Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

μπραβο! παπακι μια χαρουλα,πολυ χαιρομαι....αντε να βαλεις φωτο να δουμε τον βατραχακο σου....

αννιω, μια χαρα τα περνας! εγω δεν εχω κανει κανενα μπανιο φοβαμαι... αντε να περασει και αυτη η εβδομαδα για να ειμαι ησυχη ..

βλεπω το καλοκαιρι τα καφε μας δεν εχει δουλεια,αλλα δεν πειραζει ας εισαστε στην θαλλασα και να περνατε καλα! και θα τα πουμε απο σεπτεμβρη.

φιλακια σε ολα τα κοριτσια!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σε ολα τα γλυκα κοριτσια και τα πανγλυκα παιδακια τους!

χαθηκαμε τελειως αλλα ας ειναι, μπανακια βολτουλες βρεφακια...ο σεπτεμβρης δεν αργει θα μαζευτουμε ξανα πιο δυναμικα!!!

τα νεα μας:

σημερα κοντεψα να κοπω απο ενα μικρο μικρο ξυραφακι...

το οποιο ηταν μεσα στο στομα του παιδιου μου!!!

μη τρομαζετε καλε, ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΜΑς!!!ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!:-D:grin::-D

το παιδακι μου μεγαλωνει και λεει και ΜΑΜΑ καθαρα και ξαστερα!!!και ΜΑΜ και ΑΜ και ΓΙΑ και ΜΠΑ οταν το θυμηθει χαχαχα τουχω κανει πλυση εγκεφαλου χαχαχα!

αδερφι πολυ χαιρομαι που εισαι τοσο μα τοσο ευτυχισμενη, μπραβο που θηλαζεις αποκλειστικα και περιμενουμε λεπτομερειες και φωτογραφιες να καμαρωσουμε τον αντρακλα!αληθεια για πες ο χαζομπαμπας τι κανει?χ@σμενος ε?

ολο λεω να σε παρω αλλα ξερω πως το προγραμμα σας ειναι εξοντωτικο, να κοιμασαι με την πρωτη ευκαιρια και τα υπολοιπα φορτωσε τα στον κοκκορα, το μωρο εχει πλεον προτεραιοτητα και η ξεκουραση σου!

οποτε εχεις χρονο κανει κληση να τα πουμε, θελω να σακουσω!

ευζενη λες?ςεμενα να μη με σκεφτεσαι χαχαχαχα εγω θα σκεφτομαι εσενα ενταξει?...εξαλλου προηγεισαι!

αστερινα εσυ κανα μπανακι απαγορευεται?εστω στην παραλια να κοιτας την θαλασσα...κατι ειναι κι αυτο αργα το απογευμα να μη βαραει και ο ηλιος

ξανθη σου εχω ξαναπει τα τηλεφωνα τα εχουμε χαμηλωμενα, αν κοιμαται η κοιμομαστε απλα δεν θα το σηκωσουμε, εσυ πως εισαι?ο μικρος?η μικρ μας πριγκηπεσσα?αντε και πλησιαζεις...με το καλο!

κιττυ συμπεθερα αννιω γυναικα ερη sis μινα φαιη μπουκι και ολα τα κοριτσια που σαφως εχω ξεχασει καποια σας φιλω γλυκα, σας ευχομαι καλο καλοκαιρι σας αγαπω και μου λειπετε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρα σας...Καλή εβδομάδα να έχουμε και να μείνουν οι κόρες μας εκεί και αυτή την εβδομάδα Ρούλα.Από την άλλη και βλέπουμε...

Καλορίζικο το δοντάκι σας Ανετ...

Παπί μου συνέχισε έτσι τα πάτε μια χαρά....

Αννιώ μπράβο που τα περνάτε καλά με μπάνια και βόλτες....

Τζένη ουουου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημεραααααααααααα καλη εβδομαδαααααααααα, σας αγαπαω και σας σκεφτομαι!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

αννετακι μου τι κανεις?ακομα Αθηνα εισαστε ή την κανατε για το νησι?

εγω κοριτσια ζεσταινομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν την παλευω αυτες τις μερες!σημερα εχω και γιατρο και ενω ανυπομωνω να τους δω,σκεφτομαι πως θα βγω μεσα στη ζεστη.

