και τα 1000 άτομα καλεσμένα στο τραπέζι ( 12 ευρώ το άτομο λέει....)

καλα ποσους μηνες εψαχναν για κεντρο?12 ευρω το ατομο?τυρι και ψωμι θα ταισουν τον κοσμο?μουαχαχαχαχα ειμαι πολυ κακια???

το φορεμα που διαλλεξα το ειδατε? βεβαια την τεταρτη θα ξερω αν θα το εχω εγκαιρα η θα βγω να ψαχνω

το ειδαμε κοπελια αλλα που να δεις τα σχολια, ειμαστε αορατες εμεις :(:P

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κορίτσια εμείς ξέρετε τί πάθαμε τις προάλες;Πήγαμε σε ένα γάμο και ετοιμάσαμε ένα φακελάκι με λεφτά...Μόνο που βάλαμε την κάρτα με τις ευχές αλλά...ξεχάσαμε τα λεφτά....ΡΕΖΙΛΙ!!!!Το καταλάβαμε αργά και συνομοτήσαμε με την αδελφή του γαμπρού να βρει το φακελάκι και να το γεμίσει....

πωπω καλα που δεν την επιασαν την κοπελα να ψαχνει να της βγει και το ονομα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

εγω παντως στον γαμο μου βρηκα ενα φακελακι αδειο αλλα ο συγκεκριμενος μπορει να το εκανε κ επιτηδες η θα του τα εβγαλε κανα απο τα πιτσιρικια του

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

η μπεμπα θα λεγεται απο της 15 αυγουστου μαρια-ειρηνη αλλα θα την φωναζουμε το πρωτο

Ax!!!Θα είμαστε σχεδόν συνονόματες δηλαδή!!!

Και εμείς 2 ονόματα θα δώσουμε ( Αντωνία - Σοφία) αλλά θα τη φωνάζουμε Τάνια...Αλήθεια τί φόρεμα διάλεξες;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Κορίτσια εμείς ξέρετε τί πάθαμε τις προάλες;Πήγαμε σε ένα γάμο και ετοιμάσαμε ένα φακελάκι με λεφτά...Μόνο που βάλαμε την κάρτα με τις ευχές αλλά...ξεχάσαμε τα λεφτά....ΡΕΖΙΛΙ!!!!Το καταλάβαμε αργά και συνομοτήσαμε με την αδελφή του γαμπρού να βρει το φακελάκι και να το γεμίσει....
011811160031_024709-1.jpegαυτο ειναι

καλα θα εισαι μια κουκλα, μακαρι να προλαβεις να το παραλαβεις!

και προσεξε, επειδη θα ακουσεις διαφορα (οχι κατ ιδιαν αλλα θα στα σφυριξουν κλεισε ταυτια σου και μην ακουσω πως στεναχωρηθηκες η νευριασες..) εισαι ενα αστερι και αν σου χουν μεινει και 4 κιλακια ευθυνεται το μεγαλυτερο α στερι, το μαρακι μας με το καλο!!!

IB5Vp2.png

εχω αγχωθει μηπως μου παει μικρο πηρα το 40 νουμερο γερμανικο το οπιο ειναι το μικρο λαρτζ μου ειπε η κοπελα αλλα ειναι το υφασμα περιεργο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κοπελια απο τι καταλαβες δεν μπαινω κ πολυ συχνα

αν απευθυνεσαι σεμενα το ξερω, ολα τα ξερω εγω!!!μουαχαχαχα

IB5Vp2.png

εχω αγχωθει μηπως μου παει μικρο πηρα το 40 νουμερο γερμανικο το οπιο ειναι το μικρο λαρτζ μου ειπε η κοπελα αλλα ειναι το υφασμα περιεργο

μια δοκιμη θα σε πεισει, μακαρι να σου κανει γαντι να σκασουν και μερικες καργιες που ανοιγουν το στομα τους και δεν ξερουν τι λενε..αλλα η καμηλα...

IB5Vp2.png

κοριτσακια παω να την πεσω γιατι λεω να παω εκκλησια αυριο να μεταλαβει και το παιδι

πολλα γλυκα φιλακια πολυ χαρηκα που σας πετυχα και ταπαμε λιγακι

βραδυνες ωρες κανω την βολτα μου θα περιμενω να τα ξαναπουμε

να μου ζουμπηξετε λιγο τα ζουζουνακια σας!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...