Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

μολις ξυπνησα κ παλι νυσταζω ευτηχως το πουλακι μου τον βραδινο κ τον πρωινο υπνο δεν τον χανει!τρωει το πρωι κ ξανακοιμαται κ αφηνει κ την μαμα της να κοιμαται σαν μοσχαρα κ αυτη.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σε ολα τα καλα παιδια, τι κανετε?ζεστενεστε?εμεις λιωσαμε

ο μικρος μεσα στη γκρινια και εχουμε και εμβολια σημερα

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

μολις ξυπνησα κ παλι νυσταζω ευτηχως το πουλακι μου τον βραδινο κ τον πρωινο υπνο δεν τον χανει!τρωει το πρωι κ ξανακοιμαται κ αφηνει κ την μαμα της να κοιμαται σαν μοσχαρα κ αυτη.

ελα ρε ποιος φουρνος γκρεμιστηκε και εδωσες το παρον?

το πουλακι μου το καλο να μου την φιλησεις γλυκα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

http://www.heinebymos.gr/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/cocktail-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/59

παρηγγειλα το 3 φορεμα για τα βαφτησια αν ερθει στην ωρα του καλος αν οχι την παραπανω βδομαδα παλι θα ψαχνω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σας κουκλες!

τι κανετε;;

τα μωρακια σας;;;

οι κοιλιτσες σας;;;;

εμεις ολα καλα μαμ κακα και .....νανι μονο πανω στη μαμα!!!!!!!!!ωχ τι να κανω κοριτσια;;;κοιμαται πανω μου και μολις τον ακουμπαω κατω ανοιγει τα ματια του και μετα απο 15'' γκρινια!

πρεπει να κοπει αυτο τωρα γιατι δε με βλεπω να την παλευω!'για πειτε καμια ιδεα!

κατα τα αλλα μια χαρα κουκλες!

ξανθη τελειο το παραμυθακι θα ανταποδωσω πολυ συντομα!μολις αρχισω να βγαινω εξω με το μωρο θα αρχισω τα δωρακια!και χρωσταω πολλα!

θα προσπαθησω να μπω και αυριο το πρωι αν καταφερω να τον κοιμησω στο λικνο και οχι πανω μου!

αντε μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

γεια σααααααας, σημερα ηταν μερα εμβολιων καναμε του πνευμονιοκοκκου κιχ δεν εβγαλε...ειπα κι εγω να σχολιασω τον γενναιο γιοκα μου...και τον ματιασα...στης ηπατιτιδας βαλαντωσε...ρε Γερασιμε δεν ειπαμε να μην εκθετεις την μανουλα?γκρινιαξε λιγο μετα, τι λιγο, μεχρι και την ωρα της κρεμας γκρινιαζε...βγηκαμε την βολτουλα μας και ηρεμισε το πουλακι μου, κοιμηθηκε κιολας μες τα τσιριχτα και τα ποδοβολιτα των μπαλαδωρων της πλατειας και ολα μια χαρα

ειμαστε 8100 στα κιλα και 70 ποντοι, πολυ καλος, ζωηρος, παρατηρητικος, ομιλητικος...τι αλλο...επομενο εμβολιο σεπτεμβρη το 6απλο, μετα οκτωβρη και μετα 14ων μηνων, γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!!!ξεχασα κατι αλλο? δεν θυμαμαι, α πολυ νερακι γιατι ιδρωνει πολυ ο σκατουλινος η θερμοκρασια του ζεβρη ειναι πολυ καλη προς το παρον κι ελπιζω να συνεχισει ετσι, το ανωτερο που μας πηγε 36,9 μετα το ξυπνημα της βολτας, δεν κουνιοταν ουτε φυλλαρακι :mad:

την καληνυχτα μου σε ολες και ολους, μικρους και μεγαλους!

σας αγαπω πολυ θκατουλες!

IB5Vp2.png

ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα!εσυ καθε ποτε μπανεις?
αη μαρη, για διαβασε λιγο πιο πισω, τις τελευταιες μερες μπαινω καθε μερα ασχετα την ωρα και αν δεν πετυχαινω καμια...τωρα πια κανει κουμαντο ο Γερασιμος, δεν μαφηνει να κανω οτι θελω!!!:rolleyes:

παρηγγειλα το 3 φορεμα για τα βαφτησια αν ερθει στην ωρα του καλος αν οχι την παραπανω βδομαδα παλι θα ψαχνω

το φορεμα τα σπαει, με το καλο να το φορεσεις, θα εισαι θεα...μετα την νταφλουκω μας!;)

γεια σας κουκλες!

