Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αυριο θα μαι 38 εβδομαδων και την τριτη εχω παλι γιατρο στις 3.30 το μεσημερι ελπιζω αυτη τη φορα να αλλαξει κατι μη μου πει παλι οτι ειμαι κλειστη απο κατω γιατι με βλεπω να φτανω 40 εβδομαδων και να πηγαινω με προκληση και δε θελω καθολου μωρε θα θελα ολα να ερθουν φυσικα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννια όχι απλά διαπιστώσαμε με τον άντρα μου ότι έχει αλλάξει τόσο η έννοια του περνάω καλά που παρόλο που βγήκαμε κάναμε βόλτες κτλ ακόμα και εκεί μαζί με όλα τα άλλα λέγαμε πάντα αν ήταν εδώ ο Σωτήρης θα έκανε αυτό.Είδαμε ότι πλέον μάθαμε μαζί και δεν μπορούμε χωρίς αυτόν.Αλλά που και που χρειάζεται και λίγο μόνοι μας αλλά λίγο ένα σκ είναι το τέλειο πιστεύω.

Καλά παπί στο έστειλα γενικά γιατί εκτός του θηλασμού έχει καλό περιεχόμενο.Αν νομίζεις ότι ζορίζεσαι άστο κούκλα μου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αυριο θα μαι 38 εβδομαδων και την τριτη εχω παλι γιατρο στις 3.30 το μεσημερι ελπιζω αυτη τη φορα να αλλαξει κατι μη μου πει παλι οτι ειμαι κλειστη απο κατω γιατι με βλεπω να φτανω 40 εβδομαδων και να πηγαινω με προκληση και δε θελω καθολου μωρε θα θελα ολα να ερθουν φυσικα.

Παπί περπάτα ρε συ να βοηθήσεις τα πράγματα.Επίσης θα σε πιάσει και το γνωστό σύνδρομο της φωλιάς που θα θέλεις σαν τρελή να καθαρίσεις.Όπως και να έχει πάντως κοντεύεις.Λίγο υπομονή ακόμα...Και να δεις που όλα θα γίνουν όπως πρέπει...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αννια όχι απλά διαπιστώσαμε με τον άντρα μου ότι έχει αλλάξει τόσο η έννοια του περνάω καλά που παρόλο που βγήκαμε κάναμε βόλτες κτλ ακόμα και εκεί μαζί με όλα τα άλλα λέγαμε πάντα αν ήταν εδώ ο Σωτήρης θα έκανε αυτό.Είδαμε ότι πλέον μάθαμε μαζί και δεν μπορούμε χωρίς αυτόν.Αλλά που και που χρειάζεται και λίγο μόνοι μας αλλά λίγο ένα σκ είναι το τέλειο πιστεύω.

Καλά παπί στο έστειλα γενικά γιατί εκτός του θηλασμού έχει καλό περιεχόμενο.Αν νομίζεις ότι ζορίζεσαι άστο κούκλα μου...

οχι καλε δε ζοριζομαι απλα δε θελω να αγχωθω.κοιτα στην θεωρια τα εχω εμπεδωσει ολα απλα φοβαμαι πως στην πραξη θα τα βρω σκουρα!για να δουμε και θα σας πω μετα εντυπωσεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ξανθουλι σιγουρα μαθαινεις να ζεις με το μωρακι σου και το παιδι σου οσο μεγαλωνει και περισσοτερο και γινεται μερος της ζωης σου και μετα δε μπορεις να φανταστεις πως θα κανεις κατι μονος σου αλλα ναι σιγουρα ειναι απαραιτητο σε ενα ζευγαρι να κανει και καποια πραγματα που και που μονο του ειδικα οταν τα παιδια μεγαλωνουν λιγο και δεν ειναι προσκολλημενα πανω σου πρεπει να αφιερωσεις χρονο και στον αντρα σου και εκεινος σε σενα.εστω γι αυτο το σουκου που λες!να υπαρχει μια ισορροπια στις σχεσεις μας!ειναι πολυ καλο!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

κουκλες μου σας αφηνω ηρθε ο καλος μου να φαμε και να παω να ξαπλωσω λιγο γιατι παλι με επιασε η μεση μου!ουτε μιση ωρα δεν αντεχει στο καθισιο.οταν ειμαι ορθια δε με ποναει οταν καθομαι μονο!

