Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις φωτο σας;;;Ναι είναι τέλειες και ειδικά η μικρή είναι για ρούφηγμα και τρελό ζούλιγμα.....

Ασε εχει και κατι ματια καταγαλανα δεν φαινοντε σε αυτες τις φωτο εχω κατι αλλες ομως που φαινοντε θα στις στηλω καποια στιγμη

Διαφημίσεις

Καλε ναι ενα μηνα τον εχεις σιγουρα ακομα!!!!Αντε με το καλο και ολα θα πανε καλα να το δεις!!!!Παντως αν τυχει να ερθει ο αντρας μου για δουλειες Αθηνα θα ερθω να σε δω!!!!

Διαφημίσεις

Δεν θελω τον χειμωνα αλλα μου αρεσει να ειναι και λιγο μεγαλη τηνΕβελινα την βαφτισα 18 μηνων περπαταγε χορευε ασε ειχαμε πολυ γελιο...μεχρι και πασαρελα ειχε κανει εξω απο την εκκλησια για να δειξει το φουστανι...χαχαχαχα

Εμένα πάλι ο δικός μου που ήταν 10 μηνών πλάνταξε στο κλάμα και δεν ξεκόλλησε στιγμή από πάνω μου.Και ενώ περπατούσε δεν ήθελε ούτε να πατήσει κάτω.Έτσι λέω να τη βαφτίσουμε τώρα μικρή να μη πάρει είδηση τίποτα και να είμαστε ήρεμα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλα μεσα στην εκκλησια δεν το συζητω και εμενα ειχε πλανταξει στο κλαμα και ολο φωναζε θελω πουτσι (ετσι ελεγε την πιπιλα) ο κοσμος ειχε πεθανει απο τα γελια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...