Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Μπαίνω...βγαίνω.....αλλά ψυχή δεν πατάει.....Ουφ τί άτυχη που είμαι....

ειχα ρεπο εχτες....:rolleyes:......

τι κανεις..ο μικρος σου τι εχει παιδακι μου κρυωμα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα,ξανθουλα ειχε γενεθλια ο μικρος σου??Να τον χαιρεσαι πολυχρονος να ειναι..Τζενη ετσι ενιωθα,καπου ειχα χαθει στις συζητησεις αλλα τωρα θα σας παρακολουθω.. ;).εμεις καλα ειμαστε με την διαιτα που κανω ειμαι λιγο στερημενη αλλα εχασα 2,5κιλα υπομονη και θα χασω αλλα 3-4..Γεννησε και η θεια μου που σας ελεγα προχτες,δυστυχως προωρα γιατι ανεβασε 18πιεση και δεν επεφτε με τιποτα και αναγκαστικα,ο μικρουλης μας ειναι 1350γραμμαρια γεννησε στις 32βδοαμδες

:-D

καλημερα σε ολες τις ομορφες τι κανετε αγαπες μου?ζεστενεστε?εγω ελιωνα σημερα ευτυχως εχει βαλει αερακι και αεριζομαι!!!χιχιχι

ειμαστε καλα αν εξαιρεσετε την γκρινια του γιοκα μου λογω δοντιων αλλα δοντια πουθενα, που θα πανε θα βγουν δεν θα βγουν?

ναι..σε χασαμε αλλα σε καμια περιπτωση δεν σε ξεχασαμε..εγω βασικα περιμενω ακομα να ερθεις να πιουμε καφε στο ριο..[λεμε τωρα]..ο ζευρακος σου μερα με τη μερα θα γινεται ολο κ πιο πολυ θηριο..αλλα μανα εισαι θα ο αντεξεις..μια μανα αντεχει τα παντα..χαχαχααχ...

χαχαχαχα κοριτσαρα μου περιμενε εσυ χαχχαχα τελικα μπομπονιερεςθα σου στειλω και για τις τρεις τις αδερφαδες, δεν την βλεπω την δουλεια

να μου στειλετε διευθυνσεις και πιστευω απο βδομαδα να τις εχω στειλει, περιμενω να μου φτιαξουν καινουριες γιατι οι πρωτες γινανε αναρπαστες, αλλα καθυστερει η ατιμη, μαλλον λογω φορτου εργασιας, μα τι ειναι 50 μπομπο τα νευρακια μου

φιλακια στα ανηψουδια σου σε σας

καλημέρα ομορφες τι μου κανετε???? μου λειψατε!!!! εγω ακομη φευγατη ειμαι απο Θεσ/νικη χθες ηρθαμε για να κανουμε εμβολιο και να μας δει η παιδιατρος μαλλον σημερα παλι θα επιστρεψουμε και ετσι βρήκα σημερα ευκαιρια να μπω να σας πω μια καλημερα και να δω τι κανετε??φυσικα μου ειναι αδυνατον να διαβασω οοοοοοοοολες αυτες τις ατελειωτες σελιδες γι αυτο μια συντομη περιληψη απο καποιο καλο κοριτσακι που λεγεται τζενακι χιχιχιχιχι δεν θα με χαλουσε καθολου!!!!! εμεις καλα ειμαι δοξα τον θεο παιδευομαι βεβαια λιγο με τα δοντακια της μπουμπου γιατι ολο γκρινια σαλια κτλ αλλα ολα τα υπολοιπα μια χαρα !!!!!!!

γεια σου μπουκι με την κοπελαρα σου, δοντακια ε?σε νοιωθω απιστευτα, υπομονη δεν μπορουμενα κανουμε τιποτε αλλο, ευχομαι να τα πεταξετε γρηγορα και να τελειωσει για σας το βασανιστηριο (εμεις εχουμε ακομ αμας ειπε η παιδιατρος)

Καλημέρα σας.Αννετάκο σε χάσαμε τελείως αλλά φτάνει να περνάτε καλά..

Μπουκίτσα μια χαρά που έχετε κάπου να πάτε...Να δώσετε φιλάκι στα μωρά σας...

