Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα κουκλα μου πω ρε συ τζενη τι εγινε με αυτην την κακομοιρα!μακαρι να μην εχει κατι σοβαρο.αντε να δουμε τι θα της πει ο γιατρος.παντως μπραβο σου που την βοηθας!

ρε παπι,οταν εφυγε ο αντρας της για το καραβι της ειπα ,οτι κ αν χρειαστει,επειδη μπορω να φανταστω τι ειναι να εισαι μονη σου με ενα μωρο,να μη διστασει να μου το ζητησει.ο αντρας της θα βγει απο το καραβι το σεπτεμβρη.

εγω παντως δεν ξερω αν θα το αντεχα να ειμαι ολη μερα μονη μου κ να μεγαλωνω ενα μωρο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα Τζενη!θα ηταν καλο εκτος απο τις εξετασεις να παει να κανει και καποιες συνεδριες με ψυχολογο η αποψη μου.

λοιπον κοριτσακια πρεπει να να σας αφησω. να παω να κανω καμια δουλεια, να μαγειρεψω... μολις μου εκανε και εμετο και πρεπει να την αλλαξω κιολας!!!!

αντε φιλακια!!

καλημερα Τζενη!θα ηταν καλο εκτος απο τις εξετασεις να παει να κανει και καποιες συνεδριες με ψυχολογο η αποψη μου.

λοιπον κοριτσακια πρεπει να να σας αφησω. να παω να κανω καμια δουλεια, να μαγειρεψω... μολις μου εκανε και εμετο και πρεπει να την αλλαξω κιολας!!!!

αντε φιλακια!!

αντε φιλακια!!

εγω πιο πολυ κλινω στο θηροειδη..θα δουμε,θα παει μεθαυριο..

τα λεμε χριστιανα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεια σας κοριτσια τι κανετε???Εμεις καλα δεν σας εχω διαβασει δεν προλαβαινω κανω δουλιτσες γιατι το βραδακι η θα βγω για καφε με μια φιλη μου η θα παρει τον δικο της και θα ρθουνε απο εδω,οποτε τρεχω γυρω γυρω και μαζευω!!!!Θα σας διαβασω με την ησυχια μου το βραδy ;)...τζενη καλα της ειπες της κοπελας ουτε εγω θα μπορουσα να μεγαλωσω μονη μου ενα μωρο και ο αντρας μου να ηταν μακρια λογω επαγγελματος ετσι???Για καποιο διαστημα μπορει αλλα συνεχεια οχι...Η ξαδερφη μου εχει 3κοριτσακια κα ιειναι μονη της ο αντρας της ναυτικος και αυτος αραζει μονο 2μηνες!!

:-D

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε???Εμεις καλα δεν σας εχω διαβασει δεν προλαβαινω κανω δουλιτσες γιατι το βραδακι η θα βγω για καφε με μια φιλη μου η θα παρει τον δικο της και θα ρθουνε απο εδω,οποτε τρεχω γυρω γυρω και μαζευω!!!!Θα σας διαβασω με την ησυχια μου το βραδy ;)...τζενη καλα της ειπες της κοπελας ουτε εγω θα μπορουσα να μεγαλωσω μονη μου ενα μωρο και ο αντρας μου να ηταν μακρια λογω επαγγελματος ετσι???Για καποιο διαστημα μπορει αλλα συνεχεια οχι...Η ξαδερφη μου εχει 3κοριτσακια κα ιειναι μονη της ο αντρας της ναυτικος και αυτος αραζει μονο 2μηνες!!

αννια καλησπερα.κ της κοπελας ο αντρας ναυτικος ειναι κ ειδικα τωρα το καλοκαιρι δεν βλεπονται καθολου,εχτες ειχαν αραξει πατρα μονο για 2 ωρες κ πηγε να τον δει κ φυσικα να δει κ αυτος την μπεμπουλα του,μεγαλο ζορι....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπέρα σας.Σήμερα έλειπα όλο το πρωινό τώρα αξιώθηκα να μαζευτώ...Από Σάββατο έρχεται ο αντράκος μου οπότε τώρα ότι προλάβω.