τι κανετε;;

τα μωρακια σας;;;

οι κοιλιτσες σας;;;;

εμεις ολα καλα μαμ κακα και .....νανι μονο πανω στη μαμα!!!!!!!!!ωχ τι να κανω κοριτσια;;;κοιμαται πανω μου και μολις τον ακουμπαω κατω ανοιγει τα ματια του και μετα απο 15'' γκρινια!

πρεπει να κοπει αυτο τωρα γιατι δε με βλεπω να την παλευω!'για πειτε καμια ιδεα!

κατα τα αλλα μια χαρα κουκλες!

ξανθη τελειο το παραμυθακι θα ανταποδωσω πολυ συντομα!μολις αρχισω να βγαινω εξω με το μωρο θα αρχισω τα δωρακια!και χρωσταω πολλα!

θα προσπαθησω να μπω και αυριο το πρωι αν καταφερω να τον κοιμησω στο λικνο και οχι πανω μου!

αντε μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αδερφακι μου μου ελειψες πολυ, να μου φιλησεις το αγγελουδι μας!

τωρα οσον αφορα τον υπνο στην αγκαλια μην αγχωνεσαι...καταρχας τον κοιμιζεις στην κουνια του?εχε υποψιν σου πως ειχε συνηθησει το παιδακι στο στριμωξιδι 9 μηνες και νοιωθουν ανασφαλεια σε μεγαλο και ανετο χωρο, φροντισε λοιπον να βαζεις κατι τριγυρω του που να ειναι ασφαλες ωστε να μη χωθει απο κατω και βαλε και καμια μπλουζα σου φορεμενη οχι φρεσκοπλυμενη λιγο παραπερα ωστε να εχει την μυρωδια σου..και προς Θεου, οχι με σταγμενο γαλα γιατι τον βλεπω να σηκωνετε και να σε κυνηγαει χαχαχα

αν παλι δεν...ασε το παιδακι να χορτασει αγκαλιτσες, ειναι μικρουλης και δεν κακομαθαινει, απλα αστον να κοιμηθει καλα καλα και μετα τον ακουμπας κατω!

ελπιζω να βοηθησα, σας φιλω πολυ πολυ γλυκα!!!και σας αγαπω μη ξεχνιομαστε!!!

IB5Vp2.png

τωρα καληνυχτα!!!ανδριανη, την ειδα την κληση σου αλλα δεν την ακουσα, ειχε πολυ φασαρια στην πλατεια, ειπα να σε παρω μολις γυρισα εκανα μπανακι, ταισα και κοιμησα αλλα ηταν λιγο αργα, τι ωρα να σε παρω αυριο, κατα τις 6 ειναι καλα?

IB5Vp2.png

καλημερα τωρα δεν κοιμομαστε απλα καθομαστε και κοιταμε τη μανουλα!αλλα ανα πασα στιγμη θα γκρινιαξει και θα θελει αγκαλιτσες!

καλε αυτος μας βγηκε πιο αγκαλιτσας απο μενα!ολο πανω μου θελει να ειναι!

αδερφακι τον κοιμιζω στο πορτ μπεμπε ακομα οποτε μια χαρα ειναι και μετα θα το βαλω στο λικνο οχι κουνια ακομα.αν δεν κοιμηθει να ξεραθει δεν καθεται πουθενα εκτος απο πανω μου ειτε ξαπλωμενη ειτε ορθια!

ελπιζω σιγα σιγα να φυγει αυτο το συνηθειο!

ακομα και το βραδυ οποτε το θυμηθει ξυπναει να τον κανω μια βολτα να τον νανουρισω και μετα τον ξαναβαζω κατω αλλα δεν πιανει παντα ειναι πολυ πονηρος ο μαγκας κοιμαται με το ενα ματι ανοιχτο και μολις κανω την κινηση πως τον κατεβαζω το ματι γαριδα και αρχιζει να με μαλωνει σα να μου λεει που πας τωρα να με αφησεις;;;;

αχ με εχει εξοντωσει το βατραχακι μου ζωη να χει η ψυχη μου.

αλλα που θα παει θα μπει σε ενα προγραμμα να μην κοιμαται μονο αγκαλια μου!

αν εξαιρεσετε τον υπνο λοιπον ολα λειτουργουν ρολοι το φαι τα τσισακια μας τα κακακια μας τα κιλακια μας(εχουμε κανει μαγουλακια καλε!)ολα!

αυτα τα νεα μου προς το παρον αν με αφησει θα μπω και πιο μετα αλλιως σας φιλω γλυκα και οσες κανουν μπανακια ας κανουν μια βουτια και για μενα!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Πέρασα μια δύσκολη νύχτα αφού με είχαν πιάσει έντονες συσπάσεις από τις 3 μέχρι τις 6 μιλάμε πόναγα πολύ.Κοιμήθηκα μετά αλλά τώρα που σηκώθηκα πονάω πάλι και έχω μια έντονη τάση για εμετό...Ελπίζω να είναι προπαρασκευαστικά και να κάτσει μια εβδομάδα ακόμα μέσα....

