Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βλεπω καθε καλοκαιρι νεκρωνει το μαγαζακι....εγω πηγαινω καθε μερα για μπανακι και το απογευμα βολτουλες οποτε χρονος γιοκ.........

Ξανθη μου σε ευχαριστω πολυ για το δωρακι σου!!!!Ειναι τελειο!!!Να χαιρεσαι και τον Σωτηρακη αν και λιγο καθηστερημενα........

Αστερινα σε ευχαριστω καλα ειναι οι μικρες και οπως σου ειπε η συμπεθερα μου το ονομα αυτης Κατερινα!!!!!Η δικια σου σουπερ ε???Αχ αυτες οι ζεστες δεν αντεχοντε θυμαμαι στην Εβελινα ειχα γεννησει μεσα Σεπτεμβρη και ειχα φαει ολες τις ζεστες και εκεινο το καλοκαιρι ειχε κανει μεχρι και 45αρια......απαπαπαπαπα ποτε ξανα εγκυμοσυνη το καλοκαιρι.......

Τζενη,Κιττυ,Αστερια,Ερη,Συμπεθερουλα,Παπι,Αννια,Μπουκιτσα και οσες ξεχασα ελπιζω να περνατε τελεια!!!!

κοριτσάκια καλησπέρα !!!

τι κανετε ? εγω ξεκίνησα κατι καινουριο και λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι. αν γινει σιγουρο θα σας πω....για την ωρα κλαίω οταν φευγω που αφηνω το μπομπιράκι μου ...........καλυτερα θηριάκι να πω....πηγαμε παιδιατρο , ειναι 6300 και 65 εκ , εριξε κατι κλοτσιες του γιατρου .....και πλεον θέλει μονο ορθιος να ειναι , παταει με δυναμη τα ποδια και γυριζει γυρω γυρω το κεφάλι μην του ξεφυγει τίποτα...............χαχαχχαχαχαχα

εσεις τι κανετε ? τα μωράκια σας ? οι κοιλίτσες σας ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κοριτσαρες καλησπεραααα, μαλλον καλημεραααααα!

ξανθη μου ειδα την κληση σου αλλα δεν ειχα καρτα και ετσι δεν μιλησαμε ποτε, αυριο θα σε παρω να τα πουμε!

κιττυυυυυυ μουυυυυυ, φιλησε μου τον φασουλα!!!ο μπιζελακος μας τελειωσε...δυο μετρα αντρας θα γινει αυτος να μου το θυμηθειτε!!!αχ Παναγια μου γερα ναναι!!!

αστερινακι, ελα μετρατε κι εσεις αντιστροφα σιγα σιγα (με το ξανθουλι μας) μετο καλοοοοοοοοοοοο!!!

ευζενη μου μωρο μου αγαπη μουυυυυ, σε σκεφτομαι...λες να εχω κανα ενστικτο?απτο στομα μου και σΤου Θεου Ταυτι

συμπεθερα ποτε γυριζεται χαλκις?θελω να σας δω πριν φυγουμε (για διακοπες)

γυναικακι η νταφλουκω μας καλα ειναι?εσυ? να της δωσεις απυρα φιλακια!!!

αδερφι λιωνεις στην αγκαλια του πολυτιμοτερου αντρα???λιωσε λιωσε!!!σας αγαπαω πολυ!

sis καλα ειμαστε ταρζανευουμε, γκομενιζουμε (συμπεθερα μη διαβαζεις εσυ καλε χιχιχι) και λεμε και μμμμμμα μααααααααααα (οταν πειναμε κλαψουριζοντας) περιττο να σας πω πως καθε φορα που το ακουω τα κανω πανω μου απτην χαρα μου!!!

εσεις πως ειστε?τα αντρουλακια μας?χαδακια πολλα πολλα!!!και φιλακια στην μανουλα τους!!!

αννια, αννιω, μινα, μπουκι, φαιηηηηηηηηηηηηηηηηη, ερη, μαριαθ και οποια αλλη εχω ξεχασει σας φιλω και μου λειψατε!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα..

τι κανετε..πως εισαστε;

εγω καλα..δεν εχω συνεχεια ιντερνετ,κατι παθαινει το ρουτερ κ βγαινει off

αννετακο κ εγω σε σκευτομαι συνεχεια..λες να εχουμε τπτ για 2η φορα;...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα! τωρα ξυπνησα ... τι κακο ειναι αυτο με τον υπνο, δεν μπορω να μεινω ξυπνια.

ξανθη !!!! κοιτα το τικερακι.... ενατος!

αννα εχεις δικιο τωρα καλοκαιρι δεν πολυ μπαινουμε,θα ρθει και ο σεπτεμβρης! κατερινα ωραιο!!!

αννετ οπως το ειπες αντιστροφα.. και εχω και μια αγωνιααα..και φοβω..

κιττυ υπομονη ,οτι και να κανεις να σου παει καλα,και σιγουρα για το μικρουλο σου το κανεις...

παπακι χαθηκες τελειος μπες να μας πεις κανα νεο!

HouVp2.png

oVGVp2.png

δουλευεις δεν δουλευεις στο ποδι απο τις 8....

Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα βλέπεις :tongue::tongue::tongue:

Αννούλα χαίρομαι που σου άρεσε αν θες άλλο νούμερο πήγαινε να το αλλάξεις ή άλλο σχέδιο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα....Από αύριο ξεκινάει καύσωνας μέχρι την Τετάρτη....

καλημερα..τι κανεις παιδι μου τετοια ωρα ξυπνια;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οπως καταλαβαινεται δεν εχω χρονο ουτε να κατουρησω!

ο βατραχακος μου με θελει αποκλειστικα στο ενα ποδι!

θηλαζουμε κι ολας αποκλειστικα κι οπως μπορειτε να φανταστειτε ειμαι με το βυζι απ εξω ολη μερα καθε μερα!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα το χαιρομαι που τα καταφερα παρολο που στην αρχη καταταλαιπωρηθηκα πονεσα εκλαψα πετρωσε λιγο το γαλα στο ενα στηθος αλλα ειναι ολα αυτα κλασικα και ευτυχως ξεπερνιουνται δοξα το θεο να λεω ολα καλα!πηγαμε και στην παιδιατρο και πηραμε μεσα σε 14 μερες 500γρ και 5 ποντους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σουπερ το γαλα της μαμας μας!!!!!!!!!!

κατα τα αλλα σιγουρα υπαρχει πολυ κουραση και μηδεν χρονος για οποιαδηποτε αλλη δουλεια!

ειμαι τρελαμενη με το παιδακι μου ειναι πανεμορφος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σιγα σιγα που θα βρουμε τους ρυθμους μας και οι δυο θα μπαινω πιο συχνα και θα σας βαλω και φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Γεια σας και απο μενα κοριτσια. Παπακι πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα!!!να ζησει ο μπομπιρας!!! Ξανθη και αστερινα αντε πλησιαζετε!!

Εγω ειμαι εγκατεστημενη στας εξοχας με αδεια και τρεχω ολη μερα στις θαλασσες. Τα μπανις μου κανουν απιστευτα καλο, νομιζω δεν θα την παλευα διαφορετικα. Ο αντρουκλης δουλεια και με προσεχουν οι γιοι μου. Τρελο τρεξιμο, εχω ξεχασει οτι ειμαι εγκυος κοινως...τελος παντων. Σας σκεφτομσι ολες, ελπιζω να περνατε καλα και ολα τα καλα να σας συμβαινουν παντα

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...