Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ μπηκε τωρα μια που ξερει κ την αντριανη..

την ειδα μου λεει την αδελφη σου εχτες..ειναι ξανα εγκυος;γιατι ειδα την κοιλια της πλυ φουσκωμενη..της λεω ,ηρεμησε 5 μηνες εχει που γεννησε,τι περιμενες η κοιλια να ειαι πλακα;οχι μου λεει δεν δικαιολογειται τετοια κοιλια..μα καλα ενα λαστεξακι δεν μπορουσε να βαλει;..ακου τη σακαφιορα..κ το ηξερε οτι η αντριανη παιδευτηκε πολυ κ στην εγκυμοσυνη κ στη γεννα..λες κ το μονο πραγμα που την ενοιαζε την αντριανη ηταν πως θα ριξει την κοιλια....

να παει να γ@μ@θει να της ελεγες τις κορες της που ειναι λες κ εχουν βγει απο το αβαταρ δεν τις εχει δει ?να μην μιλησω για τα κιλα τους .κ να πω οτι μου εχει μεινει κ κοιλια να πω ενταξει!πλακα δεν ειμαι αλλα κοιλια εχει μεινει πολυ λιγη αλλα 4 κιλα κ θα μαι στα κιλα προ εγκυμοσυνης αλλα αν η γυναικα ειναι π@@τανα τι να πεις.κ οχι λαστεξ δεν γουσταρω να βαλω κουμαντο θα μου κανει το γκρεμιλιν?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

φορτωνω γιατι αν δεις τις κορες της κ την ιδια γυρνας αλου τα ματια σου γιατι το θεαμα ειναι αποκρουστικο!κ στην τελικη πανω της καθομαι κ ζοριζεται?ταχα μολις με ειδε αχ αντριανουλα κ αντριανουλα κ να δω τη μπεμπα σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Αννετάκι σήμερα πήρα το αίτημά σου...Γιατί γιορτάζεις τη Δευτέρα;Έχεις γεννέθλια;

Τζενάκι να ζήσετε και να είσαστε πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι!!!Ξανθή ή ώρα η καλή!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!Ανδριανούλα μη δίνεις σημασία κοπέλα μου σε κακίες...Τί κάνει το μικρούλι σου;

καλα ειναι ερι μου τωρα ηρθα την ειχα αφησει στην τζενη να παω να δω τον πεθερο μου που χειρουργηθηκε κ πλανταξε στο κλαμα στο αυτοκινητο δε εκανε σαν ζεματισμενο τρομαξα να την ηρεμησω πρπει να ποναγε γιατι τεντωνε τα ποδια με δυναμη κ τα ξαναμαζευε ηρεμησε λιγο πριν φτασουμε λες να ειναι απο τα δοντια της?γιατι ειναι ετοιμα δυο να σκασουν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι ερι μου τωρα ηρθα την ειχα αφησει στην τζενη να παω να δω τον πεθερο μου που χειρουργηθηκε κ πλανταξε στο κλαμα στο αυτοκινητο δε εκανε σαν ζεματισμενο τρομαξα να την ηρεμησω πρπει να ποναγε γιατι τεντωνε τα ποδια με δυναμη κ τα ξαναμαζευε ηρεμησε λιγο πριν φτασουμε λες να ειναι απο τα δοντια της?γιατι ειναι ετοιμα δυο να σκασουν

Περαστικά στον πεθερό σου...Ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό...

Μπορεί να είναι από τα δόντια της αλλά δεν είναι απαραίτητο...Ίσως να ήταν κουρασμένη ή να πείναγε...Τώρα είναι καλά;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

κοριτσακια μου καλησπερα, τι καμνετε?

ανδριανη ρε μη μασας, απτην ζηλια της τα λεει...οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...ευτυχως που υπαρχουν και οι στηθοδεσμοι...ευζενη κακως το ανεφερες, θα σε μαλωσωωωωωωωωω :tongue::tongue:

ερακι τι κανεις κοριτσι μου?τα παιδια?ποτε φευγετε για διακοπουλες?

την δευτερα γιορταζω, της Αγιας Αννης ειναι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

βρε ερι μου δεν ξερεις πως εκανε ουτε πιπιλα επερνε ουτε τπτ τι της εβαζα το δαχτυλο μου να της κανω μασαζ στα ουλα που της αρεσει τπτ χειροτερα εκανε δεν ξερω τι να πω μου το χει κανει 6-7 φορες αυτο μεσα σε ενα μηνα ρωτησα την γιατρο κ ειπε οτι ειναι μαλλον πονακια κ μονο ντεπον τπτ αλο.οσο για τα μασητικα δεν ξερει πως να τα πιασει της πεφτουν κ νευριαζει βαζει στο στομα της οτι μπορεις να φανταστεις εχω πλυνει οτι αρκουδι κ σεντονι κυκλοφορει στο σπιτι με βρεφικο σαπουνι γιατι τα βαζει ολα στο στομα.τωρα ευτηχως κοιμηθηκε σε 1 ωρα ειναι να φαει κ δεν θα ξυπναει κατσε κ θα δεις αν ομως δεν την ταισω θα με σηκωσει κατα της 3 το πρωι που θα την εχει κοψει η πεινα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...