Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα ρωτάς εμένα που σε κάθε επέτειο απλά μασαμπουκιάζουμε.Είτε ψήνουμε είτε πάμε έξω και για το καλό παίρνουμε και μια τούρτα....

μα τι μυαλα ειστε ρε παιδι μου τελος παντων..κ συ κ ο αγαπουλης...

το ιδιο μου ειπε..να παρουμε μπριζολες κ να κατσουμε σπιτι να ψησουμε...ναι αλλα η επετειος δεν ειναι τσικνοπεμπτη...χελλλλοοοοουυυυυ...

ρε συ..απο την ωρα που πηγα να σου απαντησω μπαινει κοσμος στο μαγαζι..φτου φτου φτου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κ μπηκε τωρα μια που ξερει κ την αντριανη..

την ειδα μου λεει την αδελφη σου εχτες..ειναι ξανα εγκυος;γιατι ειδα την κοιλια της πλυ φουσκωμενη..της λεω ,ηρεμησε 5 μηνες εχει που γεννησε,τι περιμενες η κοιλια να ειαι πλακα;οχι μου λεει δεν δικαιολογειται τετοια κοιλια..μα καλα ενα λαστεξακι δεν μπορουσε να βαλει;..ακου τη σακαφιορα..κ το ηξερε οτι η αντριανη παιδευτηκε πολυ κ στην εγκυμοσυνη κ στη γεννα..λες κ το μονο πραγμα που την ενοιαζε την αντριανη ηταν πως θα ριξει την κοιλια....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ουουου σας ελέιψα;;;

μη νομιζετε για μια καλημερα μπηκα γιατι σε λιγο ειναι η ωρα του να ξυπνησει για μιαμ μιαμ!!!!!

αχ ειναι τοσο γλυκας κοριτσια θελω να τον ζουμπαω συνεχεια!

σημερα κοιμηθηκε και πολυ καλα το βραδυ το μαναρακι μου και ειμαι κι εγω ξεκουραστη!

αυριο περιμενω κοσμο και πρεπει να κανω λιγο το σπιτι αλλα ποιος να βρει το χρονο με το βατραχο αγκαλια δε γινεται!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

προσπαθησα να βαλω φωτο να σας δειξω αλλα ειναι λεει μεγαλες οι φωτο μου και δε τις δεχεται.δεν ξερω πως να τις μικρυνω ξερει καμια;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημέρα.Πέρασα μια δύσκολη νύχτα αφού με είχαν πιάσει έντονες συσπάσεις από τις 3 μέχρι τις 6 μιλάμε πόναγα πολύ.Κοιμήθηκα μετά αλλά τώρα που σηκώθηκα πονάω πάλι και έχω μια έντονη τάση για εμετό...Ελπίζω να είναι προπαρασκευαστικά και να κάτσει μια εβδομάδα ακόμα μέσα....

Παπί το βατραχάκι θέλει μανούλα.Υπομονή δεν διαρκεί για πάντα αλλά θα σου έλυνε τα χέρια ένα σλινγκ να τον έχεις συνέχεια πάνω σου.Αν έχεις δοκίμασετό θα με θυμηθείς...

αρχισαν τα οργανα ξανθουλι μου αλλα δεν πιστευω να γεννησεις πριν τις 38εβδ τωρα αν σε κοιταξει απο κατω δεν σου υποσχομαι, οταν ομως ειναι ετοιμο το παιδι ας ερθει με το καλο, θα θελει να μυρισει μανουλα

ξανθη ξανθη τα ιδια επαθα κι εγω στις 6 με πηρε ο υπνος!

ειχα πονους σαν σουβλιες,απο τις 2.30 μεχρι στις 6.00.μετρουσα την συχνοτητα τους και ηταν πολλη κοντα,ειπα αν συνεχιζαν μεχρι το πρωι θα πηγαινα στο νοσοκομειο ,αλλα ευτυχως σταματησαν.αλλα καπως ειμαι!

Α! και τασεις για εμετο ειχα εχθες,που εγω δεν εχω κανει καθολου στην εγκυμοσυνη.ειναι συμπτωμα γεννας αυτο?

εμ μαζι πατε εσεις οι δυο αγαπες μου, η πλακα θα ειναι να γεννησετε και την ιδια μερα!!!

ο εμετος δεν νομιζω να ειναι συμπτωμα γεννας, εγω εκανα η αληθεια ειναι οταν ειδα την γυναικολογο μου στο μαιευτηριο απτο αγχος...ειπα, αυτο ηταν, ηρθε η μεγαλη ωρα!!!και μπλιαξ μπρρρρρρρ

ολα κ ολα η δικη μου δεν μιλησε ηταν κυρια!αυτη που γκρινιαζε ημουν εγω την εβαλα να κοιμηθει ξαπλωσα διπλα της να την παρει ο υπνος κ ξυπνησα 5.15 αλλα ειχατε φυγει ολοι χαχαχαχαχα παω στο ψυγειο βρισκω λουκανικο ψημενο βαζω λιγο στο στομα τι το θελα ηταν τιγκα στο πιπερι χορευα πρωι πρωι

κοπελια μηπως επρεπε να φας λουκανικο ωμο και οχι ψημενο?μες το λιπαρο ειναι βρε αγαπη τι επαθες πρωι πρωι?αγκαστρωμενη εισαι???χαχαχα

ξανθουλι μου;...τι κανεις...μωρε ο αντρουλης σου ανυσηχει...λογικο δεν ειναι..παντως να ξερεις πολυ θα με βολευε να γεννησεις μετα τις 2 Αυγουστου...τωρα θα αναρρωτιεσαι γιατι...