Παπί το βατραχάκι θέλει μανούλα.Υπομονή δεν διαρκεί για πάντα αλλά θα σου έλυνε τα χέρια ένα σλινγκ να τον έχεις συνέχεια πάνω σου.Αν έχεις δοκίμασετό θα με θυμηθείς...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα.Πέρασα μια δύσκολη νύχτα αφού με είχαν πιάσει έντονες συσπάσεις από τις 3 μέχρι τις 6 μιλάμε πόναγα πολύ.Κοιμήθηκα μετά αλλά τώρα που σηκώθηκα πονάω πάλι και έχω μια έντονη τάση για εμετό...Ελπίζω να είναι προπαρασκευαστικά και να κάτσει μια εβδομάδα ακόμα μέσα....

Παπί το βατραχάκι θέλει μανούλα.Υπομονή δεν διαρκεί για πάντα αλλά θα σου έλυνε τα χέρια ένα σλινγκ να τον έχεις συνέχεια πάνω σου.Αν έχεις δοκίμασετό θα με θυμηθείς...

ξανθη ξανθη τα ιδια επαθα κι εγω στις 6 με πηρε ο υπνος!

ειχα πονους σαν σουβλιες,απο τις 2.30 μεχρι στις 6.00.μετρουσα την συχνοτητα τους και ηταν πολλη κοντα,ειπα αν συνεχιζαν μεχρι το πρωι θα πηγαινα στο νοσοκομειο ,αλλα ευτυχως σταματησαν.αλλα καπως ειμαι!

Α! και τασεις για εμετο ειχα εχθες,που εγω δεν εχω κανει καθολου στην εγκυμοσυνη.ειναι συμπτωμα γεννας αυτο?

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα τωρα δεν κοιμομαστε απλα καθομαστε και κοιταμε τη μανουλα!αλλα ανα πασα στιγμη θα γκρινιαξει και θα θελει αγκαλιτσες!

καλε αυτος μας βγηκε πιο αγκαλιτσας απο μενα!ολο πανω μου θελει να ειναι!

αδερφακι τον κοιμιζω στο πορτ μπεμπε ακομα οποτε μια χαρα ειναι και μετα θα το βαλω στο λικνο οχι κουνια ακομα.αν δεν κοιμηθει να ξεραθει δεν καθεται πουθενα εκτος απο πανω μου ειτε ξαπλωμενη ειτε ορθια!

ελπιζω σιγα σιγα να φυγει αυτο το συνηθειο!

ακομα και το βραδυ οποτε το θυμηθει ξυπναει να τον κανω μια βολτα να τον νανουρισω και μετα τον ξαναβαζω κατω αλλα δεν πιανει παντα ειναι πολυ πονηρος ο μαγκας κοιμαται με το ενα ματι ανοιχτο και μολις κανω την κινηση πως τον κατεβαζω το ματι γαριδα και αρχιζει να με μαλωνει σα να μου λεει που πας τωρα να με αφησεις;;;;

αχ με εχει εξοντωσει το βατραχακι μου ζωη να χει η ψυχη μου.

αλλα που θα παει θα μπει σε ενα προγραμμα να μην κοιμαται μονο αγκαλια μου!

αν εξαιρεσετε τον υπνο λοιπον ολα λειτουργουν ρολοι το φαι τα τσισακια μας τα κακακια μας τα κιλακια μας(εχουμε κανει μαγουλακια καλε!)ολα!

αυτα τα νεα μου προς το παρον αν με αφησει θα μπω και πιο μετα αλλιως σας φιλω γλυκα και οσες κανουν μπανακια ας κανουν μια βουτια και για μενα!!!!!!!!!!!!!!!!

παπακι εισαι χαζομαμα!!! χαχαχαχ μπραβο πολυ χαιρομαι που ολα εχουν ερθει οπως τα ονειρευτηκες...ποσο περιεργο μου φαινεται,πριν λιγο καιρο αγωνιουσαμε για καθε σου συμπτωμα και μιλουσαμε για το βατραχακι σου..και τωρα το εχεις στην αγκιαλια σου....

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ρούλα μαζί κοιλοπονάμε;;;;Πάντως εγώ έχω και τώρα το πρωί πάλι δεν είμαι καλά γενικά...Και ενώ δεν έχω φάει τίποτα θέλω να τα βγάλω όλα....Πω πω καθήστε ρε μικρές ακόμα λίγο στην κοιλιά λέμε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...