Σήμερα είμαι τόσο συγκινημένη.Ο γιος μου , το μωρό μου, ο άντρας μου έγινε 4...Σαν χθες μου φαίνεται η επεισοδιακή μας γέννα και το μικρό μικρό μωράκι που κράτησα αγκαλιά μου....

μωρε καλα περναμε αλλα τα χω παιξει τελειως, τεσπα, υγεια ναχουμε και προπαντων τα παιδακια και εμεις αντεχουμε

να χαιρεσαι τον μαφιοζο σου κοριτσακι μου να ειναι πολυχρονος γερος κι ευτυχισμενος, προσπαθουσα να σε παρω εχθες αλλα μαλλον ταχει κλαταρει το κινητο μοτ και δεν ακουγα τιποτα, νέκρα, αν το ειχες σηκωσει (και εγ δεν σε ακουγα) θα με ακουγες να βριζω την κ@λ@συνδεση γκρρρρ

θα προσπαθησω και σημερα, αλλιως χτυπα κανα τηλεφωνακι να μαθω νεα σου

η μπουμπου μας καλα?ριχνει τις γυροβολιες της?χαδακια να της κανεις!α σας εχουμε παρει και δωρακι, μαλλον στο μαιευτηριο η παραδοση οταν ερθει η ωρα!:tongue:

πω πω.........εχουμε χαθεί τελείως !!

Αννετ , τι εγινε κανονισατε τα της μετακόμισης ?

Τζενη, που εισαι ?

Παπάκι , σιγουρα είσαι αγκαλιά με τον γιο

Αννα, Ανδριανή,Αστερίνα, Μπούκι, .....εεε....βοηθήστε με ....ποια άλλη ?

Αστερία..........πολλά φιλιά !!!!!!!!!!!!

με τον πονο μου παιζεις κοπελια?ουφ, περιμενουμε το οκ για δουλεια αν δεν κατσει ολος ο αυγουστος θα ειναι για ευρεση εργασιας γιατι αθηνα δεν θελω να μεινω με την καμια

ο τζουτζουκοςμου τι κανει?να φιλησεις τις υπεροχες και διμετρες ποδαρες του!!!φασουλα μου εσυυυυυυυυυυυ!!!

Γεια σας κοριτσια τι κανετε??ΣΑς διαβαζω αρκετα συχνα απλα δεν συμμετεχω(δεν θελω να μπαινω ξεκαρφωτα μωρε)ειμαστε καλα και χαιρομαι που ειστε και εσεις καλα...Πλεον το σπιτι δεν με βλεπει και πολυ γιατι παιρνω τα κουτσουβελακια μου και κοβουμε βολτες,εχω ξεκινησει και διαιτα και εχω βαλει στοχο μεχρι τον αυγουστο που θα παμε διακοπες να γινω οπως προ εγκυμοσυνης..Φιλια σε οελς

λοιπον τωρα βγαζω καπνους απτα αυτια, ρε κοπελια πλακα μας κανεις?εδω κοντευουμε να το κλεισουμε το μαγαζι κι εσυ δεν θελεις να μπαινεις στα ξεκαρφωτα?ποια ξεκαρφωτα δλδ δεν καταλαβα...ααααα θα σε μαλωσω και μαλωνω αργια ρωτα και τον ζεβρακο!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάλι δεν πέτυχα καμμία...Είμαι δουλειά αλλά φέυγω σε λίγο....Λοιπόν σήμερα το βράδυ θα μπω και ελπίζω να πετύχω κάποια από εσάς να τα πούμε λιγάκι...Θα είμαι μόνη και θα έχω τον υπολογιστή όλο δικό μου!!!!Κατά τα άλλα έχω γεννέθλια σήμερα, ο μικρός είναι ακόμα πολύ άρρωστος και από εβδομάδα θα ξεκινήσω την προετοιμασία για τη Βάφτιση της μικρής και τις διακοπές στο χωριό!!!!!Δεν βλέπω την ώρα...Καλό απόγευμα!

