Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααα καλε που ειστε ολες?

καλημερααααααααααααααααααααααα

κατι εχει παθει η συνδεση την τυχη μου..απο το πρωι προσπαθω να μπω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ΕΕλα παιδι μου πωσ εισαι

απο δουλειες τι κανεις

απο δουλειες να φαν κ κοτες...

απο δουλεια.. αυτα που εχω εισπραξει απο το πρωι ,δεν φτανουν ουτε για το ενα μπουτι της κοτας....

τι κανεις;τα κοριτσια σου;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλα ειμαστε η Εβελινα σημερα ειναι τιμωρια οποτε δεν πηγαμε θαλασσα....Η μικρη μαμ κακα και νανι........

γιατι την εβαλες τιμωρια ακαρδη μανα;:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γιατι την εβαλες τιμωρια ακαρδη μανα;:rolleyes:

Γιατι εχει γινει πολυ γκρινιαρα και ειρωνευεται τους παντες οποτε την πατησε της ειπα εχτες να ηρεμησει γιατι θα χασει την θαλασσα νομιζε οτι την κοροιδευα αλλα εγω το εκανα οποτε σημερα ειναι κυρια.....

Γιατι εχει γινει πολυ γκρινιαρα και ειρωνευεται τους παντες οποτε την πατησε της ειπα εχτες να ηρεμησει γιατι θα χασει την θαλασσα νομιζε οτι την κοροιδευα αλλα εγω το εκανα οποτε σημερα ειναι κυρια.....

μου θυμιζεις τη νυφη μου,την μαμα της αναστασιας.ετσι κανει κ αυτη,δεν παιζει με τις τιμωριες,θυμαμαι στο γαμο της ρουλας,η μικρη ανεβοκατεβαινε στην πιστα κ ολο πηγαινε να πεσει..μια δυο ,της λεει η μανα της να μην ξανα ανεβει στην πιστα, η μικρη δεν της εδωσε σημασια γιατι επαιζε κ με αλλα κοριτσακια..σε καποια φαση βλεπω τη νυφη μου σηκωνεται,την περνει αγκαλια κ την κραταει στο τραπεζι χωρις να κουνιεται..της λεει..εσυ επελεξες να μην ευχαριστηθουμε το γαμο,κατσε τωρα εδω.αννα..να εχει περασει μια ωρα,η μικρη να κλαιει κ η νυφη μου να μην την κατεβαζει..αλλα κ να μην ζηταει κ συγνωμη.αυτο ηταν που φουντωσε τη νυφη μου..της ελεγε,ζητα μου συγνωμη που δεν με ακουσες κ εκανες του κεφαλιου σου..τπτ η μικρη..2 ωρες αγκαλια στην καρεκλα..να βλεπει τα αλλα παιδια να παιζουνε κ αυτη συγνωμη δεν ζητουσε..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ασε παιδι μου ειναι πολυ εγωιστριες τα κοριτσια.....αλλα ετσι πρεπει οχι να τα λες μονο αλλα να τα κανεις γιατι διαφορετικα σου παιρνουν τιν αερα αν εισαι μονο λογια....

Ασε παιδι μου ειναι πολυ εγωιστριες τα κοριτσια.....αλλα ετσι πρεπει οχι να τα λες μονο αλλα να τα κανεις γιατι διαφορετικα σου παιρνουν τιν αερα αν εισαι μονο λογια....

δηστυχως ετσι ειναι η μεγαλη μου η αδελφη με τα παιδια της..κ τους εχουνε καβαλησει κ τους δυο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ξυπνησε η μικρη και παμε για μασα....φιλακιααααα

μια χαρα.τωρα πηγαινει πιο συχνα στην πεθερα της,γιυτο την εχετε χασει,σημερα θα μπει πατρα..

τα λεμε αννουλα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...