μπορει να ξαναμπω το απογευματακι να δω αν θα ναι καμια μεσα να πουμε καμια κουβεντα!αντε σας φιλω καλο μεσημερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα απταξημερωτα χαχαχα...αν αναρωτηθηκατε δεν εφυγα για το νησι..σημερα φευγω!

απλα δεν ειχα τηλεφωνο 2 μερες, καθηστερησαμε να το πληρωσουμε 2 μερες και μας τοκοψαν αν εχουν Τον Θεο τους...μιλουσε ο αντρας μου μαζι τους και με ρωταει, εχουμε καμια εκρεμοτητα με την w ?

- ναι, δεν προλαβα να πληρωσω προχθες γιατι? (δεν ειχα παρει ειδηση η δικια σου)

- μας εχουν κανει φραγη

- :shock::shock::shock: φερτο εδω να μιλησω...

- αστο αγαπη μου θα συνεννοηθω εγω...καταλαβε οτι θα γινοταν πανζουρλισμος

τελος παντων

θα γυρισουμε την αλλη εβδομαδα με το καλο, ιντερνετι δεν θα εχω οποτε μονο τηλεφωνικως...φιλακιααααααααααααααααααααα!!!

αδερφιιιιιιιιι 13 και σημερα...αχ 13 ποσο μαρεσει, λες να???μη τυχον και δεν ειδοποιησεις σεφαγα, με το καλο κοριτσαρα μου

φιλακια σε ολες σας, δεν θα σας πω ονομαστικα γιατι πρεπει να ταισω σιγα σιγα το αντρακι μου και να την κανουμε μπας και προλαβουμε να πιουμε κανα καφεδακι στο ευζενακι μου!

σας φιλω, σας αγαπω και θα μου λειψετε, ελπιζω κι εγω

μακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα καλημερα!τι κανετε..εγω αραχτη πινω καιφε..

εχει λιγη ζεστη βεβαια αλλα η φραπεδια δροσιζει

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα.Αννετάκο να περάσετε καλά στο νησί σε περιμένουμε να γυρίσεις....

Τι κάνετε οι υπόλοιπες;Εμένα μια μέρα έμεινε σήμερα αύριο έρχεται ο αντράκος μου....

τι κανεις;......

μου φαινεται μετρας τις μερες να γυισει ο μικρος σαν καταδικος

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Μου λείπει το παραδέχομαι...Καλά Τζενάκο ο χρόνος κυλάει αργά εδώ στην εγκυοχώρα....

δεν κυλαει μονο στην εγκυοχωρα αργα ο χρονος..πιστεψε με...

μιλησες καθολου με τη ρουλα;δεν εχω μαθει τι εγινε με το ντοπλερ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κοριτσια !!

Αννετάκι , καλά να περάσετε στο νησί !!!..ααααχχχ τι ωραία που θα είναι !!!!

Ξανθή , επιτελους επιστρέφει το αγορι σου !

Τζενη, τι νεα ? για να δουμε , θα συναντηθείτε με το Αννετάκι ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα κοριτσια !!

Αννετάκι , καλά να περάσετε στο νησί !!!..ααααχχχ τι ωραία που θα είναι !!!!

Ξανθή , επιτελους επιστρέφει το αγορι σου !

Τζενη, τι νεα ? για να δουμε , θα συναντηθείτε με το Αννετάκι ?

καλημερα κιττυυυυυυυυυυυυυ..δε μπορει δε μπορει καπου θα συναντηθουμε...με την αννετ..τι κανεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα! αννετ καλα να περασεις σε ζηλευω...θελω και γω να παω καπου,αλλα δεν το βλεπω απο ολες τις αποψεις.

εγω πηγα για την ντοπλερ ολα καλα η μικρη ειναι 2 κιλα και ο πλακουντας δεν ειναι προδρομικος. μπραβο μου ειπε! εχει ανεβει αρκετα,και δοξα το θεο ολες οι μετρισεις ηταν καλες.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...