Εν τω μεταξύ το σπίτι σε μεγάλες δόξες καθαριότητας και τακτοποίησης δεν το συζητώ θα κάνω χρόνια να το ξαναδώ τόσο όμορφο....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

να ναι παλι δυστυχως δε μπορω να καθομαι πολυ ωρα στον υπολογιστη με πιανει η μεση μου κι ολο πηγαινω λιγο να ισιωσω!

ξανθουλι πωπωπω ρε συ απορω πως αντεξες να μη τον βλεπεις τοσο καιρο τον αντρακο σου!εγω θα χα τρελαθει.αλλα μη λεω και μεγαλες κουβεντες!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αννια καλησπερα.κ της κοπελας ο αντρας ναυτικος ειναι κ ειδικα τωρα το καλοκαιρι δεν βλεπονται καθολου,εχτες ειχαν αραξει πατρα μονο για 2 ωρες κ πηγε να τον δει κ φυσικα να δει κ αυτος την μπεμπουλα του,μεγαλο ζορι....

φανταζομαι κι αυτος ο κακομοιρης πικρα που αφηνει την οικογενεια του και φευγει.φαντασου να ξερεις πως η γυναικα σου δεν ειναι καλα κι εσυ να πρεπει να φυγεις και να την αφησεις μονη παρολο που ξερεις πως δεν εχει καμια βοηθεια.ειναι σκετη τρελα εγω δεν υπηρχε περιπτωση να ελειπε ο αντρας μου και να αντεχα τοσο καιρο χωρις να τον δω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπί όλη την ώρα κοιτάω τις φωτογραφίες του και του μιλάω και το βράδυ φαντάζομαι ότι έχει έρθει στο κρεβάτι και του τσιμπάω τα μπουτάκια του....Αλλά έπρεπε να έχω χρόνο να τελειώσω όλες τις δουλειές μου με το παιδί εδώ θα ήταν δύσκολο.Τώρα δεν έχω τίποτα άλλο μόνο να βάλω τα πράγματα στη βαλίτσα οπότε θα είμαστε συνέχεια μαζί χωρίς παρεμβολές...

Και δες μου πήρε 4 χρόνια να τον αφήσω μόνο του....

Διαφημίσεις

Παπί όλη την ώρα κοιτάω τις φωτογραφίες του και του μιλάω και το βράδυ φαντάζομαι ότι έχει έρθει στο κρεβάτι και του τσιμπάω τα μπουτάκια του....Αλλά έπρεπε να έχω χρόνο να τελειώσω όλες τις δουλειές μου με το παιδί εδώ θα ήταν δύσκολο.Τώρα δεν έχω τίποτα άλλο μόνο να βάλω τα πράγματα στη βαλίτσα οπότε θα είμαστε συνέχεια μαζί χωρίς παρεμβολές...

Και δες μου πήρε 4 χρόνια να τον αφήσω μόνο του....

σε καταλαβαινω..ειναι πολυ δυσκολο να κανεις αυτο το βημα αλλα ειναι και πολυ δυσκολο να εισαι εγκυος και να εχεις και ενα μικρο παιδι με ολες του τις αναγκες να σε τρελαινει και να μη σε αφηνει να ξεκουραστεις καθολου.τουλαχιστον προλαβες να ετοιμασεις το δωματιο;;

566b716e1f.png?html%22

Ναι τα έχουμε όλα έτοιμα κομπλέ.Έπλυνα σιδέρωσα τα πάντα ετοίμασα τι θα πάρω μαζί απλά να τα βάλω στη βαλίτσα θέλω αλλά θέλω την μικρή που έχει ο μικρός τώρα οπότε θα το κάνω μετά.

Βάψαμε και το σαλόνι, έκανα μια σούπερ γενική, έπλυνα κουβέρτες παπλώματα και όλες τις κουρτίνες τα πάντα.

