Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλά είμαι και γω κορίτσια.......μια χαρά. Περιμένω την κορούλα μου το σεπτέμβρη και να παω διακοπές με τα αγοράκια μου...εσεις όλα καλα ε? σας διαβάζω. Ξανθούλα πότε γεννάς?

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επιτελους ..............καθησα ...για λιγο , γιατι πρεπει να κάνω και μπανιο

ουφ....απο τις 7 το πρωι

εσεις , τι κάνετε ? ο υπολογιστης τα εχει παιξει...κλεινει συνεχεια. ολο το απογευμα στο μαγαζι δεν καταφερα να τον ανοιξω. αυτες τις μερες με διωχνουν οι αντρες και το ριχνουν στον υπνο.

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα!

κιττυ επρεπε να το ξερεις οτι θα κανουν κομμα...αυτη ειναι η ανδρικη αλληλεγγυη

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα αγαπες μου!!!!!!!!!!!!!!!!

μου λειψατε πολυυυ!

λοιπον δεν μπηκα για να κατσω γιατι τρεχω σαν την τρελη με ενα βυζι απ εξω με το συμπαθειο!τωρα αρχιζουμε να μπαινουμε σε προγραμματακι και κοιμομαστε λιγο πιο σταθερα αλλα εχουμε καιρο μπροστα μας!θα μπουμε σε μια σειρα και θα ξαναμπαινω να τα λεμε!

αρχιζω:

την πεμπτη 23 του προηγουμενου μηνα(γιατι μολις αλλαξε ο μηνας!καλο μηνα!!!!!!!!!)ημουνα στον καναπε και ενιωθα ενα ανακατεμα απιστευτο και πονο στη μεση οχι ομως κατι τραγικο πολυ λιγο πουνουσα!στη 1 ωρα ξημερωματα παρασκευης και εκει που μολις ειχες γυρισει ο αντρας μου απο μια βολτιτσα που ειχε παει μου λεει παμε για υπνο;του λεω κατσε να τελειωσει το sex and the city και παμε!ενταξει μου λεει και καθεται διπλα μου!

αφου τελειωνει λοιπον το εργο του λεω τετοια μερα (37 και 6 μερες)ειχε μπει μεσα η κουμπαρα μας με σπασμενα νερα του λεω θυμασαι;;ναι ναι μου λεει.ε δεν προλαβαινω να το πω και νιωθω απο κατω ενα κρατς και ενα πονο σαν κραμπα οχι δυνατο και κατι να τρεχει....του λεω ωχ κατι ενιωσα τι μου λεει ο αντρας μου;;κατσε κατσε του λεω να παω λιγο στο μπανιο ε με το που καθομαι στη λεκανη αρχιζουν και τρεχουν τα νερα!

ο αντρας μου ακομα δεν ειχε βγαλει τα ρουχα του οποτε μου λεει φυγαμε;;;;;του λεω κατσε να παρω το γιατρο ε τον πηρα μου ειπε να παμε απο κει κι ετσι καναμε απλα πριν φυγουμε απο το σπιτι του ειπα αγαπη μου μισο λεπτο να βγαλω λιγο τα φρυδια μου!αχαχαχα!καλε που θα πηγαινα ετσι;;;;;

φτασαμε στο νοσοκομειο μου εκαναν τα απαραιτητα(μου φορεσαν μια πεταλουδα λεγεται;;στο χερι καλα πηγα να λυποθημησω απο το φοβο μου δεμ πορω τις ενεσεις-μας πηραν τα στοιχεια,καναμε την εισαγωγη κτλ)δεν ειχα ομως διαστολη μονο 1,5 οποτε με κρατησαν σε ενα δωματιο (το δωματιο μου που εμεινα και μετα)και μου ειπαν οτι στις 6 θα με πανε πανω στο μαιευτηριο να ξεκινησει η διαδικασια!εδιωξαν τον αντρα μου και του ειπαν στις 6 να ειναι πισω!ε στις 6 ειχε ειδε ερθει ο καλος μου ειχαν φτασει και οι γονεις μου και ολα καλα!κατσανε μαζι μου μεχρι τις 7 και 30 και τελικα στις 8 ξεκινησε η ολη διαδικασια!!!

μου εβαλαν τεχνητους πονους γιατι δεν προχωρουσε η διαστολη και αρχισα να πονααααααααααααααααααω λεμε!τα ειδα ολα!

ελα ομως που ενω δυναμωναν οι πονοι η διατολη κολλημενη στο 2!!!!!!

ε τελικα στις 12 το μεσημερι πηγε στο 4 και μου εκαναν επιτελους επισκληρηδιο και ηρθα και ηρεμησα και συνεργαστηκα παρα πολυ με το γιατρο μου!!!!!!!απο κει και μετα ηταν απιστευτη εμπειρια!

στις 3 παρα 10 ηρθε στον κοσμο το βατραχακι μου και οταν ακουσα το κλαμα του τρελαθηκα!!!!!!!!!το λεω και ακομα ανατριχιαζω και μου τρεχουν τα ζουμια!πατησα κατι καλαματα μολις τον αντικρυσα δε μπορω να σας το περιγραψω κοριτσια!καταλαβαινετε οσες εχετε παιδακια ηδη ποσο συναισθηματικα φορτισμενη ειναι εκεινη η στιγμη και πως οσο και να ψαξεις δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις τις καταλληλες λεξεις για να την περιγραψεις!

