Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχ...ετσι πες τους..δεν βγαινω..

ρε αννα οτι εχει ο καθενας...αν δεν εχεις δεν δινεις.

Δυστυχώς σε εμάς δεν πάει έτσι....Αν δεν έχεις....κόβεις το κεφάλι σου για να τα βρείς....ιδιαίτερα στο χωριό του άντρα μου έτσι είναι....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Εγώ μένω Νέα Σμύρνη....και πολύ θα ήθελα να συναντήσω αυτή την παρέα από κοντά!!!!!

καποια στιγμη ελπισ=ζω να γινει κ αυτο..οταν θα ειμαστε ολες με τα μωρακια μας να κανονισουμε να βρεθουμε ..πιστευω θα ειναι τελεια

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Δηλαδή είναι λίγα ε;;;Καλά μου το έλεγε η μαμά μου....

Οχι βεβαια δεν ειναι λιγα εγω δεν τα ειπα καλα φετος και εγω 200 θα εβαζα αν την βαφτιζα τοτε ειμασταν πιο καλα οικονομικα.....Ερη οσα μπορει ο καθενας και αν της παρεις κοσμημα βρησκεις ωραιοτατα με 200ε.

Είμαστε πολλές από Αθήνα;;;

σχεδον..εγω η αντριανη κ η αστερινα απο πατρα,η μινα ειναι απο νησι,αν θυμαμαι καλα απο ροδο..η φαιη νομιζω απο κερκυρα,η γιωργια απο αμαλιαδα.η κιττυ,η ξανθη,η αννια,η μπουκι,απο αθηνα..μαλλον καποιες εχω ξεχασει..ααααα η αννετ η οποια θα γινει νησιοτοπουλα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τζένη εγώ σε αυτή την παρέα χρωστάω πολλά....Γλίτωσα την κατάθλιψη στο παρά πέντε...!!!

σε πιστευω.................................

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Οχι βεβαια δεν ειναι λιγα εγω δεν τα ειπα καλα φετος και εγω 200 θα εβαζα αν την βαφτιζα τοτε ειμασταν πιο καλα οικονομικα.....Ερη οσα μπορει ο καθενας και αν της παρεις κοσμημα βρησκεις ωραιοτατα με 200ε.

Α οκ!Σκέφτομαι να κάνω μία βόλτα από τα Swarovsky...αν το έγραψα σωστά...ίσως βρω κάτι ενδισφέρον...ή στα costa bonda....ή στο Ζούλοβιτς...Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

σχεδον..εγω η αντριανη κ η αστερινα απο πατρα,η μινα ειναι απο νησι,αν θυμαμαι καλα απο ροδο..η φαιη νομιζω απο κερκυρα,η γιωργια απο αμαλιαδα.η κιττυ,η ξανθη,η αννια,η μπουκι,απο αθηνα..μαλλον καποιες εχω ξεχασει..ααααα η αννετ η οποια θα γινει νησιοτοπουλα..

πω πω.....εντελώς διασκορπισμένες.....!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

πω πω.....εντελώς διασκορπισμένες.....!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχ..ειδες....

που πιστευεις οτι θα ηταν ο ιδανικος τοπος συναντησης;δηλ να μοιρασουμε ολοες τα χιλλιομετρα για να βρεθουμε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...