Τώρα έχουμε να ασχοληθούμε με το πάρτι του μόνο...

Παπί αν δεν βαριέσαι διάβασε τα άρθρα του Παπαβέντζη είναι υπέρ του θηλασμού και πολύ σωστός.

http://www.familylife.gr/el/mwro-0-2/thhlasmos/510-pws-na-topo8eteite-to-mwro-sas-sto-sth8os-gia-na-8hlasei

ουφ εβαλα τον μικρο για νανι και σκουπισα σφουγγαρισα καθαρισα το μπανιο και τωρα εβαλα την μαρια,μακαρι να κοιμηθουν να ξεραθω εστω και μιση ωρα,ξεπατωθηκα η δολια.Παπι μου ο πονος ειναι κοντα στα πλευρα??Τα ποδαρακια του μπεμπουλη σου ειναι αυτα το παθαινα και στις 2εγκυμοσυνες και μονο ξαπλα μου περνουσε!!Ξανθη μου και εγω θα ηθελα ενα σκ μονη μου στο σπιτι χωρις παιδια,ετσι απλα να ηρεμησω:oops::oops::oops::oops:αλλα που τετοια πολυτελεια...Ειμαι κακη μανα ε?:confused::(

:-D

Ναι τα έχουμε όλα έτοιμα κομπλέ.Έπλυνα σιδέρωσα τα πάντα ετοίμασα τι θα πάρω μαζί απλά να τα βάλω στη βαλίτσα θέλω αλλά θέλω την μικρή που έχει ο μικρός τώρα οπότε θα το κάνω μετά.

Βάψαμε και το σαλόνι, έκανα μια σούπερ γενική, έπλυνα κουβέρτες παπλώματα και όλες τις κουρτίνες τα πάντα.

Τώρα έχουμε να ασχοληθούμε με το πάρτι του μόνο...

Παπί αν δεν βαριέσαι διάβασε τα άρθρα του Παπαβέντζη είναι υπέρ του θηλασμού και πολύ σωστός.

http://www.familylife.gr/el/mwro-0-2/thhlasmos/510-pws-na-topo8eteite-to-mwro-sas-sto-sth8os-gia-na-8hlasei

θα ριξω μια ματια ξανθουλι αν και κουραστηκα να σου πω εχω διαβασει τοσα πολλα για το θηλασμο τα τελευταια χρονια που δεν την παλευω αλλο και δε θελω να αγχωθω κι ολας!

θα το παλεψω οσο μπορω και θα τα καταφερω πιστευω.

566b716e1f.png?html%22

ουφ εβαλα τον μικρο για νανι και σκουπισα σφουγγαρισα καθαρισα το μπανιο και τωρα εβαλα την μαρια,μακαρι να κοιμηθουν να ξεραθω εστω και μιση ωρα,ξεπατωθηκα η δολια.Παπι μου ο πονος ειναι κοντα στα πλευρα??Τα ποδαρακια του μπεμπουλη σου ειναι αυτα το παθαινα και στις 2εγκυμοσυνες και μονο ξαπλα μου περνουσε!!Ξανθη μου και εγω θα ηθελα ενα σκ μονη μου στο σπιτι χωρις παιδια,ετσι απλα να ηρεμησω:oops::oops::oops::oops:αλλα που τετοια πολυτελεια...Ειμαι κακη μανα ε?:confused::(

ναι αννια μου ειναι ακριβως κοντα στα πλευρα ειναι τα ποδαρακια του τα ειδαμε εχτες στον υπερηχο και μου ρθε να του τα δαγκωσω!αχαχα!

αντε δεν παραπονιεμαι ομως αλλο κοντευω τι εμεινε εδω μετρουσα 250 μερες και τωρα που εμειναν 10-15 σιγα τι εμεινε;;;αχ πλησιαζει η ωρα και εχω ενα σφιξιμο μια αγωνια νια ανυπομονησια αχ ερχεται η ωρα που θα γινω κι εγω μανουλα απιστευτο μου φαινεται...

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...