Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Ρούλα μαζί κοιλοπονάμε;;;;Πάντως εγώ έχω και τώρα το πρωί πάλι δεν είμαι καλά γενικά...Και ενώ δεν έχω φάει τίποτα θέλω να τα βγάλω όλα....Πω πω καθήστε ρε μικρές ακόμα λίγο στην κοιλιά λέμε....

κου κου... χαχαχαχα ρε τι τραβαμε... εμενα με αφησαν..

αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο να γεννησεις τωρα ! αφου απο κιλα το μωρακι σου ειναι ενταξει.. σε καμια δεν θα μπει θερμοκοιτιδα.δεν λεω καλα ειναι ν α παρει μερες ακομα,αλλα αν βιαζεται η κοπελα τι να κανουμε ....

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κ χαρα σας.

ξανθη πως εισαι;ελπιζω να μην εχουμε γεννητουρια τωρα..πες της μπεμπας..λιιιιιιιιγο ακομα...

αστερινα..οντως δεν μπορει..καπου θα συναντηθουμε..

εχτες στο σπιτι ειχαμε συναντηση κορυφης!!!κ τα 3 μαζι να κλαινε πριμο σεκοντο..οταν εβλεπε το ενα να κλαιει το αλλο λες κ ζηλευε ρε παιδακι μου..εκεινος ομως που τα εδωσε ολα ηταν της διαλεχτης..τοσο κλαμα εξι μηνες δεν το ειχε ριξει..

θελω να ερθω κατω αλλα ο αγαπουλης δουλευει ΠΣΚ..για να παρουν οι αλλοι αδειες..απο 1η Αυγουστου μαλλον βγαινει κ αυτος..τεσπα

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας κ χαρα σας.

ξανθη πως εισαι;ελπιζω να μην εχουμε γεννητουρια τωρα..πες της μπεμπας..λιιιιιιιιγο ακομα...

αστερινα..οντως δεν μπορει..καπου θα συναντηθουμε..

εχτες στο σπιτι ειχαμε συναντηση κορυφης!!!κ τα 3 μαζι να κλαινε πριμο σεκοντο..οταν εβλεπε το ενα να κλαιει το αλλο λες κ ζηλευε ρε παιδακι μου..εκεινος ομως που τα εδωσε ολα ηταν της διαλεχτης..τοσο κλαμα εξι μηνες δεν το ειχε ριξει..

θελω να ερθω κατω αλλα ο αγαπουλης δουλευει ΠΣΚ..για να παρουν οι αλλοι αδειες..απο 1η Αυγουστου μαλλον βγαινει κ αυτος..τεσπα

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια

ολα κ ολα η δικη μου δεν μιλησε ηταν κυρια!αυτη που γκρινιαζε ημουν εγω την εβαλα να κοιμηθει ξαπλωσα διπλα της να την παρει ο υπνος κ ξυπνησα 5.15 αλλα ειχατε φυγει ολοι χαχαχαχαχα παω στο ψυγειο βρισκω λουκανικο ψημενο βαζω λιγο στο στομα τι το θελα ηταν τιγκα στο πιπερι χορευα πρωι πρωι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα!

αντριανη σα να χεις κ λιγο δικιο..η δικια σου ηταν κυρια..κ ξερεις γιατι..γιατι οι αλλοι ειναι μαμοθρευτοι..χαχαχαχαχαχαχα....η δικια σου εχει δησει τη ζωη με το κουταλι..απο μικρη στο κουρμπετι...

ααααα...δε σου ειπα..εχτες ο κωστας της μαρια μου λεει...αχ ευγενια πολυ μου αρεσει η μπεμπα...ειναι πολυ γοητευτικη μαιμουδιτσα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

το λουκανικο στις 5 το πρωι τι το ηθελες μανδαμ;κ ειδικα αυτο το λουκανικο...εγω μισο εφαγα κ 2 μερες μετα ακομα να το χωνεψω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Τζένη....

Καλά Ανδριανή 5.15 το πρωί έφαγες το λουκάνικο;;;

Χθες αφού με έπρηξε ο άντρας μου πήγαμε στο νοσοκομείο με είδε η γιατρός έκανα και nst και είδαμε ναι μεν ότι έχω συσπάσεις αλλά είμαι στο 60 ακόμα οπότε έχω δρόμο.Εν τω μεταξύ δεν γύρισε και η μικρή οπότε παρατείνεται ο χρόνος μας.Ηρέμησα λίγο να πω την αλήθεια.Πάντως από μόνη μου δεν θα έπαιρνα τηλέφωνο ο άντρας μου με επηρέασε αρνητικά ούτε το πρώτο του να ήταν :tongue::tongue:

Αλλά τον συγχωρώ γιατί θέλει διακαώς να πάρει άδεια και περιμένει πότε θα γεννήσω για να κάτσει και αυτός....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα! με αιδιασατε πρωι πρωι με τα λουκανικα,οχι τιποτε αλλο εβλεπα στον υπνο μου οτι ημοιυν στο νοσοκομειο και μου εφεραν ωμα λουκανικα να φαω και ξυπνησα με μια μπιαξ μπιαξ και διαβαζω τωτα και εσας!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα Τζένη....