αχ ρε ερακι μου μονη σου σαφησαμε τωρα που επεστρεψες, συγνωμη απο μενα που εχω χαθει και σε ολες σας δλδ αλλα...αντε να μαζευτουμε παλι

πολυχρονη να εισαι κοπελαρα μου να σε χαιρετε η οικογενεια σου κι εσυ αυτην

περαστικα και στον μικρο σου και μετο καλο οι προετοιμασιες και οι διακοπουλεςσας

να οριστε δεν μαφηνει με τιποτα, ξυπνησε, αννια μου να σας ζησει το μπομπιρακι μη στεναχωριεστε μια χαρα θα μεγαλωσει ο μικρουλης ολα καλα θα πανε, τρεχω γιατι αρχισε η μουρμουρα

Καλημερα,ξανθουλα ειχε γενεθλια ο μικρος σου??Να τον χαιρεσαι πολυχρονος να ειναι..Τζενη ετσι ενιωθα,καπου ειχα χαθει στις συζητησεις αλλα τωρα θα σας παρακολουθω.. :wink:.εμεις καλα ειμαστε με την διαιτα που κανω ειμαι λιγο στερημενη αλλα εχασα 2,5κιλα υπομονη και θα χασω αλλα 3-4..Γεννησε και η θεια μου που σας ελεγα προχτες,δυστυχως προωρα γιατι ανεβασε 18πιεση και δεν επεφτε με τιποτα και αναγκαστικα,ο μικρουλης μας ειναι 1350γραμμαρια γεννησε στις 32βδοαμδες

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλησπερα!! δεν εχω διαβασει ακομα. ξανθη παλι να χαιρεσαι τον αντρακο σου..και να περασετε καλα στο παρτι ..

εγω εχθες πηγα στον γιατρο , η μικρη ειναι 2400 και εχει παρει θεση. μια χαρα μου ειπε ο γιατρος ειχα και λιγες συσπασεις αλλα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο. θα ξανα παω σε 15 μερες.

HouVp2.png

oVGVp2.png

αχ! κοριτσια να περασει αυτος ο μηνας γιατι η ζεστη δεν παλευεται.

αννετ μια χαρουλα διαβαζω, και δεν πειραζει ας φανε και οι αντρες καμια κλωτσια.. γενικα τωρα πιστευω λογω καλοκαιριου εχουνε χαθει ολλες οι κοπελες.

παπακι τι κανεις μπες να μας πεις κανα νεο! πως τα πατε με την ζεστη?

αννα τι κανουν οι τσουπες σου,ειδα τις φωτο στο face ειναι μια χαρα! και οι δυο κουκλες.. τι ονομα θα δωσεις στην μπεμπα?

κιττυ αννια μπουκι ευγενιααα φιλιααα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!! δεν εχω διαβασει ακομα. ξανθη παλι να χαιρεσαι τον αντρακο σου..και να περασετε καλα στο παρτι ..

εγω εχθες πηγα στον γιατρο , η μικρη ειναι 2400 και εχει παρει θεση. μια χαρα μου ειπε ο γιατρος ειχα και λιγες συσπασεις αλλα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο. θα ξανα παω σε 15 μερες.

πωπωπω μια κοπελαρα!!!αχ με το καλο κουκλα μου να την κρατησεις στην αγκαλιτσα σου γερη και δυνατη!συσπασουλες θα εχεις ειναιαπολυτως φυσιολογικες, πλησιαζει η ωρα ντε!με το καλο!

αχ! κοριτσια να περασει αυτος ο μηνας γιατι η ζεστη δεν παλευεται.

αννετ μια χαρουλα διαβαζω, και δεν πειραζει ας φανε και οι αντρες καμια κλωτσια.. γενικα τωρα πιστευω λογω καλοκαιριου εχουνε χαθει ολλες οι κοπελες.

παπακι τι κανεις μπες να μας πεις κανα νεο! πως τα πατε με την ζεστη?

αννα τι κανουν οι τσουπες σου,ειδα τις φωτο στο face ειναι μια χαρα! και οι δυο κουκλες.. τι ονομα θα δωσεις στην μπεμπα?