2 Αυγουστου λεω να ερθω επανω με τον αγαπουλη..ειναι να φερουμε κ μια φιλη στο αεροδρομιο ,οποτε θα ερθω να σας δω...θεου θελοντος κ καιρου επιτρεποντος..αν εχεις γεννητουρια σιγα μην μπορεσω να σε δω..

θελω να δω κ τα αλλα τα κουκλακια..κιττυ κ αννετ..μακαρι να μη στραβωσει τπτ αυτη τη φορα..

αμαν ρε ευζενη, μετα τις 2 αυγουστου θα ερθετε?θα εχουμε φυγει, εγω με το παιδι νωριτερα αεροπορικως, δεν παιζει να ερθετε κανα 3ημερο στο νησι?3 ωρες με το καραβακι ειναι!!!πες του αγαπουλη αν θελεις παιχνιδακια στο ομορφο νησακι αλλιως τσουκ χεχεχε

τη δευτερα κλεινω 2 χρονα με τον αγαπουλη..για πες καμια ιδεα..τι να κανω;

τι καλα, γιοτραζω κι εγω την δευτερα!!!διπλη γιορτη στο καφε μας!

ελα θα εχουμε και γλυκακι, ελπιζω να εχουμε κοσμο μη τα φαμε μονες μας!!!:mrgreen:

ουουου σας ελέιψα;;;

μη νομιζετε για μια καλημερα μπηκα γιατι σε λιγο ειναι η ωρα του να ξυπνησει για μιαμ μιαμ!!!!!

αχ ειναι τοσο γλυκας κοριτσια θελω να τον ζουμπαω συνεχεια!

σημερα κοιμηθηκε και πολυ καλα το βραδυ το μαναρακι μου και ειμαι κι εγω ξεκουραστη!

αυριο περιμενω κοσμο και πρεπει να κανω λιγο το σπιτι αλλα ποιος να βρει το χρονο με το βατραχο αγκαλια δε γινεται!!!!!

αδερφακι μου, γλυκας θα ηταν με τετοια μανουλα τι θα ηταν ασχημος?

οσο για τις δουλεις, ο κοσμος θα ερθει να δει εσας οχι αν ειναι καθαρο το σπιτι, οταν κοιμαται ο μικρος κανε και κατι, οσα βλεπει η πεθερα...ελπιζω να μη εχεις την πεθερα γιατι αλλιως τρεχα να βρεις μπειμπι σιτερ χαχαχαχα

προσπαθησα να βαλω φωτο να σας δειξω αλλα ειναι λεει μεγαλες οι φωτο μου και δε τις δεχεται.δεν ξερω πως να τις μικρυνω ξερει καμια;;

η ξανθη ξερει αλλα στειλε και καμια με ιμειλ!!!να εχουμε μια ιδεα τι ανηψιο εχω βρε αδερφε...χμ αδερφη ηθελα να πω!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ρε αννετακι δεν ξερω κοπελα μου...το 3ημερο μου το εφαγε η αντριανη...βλεπε βαφτιση...τι ν πω..αν μπορεσω κ αφησω καποιον στο μαγαζι ισως..τωρα ειναι εκει ο αδελφος του αγαπουλη με γυναικα κ παιδι..ειπαν αν ειναι καλα θα μας που να παμε κ μεις..αλλα αν δεν βρω να αφησω ατομο στο μαγ ουτε μεχρι τη ρουλα δεν με βλεπω...

κοριτσακι οταν λες γιορταζω τι εννοεις επετειο κ συ;

παπι μου τι κανεις;σε εχει συνεπαρει βλεπω ο γιος...καλα κανεις..μπαινε να μαθαινυμε νεα σου..

κιττυυυυυυυυυυυ που εισαι καλεεεεεεεεε....δεν ακους που σε κραινωωωωωωωωω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας...Παπί στείλε σε εμένα και θα τις ανεβάσω εγώ...Ζέστη σήμερα...

τι κανεις;εδω δεν εχει κ πολυ ζεστη...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα! αντε παπακι να δουμε καμια φωτο...

κοριτσια μια χαρα σας διαβαζω.

εγω πηγα εχθες στον γιατρο,δεν μ πορει να τη μετριση μου ειπε οτι και να πει θα εχει αποκλιση,αλλα μου λεει αφου δεν μπορω ολα πανε μια χαρα!

μου ειπε να ξανα πω 10 αυγουστου, αν και σε βλεπω μου λεει να ερχεσαι τελος του μηνα...για γεννα..παντως ολα καλα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Τέλος του μήνα δηλαδή την άλλη εβδομάδα χαχα ε ναι ρε 10 Αυγούστου είναι πολύ.Εδώ εμένα μου είπε 1 Αυγούστου και αν φτάσω.

γιατι ειναι πολυ ρε ξανθη;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...