Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

σιδερενιος ο πεθερος σου ανδριανουλα μου

ααααχ λες ναναι δοντακια?μακαρι να σκασουν γρηγορα να μη παιδευετι το παιδ, αρκετα εχει περασει το πουλακι μου

ερακι ποτε εγχειριστηκες και για πιο λογο αν επιτρεπετε..καλα 20 μερες πριν κανουν το κρεβατι?αλλο κιετουτο

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου καλησπερα, τι καμνετε?

ανδριανη ρε μη μασας, απτην ζηλια της τα λεει...οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...ευτυχως που υπαρχουν και οι στηθοδεσμοι...ευζενη κακως το ανεφερες, θα σε μαλωσωωωωωωωωω :tongue::tongue:

ερακι τι κανεις κοριτσι μου?τα παιδια?ποτε φευγετε για διακοπουλες?

την δευτερα γιορταζω, της Αγιας Αννης ειναι

κ την τριτη αστερι μου θα γιορταζεις εμενα που εχω γεννεθλια κλεινω τα οσα φαινομαι:rolleyes:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Και εγώ χειρουργημένη είμαι και γι΄αυτό με έχουν αφήσει σπίτι...Έχουν πάει σε ένα κρεββάτι....( ο γάμος είναι στις 18 Αυγούστου!!!!!!!)

τι επαθες βρε παιδι μου?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα, τι καμνετε?

ανδριανη ρε μη μασας, απτην ζηλια της τα λεει...οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...ευτυχως που υπαρχουν και οι στηθοδεσμοι...ευζενη κακως το ανεφερες, θα σε μαλωσωωωωωωωωω :tongue::tongue:

ερακι τι κανεις κοριτσι μου?τα παιδια?ποτε φευγετε για διακοπουλες?

την δευτερα γιορταζω, της Αγιας Αννης ειναι

Αχ Αννούλα μου....δεν το ήξερα!!!:roll::roll:

Διακοπούλες δεν ξέρω πότε θα φύγουμε γιατί έχουν προκύψει πολλά θεματάκια...Πάντως το άλλο Σάββατο έχουμε τη βάφτιση στο χωριό!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εμας εσκασε και το δευτερο δοντακι εχθες, η γκρινια που εχω φαει δεν λεγετε...αφου κοιμαται κι εγω ακουω ακομα μουρμουρα χαχαχαχαα βουιζουν τα αυτια μου λεμε

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

σιδερενιος ο πεθερος σου ανδριανουλα μου

ααααχ λες ναναι δοντακια?μακαρι να σκασουν γρηγορα να μη παιδευετι το παιδ, αρκετα εχει περασει το πουλακι μου

ερακι ποτε εγχειριστηκες και για πιο λογο αν επιτρεπετε..καλα 20 μερες πριν κανουν το κρεβατι?αλλο κιετουτο

τα δοντακια μας ειναι ετοιμα 2 κ αλλα δυο ειναι φουσκωμενα μονο που εμεις παμε αναποδα βγαζουμε τα πανω πρωτα τα κατω ακομα τπτ η γιατρος γελαγε το χει δει λεει σε πολλα παιδια

σε κανα δυο βδομαδες το πολυ θα μας σκασουν τα δυο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Έκανα απόξεση γιατί είχα μητροραγίες....Τελικά μάλλον ορμονολογικό είναι το πρόβλημα...θα δείξει...

Ναι κάνουν το κρεββάτι τώρα για να μη φύγει ο κόσμος και χάσουν τα λεφτά....Μιλάμε για πολύ.....τέλος πάντων, μη γίνω κακιά....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εμας εσκασε και το δευτερο δοντακι εχθες, η γκρινια που εχω φαει δεν λεγετε...αφου κοιμαται κι εγω ακουω ακομα μουρμουρα χαχαχαχαα βουιζουν τα αυτια μου λεμε

η μαμα μου μου ειπε οποιος δει πρωτος το δοντακι πρπει να αγορασει κατι ασπρο του μωρου εσυ του αγορασες?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ την τριτη αστερι μου θα γιορταζεις εμενα που εχω γεννεθλια κλεινω τα οσα φαινομαι:rolleyes:

και νομιζεις δεν το ξερω?θα σε ξεχναγα ποτε?ασχετα αν ειμαστε σε διασταση χαχαχα την τριτη γιορταζει και η μικρη της μηλιτσας!

Αχ Αννούλα μου....δεν το ήξερα!!!:roll::roll:

Διακοπούλες δεν ξέρω πότε θα φύγουμε γιατί έχουν προκύψει πολλά θεματάκια...Πάντως το άλλο Σάββατο έχουμε τη βάφτιση στο χωριό!

δεν πειραζει κοπελα μου, εδω καθε χρονο με ξεχνανε συγγενεις εσας θα παρεξηγησω?αλλα εχω μαυρη λιστα και ειναι πολυς κοσμος γραμμενος!!!χεχεχε:twisted:

αχ με το καλο η βαφτιση κοπελαρα μου!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Έκανα απόξεση γιατί είχα μητροραγίες....Τελικά μάλλον ορμονολογικό είναι το πρόβλημα...θα δείξει...

Ναι κάνουν το κρεββάτι τώρα για να μη φύγει ο κόσμος και χάσουν τα λεφτά....Μιλάμε για πολύ.....τέλος πάντων, μη γίνω κακιά....

οχι μη γινεις! τουλαχιστον οχι σημερα κραταω εγω αυτον το ρολο.οσο για το κρεβατι λεω κ γω να ξαναστρωσω γιατι υπαρχουν πολλες αφραγκιες κ εχω βαφτησια μπροστα!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

η μαμα μου μου ειπε οποιος δει πρωτος το δοντακι πρπει να αγορασει κατι ασπρο του μωρου εσυ του αγορασες?

Αλήθεια;;;;;;Πρώτη φορά το ακούω αυτό....Πολύ ωραία ιδέα πάντως!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ναι για να ναι ασπρα τα δοντακια του εμενα παντως δεν πρεπει να μου αγορασε κανεις

θελω λευκανση χαχαχχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τα δοντακια μας ειναι ετοιμα 2 κ αλλα δυο ειναι φουσκωμενα μονο που εμεις παμε αναποδα βγαζουμε τα πανω πρωτα τα κατω ακομα τπτ η γιατρος γελαγε το χει δει λεει σε πολλα παιδια

σε κανα δυο βδομαδες το πολυ θα μας σκασουν τα δυο

και ο πρωτος μου ανηψιος πρωτα τα πανω εβγαλε

λιγο υπομονη κανε, αλλα τι λεω...το παιδι να μην υποφερει, δινε τις λιγο ντεπονακι αφου το επιτρεπει και ο γιατρος γιατι ο πονος ειναι πριν σκασουν, μετα ειναι πιο χαλαρα

πωπω ταλαιπορηθηκες βρε κουκλα μου, σιδερενια

ακουσον ακουσον και αν δεν ειναι κανεις στον γαμο φανταζομαι δεν θα τους νοιαξει αφου θα ταχουν τσεπωσει, παλι καλα που δεν ανοιξαν και λογαριασμο για καταθεσεις αντι για δωρα

ασπρο?οχι κατι ασπρο δεν του αγορασα, 2 δωρακια ομως του τα πηρα, φτηνα μεν λογο αφραγκιας αλλα εχει ξετρελαθει

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...