Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμείς έχουμε πολλούς γάμους να πάμε και μάλιστα πολύ στενών συγγενών που σημαίνει....μεγάλο δώρο.....και έχουμε και τη δική μας βάφτιση....

ετσι εχω μπλεξει κ γω..μια της αντριανης μια της αλλης μου της αδελφης,μια του αδελφου μου κ μια της 1ης μου ξεδελφης ..ασε..

μου αρεσει που εχουμε κ κριση...να δω πως θα τα βγαλουμε περα..

αλλα εσυ εισαι σε πιο δυσκολη θεση..εγω με 4 δωρα καθαρισα..εσυ που εχεις να βαφτισεις..;ωχ ωχ ωχ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ο,τι σούπα θέλεις.....εγώ έτρωγα κυρίως κοτόσουπα αλλά μπορεί να είναι ψαρόσουπα, χορτόσουπα ή και κρεατόσουπα.....εντάξει έχει και άλλες τροφές μέσα...Θέλεις να χάσεις κιλά;

οχι.55 κιλα ειμαι αλλα εχω μια αδελφη η οποια προσπαθει ανεπιτυχως να χασει κιλα,αν θες στειλτη μου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ετσι εχω μπλεξει κ γω..μια της αντριανης μια της αλλης μου της αδελφης,μια του αδελφου μου κ μια της 1ης μου ξεδελφης ..ασε..

μου αρεσει που εχουμε κ κριση...να δω πως θα τα βγαλουμε περα..

αλλα εσυ εισαι σε πιο δυσκολη θεση..εγω με 4 δωρα καθαρισα..εσυ που εχεις να βαφτισεις..;ωχ ωχ ωχ..

Ασε και εμενα ολοι πρωτοι συγγενεις ειναι παντρευεται και ο αδερφος μου αχ ειχα και την γεννα...δεν βγαινω μανα μου.....

Διαφημίσεις

Εγω τρωω ολες τις σουπες απλα μου ειπε ο γιατρος να αποφευγω τα κρεμυδια

ποσα κιλα ησουν οταν γεννησες κ ποσσα εισαι τωρα,τη συνεχιζεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ασε και εμενα ολοι πρωτοι συγγενεις ειναι παντρευεται και ο αδερφος μου αχ ειχα και την γεννα...δεν βγαινω μανα μου.....

χαχαχαχαχαχαχαχ...ετσι πες τους..δεν βγαινω..

ρε αννα οτι εχει ο καθενας...αν δεν εχεις δεν δινεις.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Οκ μόλις βρήκα το θέμα για το παππάκι και της έστειλα τις ευχές μου!!!Με το καλό οι επόμενες τώρα...Πάντα συγκινούμαι όταν γεννάει κάποια από την παρέα....!!!!Θα ήθελα κάποια στιγμή να σας συναντήσω όλες και να σας γνωρίσω...

Τέλος πάντων...λοιπόν Τζένη ποια αδελφή θέλει να χάσει κιλά, η Ανδριανή;Θα σου τη στείλω τώρα...και εγώ Αννούλα δεν έβαζα κρεμμύδια, σκόρδα κτλ λόγω θηλασμού....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ποσα κιλα ησουν οταν γεννησες κ ποσσα εισαι τωρα,τη συνεχιζεις;

Εγώ κορίτσια την ημέρα που γέννησα( 3 Σεπτέμβρη) ήμουν 82 και τώρα είμαι 53!!!Δεν τη συνεχίζω αλλά προσέχω όσο μπορώ....για να μην τα ξαναπάρω....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Οκ μόλις βρήκα το θέμα για το παππάκι και της έστειλα τις ευχές μου!!!Με το καλό οι επόμενες τώρα...Πάντα συγκινούμαι όταν γεννάει κάποια από την παρέα....!!!!Θα ήθελα κάποια στιγμή να σας συναντήσω όλες και να σας γνωρίσω...

Τέλος πάντων...λοιπόν Τζένη ποια αδελφή θέλει να χάσει κιλά, η Ανδριανή;Θα σου τη στείλω τώρα...και εγώ Αννούλα δεν έβαζα κρεμμύδια, σκόρδα κτλ λόγω θηλασμού....

βασικα για τη μεγαλη μου την αδελφη την θελω,αλλα αν τη θελει κ η αντριανη οκ..

κ εγω ηθελα να σας δω ολες απο κοντα,αλλα ειναι λιγο δυσκολο..εδω στην αθηνα παλευω να παω 1 χρονο κ δεν μπορω....εσυ απο που εισαι;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια την ημέρα που γέννησα( 3 Σεπτέμβρη) ήμουν 82 και τώρα είμαι 53!!!Δεν τη συνεχίζω αλλά προσέχω όσο μπορώ....για να μην τα ξαναπάρω....

τι λες ρε ερη..τοσα πολλα εχασες;στειλτη μου τωρα..κ εννοειται οτι δεν πρεπει να τη συνεχισεις αλλο..σε λιγο θα μεινουν μονο κοκαλα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

βασικα για τη μεγαλη μου την αδελφη την θελω,αλλα αν τη θελει κ η αντριανη οκ..

κ εγω ηθελα να σας δω ολες απο κοντα,αλλα ειναι λιγο δυσκολο..εδω στην αθηνα παλευω να παω 1 χρονο κ δεν μπορω....εσυ απο που εισαι;

Εγώ μένω Νέα Σμύρνη....και πολύ θα ήθελα να συναντήσω αυτή την παρέα από κοντά!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...