κιττυ αννια μπουκι ευγενιααα φιλιααα

χαχαχα τι κλωτσια καλε, εδω μας δειχνει την μπουνια του, τεντωνει το χερι το κανει μπουνια το κοιταει και καπακι κοιταζει εμας με νοημα σαν να λεει "κοιτατε τι θα παθετε αν δεν μου κανετε τα χατηρια"!χαχαχα

η νυφιτσα μου θα βαφτιστει Κατερινακι αστερινα μου :tongue:

φιλακια κι απο μας σε ολες, στα μπεμπακια και στις κοιλιτσες

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Τώρα τί να πω δεν ξέρω...καλημέρα ή καλησπέρα;;;;;Τέλος πάντων....Καλή Κυριακή να έχετε....μάλλον τώρα κοιμάστε...εγώ ετοιμάζομαι αλλά είπα να μπω πρώτα να δω τα νέα σας.....ησυχία βλέπω....Εμείς αύριο θα πάμε στο Αττικό Πάρκο...Ελπίζω να μην μας κοστίσει μία περιουσία....Πολλά φιλάκια και όνειρα γλυκά!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέρα σας.Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.

Εράκι μου έχεις ίδια μέρα γενέθλια με τον αντράκο μου ε;;;Να τα εκατοστήσεις να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

Στο αττικό πάρκο είναι σούπερ και έχει και οικογενειακό εισιτήριο για 4 άτομα 48 ευρώ.Αξίζει να πάτε κατά τις 10.30 να δείτε και τα δελφίνια είναι 3 ευρώ το άτομο αλλά είναι πολύ ωραίο αξίζει τα λεφτά του.Καλά να περάσετε.

Στο πάρτι περάσαμε σούπερ.Είχα 11 πιτσιρίκια και γινόταν χαμός.Τα φαγητά κλασικά έμειναν ευτυχώς όχι πολλά...Αλλά χορέψανε τρέχανε μέχρι και να τους βάλω στην πισίνα θέλανε....Κουράστηκα αλλά χαλάλι του μικρού το ευχαριστήθηκε και μου αρκεί.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα!

τι κανετε κοριτσια?

εγω κουτουλαω αλλα δεν μπορω να κοιμηθω!!!

αννετακι μου τι κανεις?ακομα Αθηνα εισαι?

ο πασας μας πως ειναι?εχει γινει ανταρτης ε?

ξανθη να χαιρεσαι το αντρακι σου!πολυχρονος να ειναι!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

καλησπερα στα κοριτσια..

πρωτα απολλα να πω στην ξανθουλα να χαιρεται τον γιοκα της,να τον δει οπως επιθυμει..σορρυ αλλα πλεον στο σπιτι γιοκ ιντερνετ..κ εδω τωρα μπορεσα να μπω..απο το πρωι μου ειχε σπασει τα νευρα..δεν εμπαινε με ττ..κ μου εκοψε τωρα να κλεισω τον γενικο..κ οταν τον ανοιξα πηρε μπρος το ρουτερ...

δεν εχω διαβασει τπτ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα,ξανθουλα ειχε γενεθλια ο μικρος σου??Να τον χαιρεσαι πολυχρονος να ειναι..Τζενη ετσι ενιωθα,καπου ειχα χαθει στις συζητησεις αλλα τωρα θα σας παρακολουθω.. ;).εμεις καλα ειμαστε με την διαιτα που κανω ειμαι λιγο στερημενη αλλα εχασα 2,5κιλα υπομονη και θα χασω αλλα 3-4..Γεννησε και η θεια μου που σας ελεγα προχτες,δυστυχως προωρα γιατι ανεβασε 18πιεση και δεν επεφτε με τιποτα και αναγκαστικα,ο μικρουλης μας ειναι 1350γραμμαρια γεννησε στις 32βδοαμδες

να σας ζησει αννια μου..πωπω..πολυ μικρουλι..αλλα μην στεναχωριεστε...κ η αδελφη μου η μεγαλη 950 γραμμαρια γεννηθηκε,πριν 38 χρονια..κ τωρα εχει παει 70 κιλα κ πασχιζει να χασει...:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημεραααααααααααααααααα

Τζενακι που εισαι σημερα κοπελια??????

μινααααααααααααααααααα εδω ειμαι καλε...

αργησα λιγο αλλα...καλλιο αργα παρα ποτε..που εισαι εσυ;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...