εχω συνεχεια το κλιματιστικο,ολοι γυρω μου παγωνουν και εγω ακομα σκαω!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Λοιπόν πήγα γιατρό η μικρή είναι 3 κιλά και γενικά πολύ καλά.Έχει πάρει θέση και ο τράχηλος είναι στο τσακ να ξεκινήσει διαστολή.Συσπάσεις έχω πολλές πλέον και όλα πάνε καλά απλά η μπέμπα κοιτάει προς την κοιλιά και όχι προς την πλάτη που πρέπει να κοιτάνε τα μωρά.Πράγμα το οποίο σημαίνει ή γυρνάει προς πλάτη και γεννάω τσακ μπαμ ή μένει προς την κοιλιά και βλέπουμε πόσο θα κάνω να γεννήσω γιατί όταν κοιτάει στη κοιλιά δεν ρίχνει βάρος στον τράχηλο.Γνωστό το σενάριο τα ίδια είχα και με τον γιο μου.Και τα 2 παιδιά μου θαυμάζουν την κοιλιά μου...

Αν δεν γεννήσω τώρα θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες να με δει.

Γενικά μου είπε ότι προτιμάει να πάμε 38 και να γεννήσω μετά το ίδιο και εγώ να σας πω.Προτιμώ να φάω εγώ τις ζέστες όχι το μωρό...Θα δούμε πως θα πάμε και εύχομαι να αντέξω 2 εβδομάδες ακόμα...

Λοιπόν πήγα γιατρό η μικρή είναι 3 κιλά και γενικά πολύ καλά.Έχει πάρει θέση και ο τράχηλος είναι στο τσακ να ξεκινήσει διαστολή.Συσπάσεις έχω πολλές πλέον και όλα πάνε καλά απλά η μπέμπα κοιτάει προς την κοιλιά και όχι προς την πλάτη που πρέπει να κοιτάνε τα μωρά.Πράγμα το οποίο σημαίνει ή γυρνάει προς πλάτη και γεννάω τσακ μπαμ ή μένει προς την κοιλιά και βλέπουμε πόσο θα κάνω να γεννήσω γιατί όταν κοιτάει στη κοιλιά δεν ρίχνει βάρος στον τράχηλο.Γνωστό το σενάριο τα ίδια είχα και με τον γιο μου.Και τα 2 παιδιά μου θαυμάζουν την κοιλιά μου...

Γενικά μου είπε ότι προτιμάει να πάμε 38 και να γεννήσω μετά το ίδιο και εγώ να σας πω.Προτιμώ να φάω εγώ τις ζέστες όχι το μωρό...Θα δούμε πως θα πάμε και εύχομαι να αντέξω 2 εβδομάδες ακόμα...

ξανθουλα μου μια χαρα! η μικρη α[πο κιλα ειναι οτι πρεπει, και να γεννηθει τωρα κανενα προβλημα. φαινεται οτι εχεις καο ωραια κοιλια....χααχαχχαχ

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλησπέρααααα !!!!!!!

Μπράβο στην κοριτσάρα !!!! και ο μπέμπης ανάσκελα ήταν:P

αααχχχ.....κοντεύετε κορίτσια !!!!

Με το καλό !!!!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Παπάκι , μια χαρα ο μπομπιρας !!! μπραβο!!!

Αννέτ, δοντάκι ο ζεβράκος !!!!!! αααχχχ........θα ειναι τρέλα , ο κούκλος !!!!

Αστερία , υπομονηηηηηηηηηη................

Τζένη, Ανδριανή, Φαίη, Αννια, Αννα, Αστερίνα, Αννιώ..............πολλά φιλιά !!!!

Εμεις τρωμε όλη μερα τα χερια μας, τρέχουν σάλιααααα..............., το βραδάκι παμε βολτα και γυρίζουμε τετοια ωρα

κατα τα άλλα ......................λιώνωωωω.........................υποφέρωωωω............απο την ζέστη!!!!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου γλυκες πολλα πολλα γλυκα φιλια!σε ολεεεεεεεεεεεεεες!

καλημερα!!

αννετακι μου τι κανεις?ακομα Αθηνα εισαστε ή την κανατε για το νησι?

εγω κοριτσια ζεσταινομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν την παλευω αυτες τις μερες!σημερα εχω και γιατρο και ενω ανυπομωνω να τους δω,σκεφτομαι πως θα βγω μεσα στη ζεστη.

