Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχα..ελα ρε..το παλιοτσουπο σου χαλασε το γαμο;χαχαχαχ...ελα ρε δεν πειραζει..μου ερχεται εικονα με την εκκλησια γεματη κοσμο κ εσενα στο αυτοκινητο να θηλαζει κ πεθαινω στα γελια λεμεεεεεεε....

Το καλυτερο ομως δεν το ειπα το αυτοκινητο ηταν παρκαρισμενο εξω επο την κεντρικη εισοδο.......

Ερακι μου καλημερα ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε????Η γαιδαρα ακομα να σε παρω τηλ αλλα δεν προλαβαινω με τιποτα στο ενα ποδι με εχουν....Ασε και εμεις εχουμε γκρινια απο το εμβολιο.Η διαιτα σου δε φοβερη εχω ηδη χασει 12 κιλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααααχ επιτέλους!!!!!!!:D

χαχαχαχαχα..welkome to the club ερακι..ξερεις ποσες μερες εμπαινα για να βρω καποια απο εσας να μιλησω..κ στο τελος τα ξερεις...μιλαγα εγω κ απαντουσε ο εαυτος μου....:rolleyes:

τι κανεις;τα παιδακια σου;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Βρε κορίτσια τί έγινε τελικά;;;Γέννησε το παππάκι ή ακόμα;

γεννησεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Το καλυτερο ομως δεν το ειπα το αυτοκινητο ηταν παρκαρισμενο εξω επο την κεντρικη εισοδο.......

Ερακι μου καλημερα ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε????Η γαιδαρα ακομα να σε παρω τηλ αλλα δεν προλαβαινω με τιποτα στο ενα ποδι με εχουν....Ασε και εμεις εχουμε γκρινια απο το εμβολιο.Η διαιτα σου δε φοβερη εχω ηδη χασει 12 κιλα

Αννούλα μου όντως έχουμε να μιλήσουμε πολύ καιρό....Πολύ χαίρομαι που αποδίδει και σε εσένα η δίαιτα!!!!Όσο για το τρέξιμο.....σε καταλαβαίνω....!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

κ σε φανταζομαι να της λες..τελειωνε μαρη..κ να πιεζεις πιο πολυ το ζιζι..θα χασουμε τις φωτογραφιες.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχαχαχα..welkome to the club ερακι..ξερεις ποσες μερες εμπαινα για να βρω καποια απο εσας να μιλησω..κ στο τελος τα ξερεις...μιλαγα εγω κ απαντουσε ο εαυτος μου....:rolleyes:

τι κανεις;τα παιδακια σου;

χαχαχαχα!!!!!!Πρέπει να συντονιστούμε καλύτερα μάλλον.....Εμείς καλά είμαστε!Εγώ έω ξεκινήσει και πάλι τη δουλειά και μου αρέσει πολύ!!!Εντομεταξύ έχει γυρίσει και η κοπέλα και έτσι δεν κουράζομαι πλέον τόσο πολύ...τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το σπίτι....Εσύ όλα καλά;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

για πειτε μου κ εμενα τη διαιτα ρε παιδια...αχρειαστη να ειναι...

Τζενάκι άμα θέλεις να σου τη στείλω αλλά έχει πολλές σούπες και γάλα λόγω θηλασμού....Σου αρέσουν οι σούπες;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

χαχαχαχα!!!!!!Πρέπει να συντονιστούμε καλύτερα μάλλον.....Εμείς καλά είμαστε!Εγώ έω ξεκινήσει και πάλι τη δουλειά και μου αρέσει πολύ!!!Εντομεταξύ έχει γυρίσει και η κοπέλα και έτσι δεν κουράζομαι πλέον τόσο πολύ...τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το σπίτι....Εσύ όλα καλά;

μπραβω..χαιρομαι..

εγω καλα ειμαι..μας περιμενουν πολλεεεεεεες βαφτισεις..κ μια γεννα απο 15 αυγουστου μεχρι 15 σεπτεμβρη..αχα καλο ε...

το επιδομα του αντρα μου δεν θα φτασει..για τα δωρα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγώ πλέον είμαι 54 κιλά αλλά μάλλον έχει πέσει και ο αιματοκρίτης μου γιατί έχω πολλές ζαλάδες....Θα πάω για εξετάσεις...Εξάλλου πρέπει να κάνω και έναν υπέρηχο κάποια στιγμή...Όλο τα αναβάλω αλλά δεν πάει άλλο νομίζω...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Τζενάκι άμα θέλεις να σου τη στείλω αλλά έχει πολλές σούπες και γάλα λόγω θηλασμού....Σου αρέσουν οι σούπες;

οταν λες σουπες;....με κεμμυδια σελινα κλπ;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μπραβω..χαιρομαι..

εγω καλα ειμαι..μας περιμενουν πολλεεεεεεες βαφτισεις..κ μια γεννα απο 15 αυγουστου μεχρι 15 σεπτεμβρη..αχα καλο ε...

το επιδομα του αντρα μου δεν θα φτασει..για τα δωρα..

Και εμείς έχουμε πολλούς γάμους να πάμε και μάλιστα πολύ στενών συγγενών που σημαίνει....μεγάλο δώρο.....και έχουμε και τη δική μας βάφτιση....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

οταν λες σουπες;....με κεμμυδια σελινα κλπ;

Ο,τι σούπα θέλεις.....εγώ έτρωγα κυρίως κοτόσουπα αλλά μπορεί να είναι ψαρόσουπα, χορτόσουπα ή και κρεατόσουπα.....εντάξει έχει και άλλες τροφές μέσα...Θέλεις να χάσεις κιλά;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...