Καλά Ανδριανή 5.15 το πρωί έφαγες το λουκάνικο;;;

Χθες αφού με έπρηξε ο άντρας μου πήγαμε στο νοσοκομείο με είδε η γιατρός έκανα και nst και είδαμε ναι μεν ότι έχω συσπάσεις αλλά είμαι στο 60 ακόμα οπότε έχω δρόμο.Εν τω μεταξύ δεν γύρισε και η μικρή οπότε παρατείνεται ο χρόνος μας.Ηρέμησα λίγο να πω την αλήθεια.Πάντως από μόνη μου δεν θα έπαιρνα τηλέφωνο ο άντρας μου με επηρέασε αρνητικά ούτε το πρώτο του να ήταν :tongue::tongue:

Αλλά τον συγχωρώ γιατί θέλει διακαώς να πάρει άδεια και περιμένει πότε θα γεννήσω για να κάτσει και αυτός....

ξανθουλι μου;...τι κανεις...μωρε ο αντρουλης σου ανυσηχει...λογικο δεν ειναι..παντως να ξερεις πολυ θα με βολευε να γεννησεις μετα τις 2 Αυγουστου...τωρα θα αναρρωτιεσαι γιατι...

2 Αυγουστου λεω να ερθω επανω με τον αγαπουλη..ειναι να φερουμε κ μια φιλη στο αεροδρομιο ,οποτε θα ερθω να σας δω...θεου θελοντος κ καιρου επιτρεποντος..αν εχεις γεννητουρια σιγα μην μπορεσω να σε δω..

θελω να δω κ τα αλλα τα κουκλακια..κιττυ κ αννετ..μακαρι να μη στραβωσει τπτ αυτη τη φορα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Να το κανονίσουμε τότε βρε και αν γεννήσω δεν πειράζει θα σε δεχθώ και στο νοσοκομείο χαχαχα...Μακάρι να κάτσει μέχρι τότε και θα βρεθούμε...

Καλά Ρούλα λουκάνικα έβλεπες στον ύπνο σου;;;Ο πεινασμένος ε;;;

καλημερα! με αιδιασατε πρωι πρωι με τα λουκανικα,οχι τιποτε αλλο εβλεπα στον υπνο μου οτι ημοιυν στο νοσοκομειο και μου εφεραν ωμα λουκανικα να φαω και ξυπνησα με μια μπιαξ μπιαξ και διαβαζω τωτα και εσας!!!

εγω ειδα οτι ειχα ενα μωρο νεογεννητο..κ κατα λαθος ο αγαπουλης το εριξε κατω μαζι με την καλαθουνα κ εφερνε τουμπες..αλλα δεν επαθε τπτ..το μονο που ηθελα ηταν να το αω στο γιατρο γιατι εβηχε...

το πρωι με πηρε η μαμα κ μου ειπε οτι ο μικρος της διαλεχτης γυρισε τουμπα μαζι με την καλαθουνα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Να το κανονίσουμε τότε βρε και αν γεννήσω δεν πειράζει θα σε δεχθώ και στο νοσοκομείο χαχαχα...Μακάρι να κάτσει μέχρι τότε και θα βρεθούμε...

Καλά Ρούλα λουκάνικα έβλεπες στον ύπνο σου;;;Ο πεινασμένος ε;;;

ρε συ..στο νοσοκομειο θα ειναι ολοι οι δικοι σου..θα εχεις κ εμενα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Άσε μας ρε Τζένη...Θα έρθεις μια φορά μετά από τόσο καιρό και δεν θα σε δω;;;;Θα δεις και την μπέμπα μου...

η αληθεια ειναι θα ηθελα πολυ να δω αυτο το μουτρακι..αν καλλιασει ετσι θα ερθω εστω κ για 10 λεπτα..επισης θα ηθελα πολυ να δω κ τα δικα σου μουτρα...:rolleyes: χχαχαχαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Και θα τα δεις στην καλύτερή τους φάση χαχαχαχα πρησμένη,με σπυράκια από τις ορμόνες της γέννας, εμένα τερατούλα με κοιλιά και όλα αυτά τα ωραία...χαχαχα θα τρομάξεις λέμε...

Και θα τα δεις στην καλύτερή τους φάση χαχαχαχα πρησμένη,με σπυράκια από τις ορμόνες της γέννας, εμένα τερατούλα με κοιλιά και όλα αυτά τα ωραία...χαχαχα θα τρομάξεις λέμε...

αντε καλε..μια χαρα κουκλα θα εισαι..αστα αυτα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...