εχω συνεχεια το κλιματιστικο,ολοι γυρω μου παγωνουν και εγω ακομα σκαω!!

sis κουκλιτσα μου με τους αντρακλες σου, καλα ειστε?ζεστενεσαι ε?υπομονη, αγκαλιτσα με το κλιματιστικο, μονο προσεξε μη κρυωσεις οπως την ειχα παθει εγω.παρεπιπτοντως κι εγω ζεστενομαι πολυ, λιωνω σταζω πεθαινω απτην ζεστη :shock:

εμεις ακομα εδω :( και αν δεν ειδοποιησουν για δουλεια τον καλο μου εδω θα μεινουμε :cry::cry::cry: και φταιει η σπιτονοικοκυρα μου...ναι ναι..εκανε ταμα στον Αγιο Φανουριο (μεγαλη η χαρη Του) να μη φυγουμε, ακουσον ακουσον, τα εχω παρει αγριως και σκεφτομαι αν δεν τα καταφερουμε τελικα να αλλαξουμε και σπιτι να δει η καρακαξα :mad::mad::mad:, εχω κατι νευρα μαζι της γκρρρρρρρρ

να μπεις να μας πεις για τα αγορια μας ναι?

πωπω ενας κοριτσαρος φτου φτου, αχ ξανθουλι μου μακαρι να γυρισει προς τα πισω να μη ταλαιπωρηθεις ξανα, και ναι σου ευχομαι να αντεξεις 2 εβδομαδες ακομα κι αν δεν προλαβουμε την γεννηση σας απο σεπτεμβρη που θα σαραντησετε!

με το καλο λοιπον και οταν ειναι ετοιμη η μικρη να ερθει στην αγκαλια σου!:tongue:

Παπάκι , μια χαρα ο μπομπιρας !!! μπραβο!!!

Αννέτ, δοντάκι ο ζεβράκος !!!!!! αααχχχ........θα ειναι τρέλα , ο κούκλος !!!!

ευχαριστουμε κιττυ μου, δεν φενεται ακομη, σε καμια βδομαδα πιστευω θα το καμαρωνω το μαργαριταρακι μας!!!

Εμεις τρωμε όλη μερα τα χερια μας, τρέχουν σάλιααααα..............., το βραδάκι παμε βολτα και γυρίζουμε τετοια ωρα

κατα τα άλλα ......................λιώνωωωω.........................υποφέρωωωω............απο την ζέστη!!!!!!!!!!!!!!

αρχισανε τα οργανα ε?ευχομαι να το περασετε ανωδινα και πολυ γρηγορα γιατι................καηκατε :(

η ζεστη αστα βραστα, μετα της 8 μιση βγαινουμε την βολτα μας και βραζει ο τοπος ακομα

IB5Vp2.png

καλημερα!

ξανθουλι μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα..πολυ χαιρομαι..3 κιλα ..πω πω..μπραβω μπραβω..

το να παρεις ολο το μηνα δεν παιζει;δηλ να πας κοντα στις 40 η ειναι προγραμματισμενο;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οι υπολοιπες τι κανετε;κιττυ,αννετ,αστερια..αστερινα..παπι..στελνω πολλα φιλια σε ολες..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη φυσιολογικά γεννάω οπότε δεν ξέρουμε τίποτα.Όποτε θέλει η μαντάμ θα βγει.Απλά μου είπε ότι ο οργανισμός μου άρχισε την διαδικασία.Αφού χαλάρωσε τόσο ο τράχηλος σε λίγο θα ξεκινήσω διαστολή οπότε το επακόλουθο είναι να βγει.Αν ξεκινήσει διαστολή δεν έχει επιλογή μετά η μικρή...

Τζένη φυσιολογικά γεννάω οπότε δεν ξέρουμε τίποτα.Όποτε θέλει η μαντάμ θα βγει.Απλά μου είπε ότι ο οργανισμός μου άρχισε την διαδικασία.Αφού χαλάρωσε τόσο ο τράχηλος σε λίγο θα ξεκινήσω διαστολή οπότε το επακόλουθο είναι να βγει.Αν ξεκινήσει διαστολή δεν έχει επιλογή μετά η μικρή...

ελα μου ντε...στο χερι της ειναι;:rolleyes:

κατα τα αλλα τι κανεις;ζεσταινεσαι καθολου;εδω εχει πεσει η θερμοκρασια κ ειναι λιγο υποφερτα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...