γεννηθηκε 10 λεπτα μετα παο τη μαμα του εγω ειχα γεννηθει 3 παρα 20 τον αυγουστο και εκεινος 3 παρα 10 τον ιουνιο!

3220 ο μπομπιρακος μου και 51 εκατοστα.

βγηκαμε τη δευτερα απο το νοσοκομειο και προσπαθουμε να μπουμε σε προγραμμα!

με το θηλασμο σχετικα καλα!θηλαζω μεν αποκλειστικα απο την τριτη αλλα το ενα στηθος πρωτη φορα εχτες το εδωσα γιατι ειχε πετρωσει λιγο γυρω απο τη θηλη και τωρα ξεκινησε να πινει γαλατακι με ψευδοθηλη.το αλλο στηθος ευτυχως παρα πολυ καλα!αλλα αφου ξεκινησε να πινει και απο το αλλο οκ θα τα καταφερουμε κοριτσια.πεισμα θελει και πολυ μα πολυ υπομονη γιατι οταν πειναει ο μπαγασας ουρλιαζει και πρεπει να τον βαλω και να επιμεινω να ξεκινησει πρωτα απο το στηθος που θελει λιγη δουλιτσα ακομα!

τωρα περιμενω να ξυπνησει ο αγγελος μου να τον κανω μπανακι και μετα φαγακι και μετα παλι νανι!καλε σημερα γινομαστε 1 εβδομαδας!!!!!!!!!

λοιπον σας αφηνω γιατι αρχιζει και τεντωνεται!!!!!!!!!!!!!!!

ο πασας μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να τον ζουμπηξω λιγο και με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναμπω!!!!!!!!!!'σας φιλω πολυ πολυ γλυκα και σας ευχαριστω για ολο αυτο τον καιρο που με στηριξατε και στην προσπαθεια μου να μεινω εγκυος αλλα και μετα ολους αυτους τους μηνες με τις αγωνιες μου!

ειστε ολες μια προς μια φοβερες και θελω να σας γνωρισω τοσο πολυ.ελπιζω καποια στιγμη να τα καταφερουμε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Γυναικακι μου γλυκο με εκανες και εκλεγα για αλλη μια φορα....Να ειστε γερη και να τον καμαρωνεται και μονο χαρες στο σπιτικο σας κουκλα μου!!!!

Τελικα τι ειπε εχτες η παιδιατρος?

Αχ τι ωραια εμπειρια ο φυσιολογικος τοκετος 16 ωρες κρατησε στην Εβελινα αλλα δεν, αν ομως μου ελεγαν να το ξαναπερασω πολυ ευχαριστως...αυτη η καισαρικη παλι πολυ ψυχρο πραγμα την μισω αφηστε που με εχουν πιασει παλι οι τυψεις που δεν γεννησα φυσιολογικα τοσο αχριστη νιωθω....αχ αχ αχ

Στο τριτο θα ψαξω γιατρο που να υποστηριζει τον φτ μετα απο κτ.

Ο θηλασμος ομως μπορει να ειναι πολυ δυσκολος στην αρχη και να θελει τοσο υπομονη αλλα οταν μαθει το μωρο και θα σου πιανει γλυκα την θυλη χωρις να σε ποναει (γιατι και αυτα μαζι μας μαθαινουν) ειναι οτι πιο ωραιο...!!!! Εμενα σημερα στις 6,30 που σηκωθηκε την εβαλα στο στηθος και οταν χορτασε εκανε πισω το κεφαλακι της και μου εσκασε ενα χαμογελο που με τρελανε...

αχ! παπακι χαιρομαι που ολα πηγαν καλα...με εκανες και εκλαψα,να ειστε παντα!!!

αντε τωρα περιμενουμε την σειρα μας εγω και η ξανθη.....

ολα τωρα θα σου φαινονται σαν σε ονειρο,και ισως να ειναι...το ομορφοτερο!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

ουουυυυυυυυυυυ γυρισαμεεεεεεεεε!

ελπιζω να σας λειψαμε, λεπτομερειες αυριο πρωτα Ο Θεος.

σας αγαπω μουυυυυυυυυυυυυατς!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα καλημερα!!!

παπι εζησες....μεγαλες στιγμες...κουκλα μου χαιρομαι πολυ για σενα..κ απο εδω κ περα θα ζησεις μεγαλυτερες..

αννετ..που εισαι καλε..μπες μεσα να μας πεις λεπτομερειες..μας ελειψεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια για κοιταξτε λιγο τα μειλ σας σας εστηλα φωτο

γκρινιάζει ο μπεμπης και εγω κολλησα στις φωτογραφιες σας !!! τι να πω..........................η Εβελινα σκετη κουκλα , ματαρες ..απιστευτη. Η μπεμπα για τρελό δαγκωμα και η ροχ κορδελα.............ααααααααααααχχχχχχχχχ

κλαίει το παιδι μου..................................με ενα παραπονο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Παπάκι μου και εγώ συγκινήθηκα....Να σου ζήσει και πάλι!!!!

Από ότι υποθέτω ΣΚ δεν πάιζει να πετύχω καμμία οπότε από Δευτέρα ίσως να τα πούμε...Πολλά φιλάκια και να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέρα που χαθήκατε όλες σας;;;;

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααα ..καλη εβδομαδα!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...