Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι αναδουλειες ειναι αυτες ρε κοριτσια?

εμεις κλεισαμε βαφτηση 15 αυγουστου κ το ονομα αυτης ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ

την τριτη πρωτα ο θεος θα παω για προσκλητηρια κ μπομπονιερες κ θα κοιταξω κ μπαλονακια για στολισμο κ αν προλαβω να βρω φωτογραφο κ ολα αυτα μονη μου γιατι ο καλος μου ο αντρουλης θα κοβει καρπουζιακια κ να φανταστητε δεν μου εχει φερει κανενα να φαω σημερα του εδωσα τελεσιγραφο αν δεν μου φερει θα παω στον μαναβη που ειναι κ φιλος του κ θα αγορασω ε μα πια!αυτα τα νεα μας!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Με το καλό Ανδριανή μου να βαφτίσετε την μικρούλα σας....

Καλημέρα σας.Χθες το μεσημέρι και ενώ καθόμουν στο σπίτι και έψαχνα τι να κάνω μου παρουσιάζεται στο δωμάτιο ο αντράκος μου ο μικρός.Δεν μου είχαν πει τίποτα ότι έρχονται, δεν άκουσα την πόρτα γιατί σκάλιζα τα συρτάρια να πετάξω πράγματα και μόλις άκουσα μαμά και τον είδα με πιάσαν κάτι κλάματα τον είχα επί 20 λεπτά αγκαλιά και τον φίλαγα και το μωρό μου μου σκούπιζε τα μάτια και έλεγε μην κλαις ήρθα τώρα και θα είμαι πάντα μαζί σου....

Ε καλά από τότε παίξαμε νεροπίστολα, μπουγελωθήκαμε με το λάστιχο και γενικά όλη την ώρα παίζαμε....Τώρα κοιμάται ακόμα με το σωβρακάκι του και θέλω να τον δαγκώσω λέμε με το ζόρι κρατιέμαι....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τι αναδουλειες ειναι αυτες ρε κοριτσια?

εμεις κλεισαμε βαφτηση 15 αυγουστου κ το ονομα αυτης ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ

την τριτη πρωτα ο θεος θα παω για προσκλητηρια κ μπομπονιερες κ θα κοιταξω κ μπαλονακια για στολισμο κ αν προλαβω να βρω φωτογραφο κ ολα αυτα μονη μου γιατι ο καλος μου ο αντρουλης θα κοβει καρπουζιακια κ να φανταστητε δεν μου εχει φερει κανενα να φαω σημερα του εδωσα τελεσιγραφο αν δεν μου φερει θα παω στον μαναβη που ειναι κ φιλος του κ θα αγορασω ε μα πια!αυτα τα νεα μας!

Μπράβο με το καλό , να παρει το ονοματάκι της !!! εχω και μια φίλη που την λενε Μαρία-Ειρήνη και την φωνάζουν Μάιρα.

Ελπίζω να βρείτε οπως τα θέλετε για τον 15αυγουστο....δεν θελω να σε επηρεάσω , αλλα εδω ειναι τα παντα κλειστα και δυσκολα βρισκεις φωτογραφους , μπαλονια κλπ

Δεν ξερεις ετσι ειναι ? τελευταία θα φερει σε σενα καρπουζάκι

όπως και ο δικος μας ο μπαμπας οταν γυρισαμε απο το μαιευτηριο , δεν μας ειχε φερει ουτε ενα μπαλονι:shock::shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Με το καλό Ανδριανή μου να βαφτίσετε την μικρούλα σας....

Καλημέρα σας.Χθες το μεσημέρι και ενώ καθόμουν στο σπίτι και έψαχνα τι να κάνω μου παρουσιάζεται στο δωμάτιο ο αντράκος μου ο μικρός.Δεν μου είχαν πει τίποτα ότι έρχονται, δεν άκουσα την πόρτα γιατί σκάλιζα τα συρτάρια να πετάξω πράγματα και μόλις άκουσα μαμά και τον είδα με πιάσαν κάτι κλάματα τον είχα επί 20 λεπτά αγκαλιά και τον φίλαγα και το μωρό μου μου σκούπιζε τα μάτια και έλεγε μην κλαις ήρθα τώρα και θα είμαι πάντα μαζί σου....

Ε καλά από τότε παίξαμε νεροπίστολα, μπουγελωθήκαμε με το λάστιχο και γενικά όλη την ώρα παίζαμε....Τώρα κοιμάται ακόμα με το σωβρακάκι του και θέλω να τον δαγκώσω λέμε με το ζόρι κρατιέμαι....

εε...με το δίκιο σου κι εσύ:P:p:p αααχχχ....τα άτιμα , τετοια λένε και σε κάνουν λιώμα:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα!

τι κανετε;

το παπι που ειναι καλε ,λετε να τον εβγαλε τον βατραχακο της;..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερουδια κοριτσακια μου τι κανετε?

βρε συ...που εισαι;που χαθηκες τοσο καιρο...τι κανεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα ειμαι τζενακι μου εδω στο γραφειο πολυ δουλεια και οσο για το οτι χαθηκα δεν εχει να κανει καθολου με εσας εχει να κανει με μενα!!!! σημερα εχω γιατρο και ελπιζω ολα να πανε καλα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι τζενακι μου εδω στο γραφειο πολυ δουλεια και οσο για το οτι χαθηκα δεν εχει να κανει καθολου με εσας εχει να κανει με μενα!!!! σημερα εχω γιατρο και ελπιζω ολα να πανε καλα

στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα,θα μπεις να μας πεις ετσι;

καλημερα ξανθουλι..τι κανεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εδώ Τζενάκο ξυπνήσαμε πριν από λίγο με τον μικρό.Κάνει ψύχρα έχει πέσει πολύ η θερμοκρασία εδώ....Μας λυπήθηκε φέτος ο καιρός και έιπε να περάσουμε δροσερό καλοκαίρι οι εγκυούλες να μην βασανιζόμαστε.

Τώρα περιμένω το βαφτιστήρι θα τον φέρει ο άντρας μου να παίξουν με τον γιο μου....

Εδώ Τζενάκο ξυπνήσαμε πριν από λίγο με τον μικρό.Κάνει ψύχρα έχει πέσει πολύ η θερμοκρασία εδώ....Μας λυπήθηκε φέτος ο καιρός και έιπε να περάσουμε δροσερό καλοκαίρι οι εγκυούλες να μην βασανιζόμαστε.

Τώρα περιμένω το βαφτιστήρι θα τον φέρει ο άντρας μου να παίξουν με τον γιο μου....

μια χαρα μπραβω..ο μικρος πως περασε στις διακοπες;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλά πέρασε στα ώπα ώπα τον είχαν αλλά του λείψαμε του παιδιού.Τώρα είμαστε στην φάση της προσκόλλησης.Μόλις δεν με βλέπει φωνάζει μαμά που είσαι;;;Ακόμα και στην τουαλέτα τον έχω απίκο...Αλλά πρώτη φορά λείπει τόσο μακριά μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...