Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

η αδελφη μου που γεννησε φισιολογικα παρακαλαει να γεννησω κ εγω για να με δει να υποφερω λεει να καταλαβω τι περασε..

και το παρει γενικα με φοβο..ασε που φοβαμαι τις επιπλοκες.. τελος παντων...

γεια σου μηλαρακι να ειχα και ενα!!! χαχαχα

σε κανε και πεινασες?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω για το καλωσορισμα,τωρα το ανακαλυψα αυτο το καφε. Μια χαρα ειναι η ψωναρα,η μαμα της δεν ηταν καλα,ειχα πυρετο απ τις αμυγδαλες κ σημερα ειμαι καλυτερα. Αυτα τα νεα μου,εσας σας διαβαζω που κ που οταν προλαβαινω. Καλοριζικο το καφε,με νεες εγκυμοσυνες και νεα μωρακια!

ένα μήλο την ημέρα...

Δεν αγχώνομαι:P:p

Σημερα ειχα πει σε μια φιλη οτι θα παω σπιτι της. Εχει ενα μωρο 5 μηνων. αλλα γενικά εχω αποφασισει να μειωσω τις μετακινησεις , κ επειδη χθες ειχα τα πετρώματα , ειπα να μην παω.

αυτό που δεν αντεχω ειναι να μεγαλοποιούν τις καταστασεις.....μεχρι που ο αντρας ρωτησε τον δικο μου , αν πηγαμε στην γιατρό κ γιατί δεν πηγαμε κλπ

αααα.....δεν μπορείς να πεις μια λεξη πια.....:twisted::twisted::twisted:

τα συζητανε και οι αντρες αυτα?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ευχαριστω για το καλωσορισμα,τωρα το ανακαλυψα αυτο το καφε. Μια χαρα ειναι η ψωναρα,η μαμα της δεν ηταν καλα,ειχα πυρετο απ τις αμυγδαλες κ σημερα ειμαι καλυτερα. Αυτα τα νεα μου,εσας σας διαβαζω που κ που οταν προλαβαινω. Καλοριζικο το καφε,με νεες εγκυμοσυνες και νεα μωρακια!

Περαστικα σου βρε Μηλιτσα και να δωσεις φιλακια στην μικρη α πες της τωρα ειμαι στην επιτροπη του γκρικ ιντολ να την παρω τηλ να μου πει κανα τραγουδακι???

τα συζητανε και οι αντρες αυτα?

ο συγκεκριμενος ( οχι ο δικος μου ) ειναι αρκετα της υπερβολης !!!!!

οποτε , του ειπε η γυναικα του οτι δεν πηγα , μιλησαν με τον δικο μου για το στοιχημα κλπ κ τον ρωτησε

Δηλ. μετανιωνεις που λες κατι ?

5 μηνων μωρό εχουν......δεν ξερουν οτι ειναι φυσιολογικό ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

σε κανε και πεινασες?

τι να πεινασω σημερα!!! που μονο τον αντρα μου δεν εφαγα....

απλα θα το ετρωγα αν το ειχα! ευτυχως το ψηγειο δεν εχει τιποτα! ενα θα σου πω! εφαγα ενα ολοκληρο κεικ.

ευτυχως που με πιανει μια στις τοσες....

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλως την σε ευχαριστουμε

RPVCp3.png?gonw6PAb

Περαστικά:P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

χα χα χα αστερινα ξερεις σε ποσα μωρα το αβαταρ μου ανοιγει την ορεξη? Η μικρη μου οποτε τοβλεπε ηθελε μηλο και μου ζητουσε να γνωρισει την κοπελα που ειχε το μηλο για εικονα:-)

ένα μήλο την ημέρα...

τι να πεινασω σημερα!!! που μονο τον αντρα μου δεν εφαγα....

απλα θα το ετρωγα αν το ειχα! ευτυχως το ψηγειο δεν εχει τιποτα! ενα θα σου πω! εφαγα ενα ολοκληρο κεικ.

ευτυχως που με πιανει μια στις τοσες....

ο μπεμπης πειναει και πρεπει να τον ταιζεις μην εχεις τυψεις:-P:razz:

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...