Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλημέραααα.............

τι κάνετε ? μωρε , δεν θα μεινω , εχω ενα ραντεβου και πρεπει να ετοιμαστω . ο μπεμπης κοιμαται....θα μπω αργοτερα απο το μαγαζι

φιλιάαα !!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα.............

τι κάνετε ? μωρε , δεν θα μεινω , εχω ενα ραντεβου και πρεπει να ετοιμαστω . ο μπεμπης κοιμαται....θα μπω αργοτερα απο το μαγαζι

φιλιάαα !!!!!!!!!!!

να μπεις ομως μετααααααααααααααα.....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσακι μου εχω ερθει Χαλκιδα και ετρεχα με το που ηρθαμε επρεπε να ετοιμασω πραγματα να φυγω για το χωριο αφου παντρευοταν ο ξαδερφος μου και ειχε την Εβελινα παρανυμφακι μετα επιστρεψαμε και επρεπε να κανουμε το πρωτο μας εμβολιο....ε απο εκεινη την μερα ειμαστε μεσα στην γκρινια ελπιζω να ηρεμησει σιγα σιγα η μικρη...ευτυχως ομως μου κοιμαται τα βραδυα

Εσυ τι κανεις???Τα νεα εδω για πες τα η συμπεθερα μου πηγε στο νησι?Την επαιρνα τηλ και δεν την εβρισκα

Κοριτσακι μου εχω ερθει Χαλκιδα και ετρεχα με το που ηρθαμε επρεπε να ετοιμασω πραγματα να φυγω για το χωριο αφου παντρευοταν ο ξαδερφος μου και ειχε την Εβελινα παρανυμφακι μετα επιστρεψαμε και επρεπε να κανουμε το πρωτο μας εμβολιο....ε απο εκεινη την μερα ειμαστε μεσα στην γκρινια ελπιζω να ηρεμησει σιγα σιγα η μικρη...ευτυχως ομως μου κοιμαται τα βραδυα

Εσυ τι κανεις???Τα νεα εδω για πες τα η συμπεθερα μου πηγε στο νησι?Την επαιρνα τηλ και δεν την εβρισκα

ναι η συμπεθερα σου ειχε φυγει για νησι,δεν ξερω αν εχει γυρισει..αλλα αν ειχε γυρισει δεν θα εμπαινε μεσα να μας πει τα νεα της;

εγω καλα ειμαι..τα ιδια κ τα ιδια κ τα ιδια..

η μικρη θα ησυχασει δεν ειναι τπτ..

για πες...ωραιος ο γαμος;η νυφη;το κεντρο;το φαγητο;..για το γαμπρο δεν ρωταω πρεπει να ηταν ο πιο ομορφος απο ολους..ε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλε την κολητη μου παντρευοταν οποτε κουκλια και οι δυο αλλα εγω γαμο δεν ειδα ουτε την Εβελινα καμαρωσα που ηταν το ποιο ομορφο παρανυμφακι....κουκουβα κουκουβα......Την επιασε την μπεμπα και ηθελε να φαει οποτε την εβγαλα στο αυτοκινητο με το ζιζι εξω......πηγα μονο στο τελος για φωτο οχι που δεν θα εβγαινα...χαχαχαχαχαχ Στο τραπεζι ολα τελεια αλλα επιασε βροχη ευτυχως ειχε και κλειστη αιθουσα το μαγαζι και μπηκαμε μεσα

Διαφημίσεις

Καλε την κολητη μου παντρευοταν οποτε κουκλια και οι δυο αλλα εγω γαμο δεν ειδα ουτε την Εβελινα καμαρωσα που ηταν το ποιο ομορφο παρανυμφακι....κουκουβα κουκουβα......Την επιασε την μπεμπα και ηθελε να φαει οποτε την εβγαλα στο αυτοκινητο με το ζιζι εξω......πηγα μονο στο τελος για φωτο οχι που δεν θα εβγαινα...χαχαχαχαχαχ Στο τραπεζι ολα τελεια αλλα επιασε βροχη ευτυχως ειχε και κλειστη αιθουσα το μαγαζι και μπηκαμε μεσα

χαχαχαχαχαχαχα..ελα ρε..το παλιοτσουπο σου χαλασε το γαμο;χαχαχαχ...ελα ρε δεν πειραζει..μου ερχεται εικονα με την εκκλησια γεματη κοσμο κ εσενα στο αυτοκινητο να θηλαζει κ πεθαινω στα γελια λεμεεεεεεε....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!Πέτυχα καμμία;;;;;;

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

καλημερα ερη...:)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...