Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ουουουοουυουου................που ειστε καλέ ?

εε...παω κι εγω, το απογευμα πρεπει να παω ΙΑΣΩ...το μωρό τι θα το κάνω , οεο ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααα!προλαβα καμια;;;

τωρα ξυπνησα τι να σας κανω;;;

αργω παρα πολυ να κοιμηθω και μετα το καταευχαριστιεμαι!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ουυυυυουυυ παπακι εδω ειμαιιιιιιιι!!!!!!!!παλι καλα που τα καταφερνεις κ κοιμασαι το πρωι τουλαχιστον!!!!!! εγω δεν μπορουσα!! μ ε πονουσε η μεση παααρα πολυ ολες τις ωρες!!

ουυυυυουυυ παπακι εδω ειμαιιιιιιιι!!!!!!!!παλι καλα που τα καταφερνεις κ κοιμασαι το πρωι τουλαχιστον!!!!!! εγω δεν μπορουσα!! μ ε πονουσε η μεση παααρα πολυ ολες τις ωρες!!

καλημερα χριστιαννακι εγω ευτυχως δεν εχω προβλημα με την μεση αυτη την περιοδο!

στον 7ο ειχα για καμια εβδομαδα αλλα μετα τελος.τωρα με ποναει μονο οταν καθομαι πολυ ωρα καθιστη αλλα μολις ξαπλωσω με αφηνει.ενταξει μωρε και ποσο εμεινε;15 μερες το πολυ!

αντε να τον κρατησω αγκαλιτσα ποσο το περιμενω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

αντε βρε τιποτα δεν εμεινε!!θα δεις θα περασουν οι μερες κ δεν θα το καταλαβεις! εγω την ταιζω τωρα παλι!!! συνεχεια πειναει αυτο το παιδι,,στο τελος θα φαει και εμας!!

αντε βρε τιποτα δεν εμεινε!!θα δεις θα περασουν οι μερες κ δεν θα το καταλαβεις! εγω την ταιζω τωρα παλι!!! συνεχεια πειναει αυτο το παιδι,,στο τελος θα φαει και εμας!!

ετσι ειναι τα μωρακια ολο τρωνε!χιχιχι!καλα κανει πρεπει να γινει ολοκληρη γυναικα!!

566b716e1f.png?html%22

καπου διαβασα μια συζητηση που ειχατε για την καρεκλα θηλασμου.

ειναι ακριβη κατ εμε και ισως να ειναι περιττο εξοδο. καλυτερα να παρεις ενα μαξιλαρι θηλασμου,το δοκιμασα στην κλινικη και βολευει παρα πολυ, εν τελει ομως δεν το πηρα και ηθελα τρια μαξιλαρια για να την θηλασω!!

επισης να πας διπλα στο παρεντς και να διαβασεις οοοοσα πιο πολλα μπορεις για το θηλασμο!!!

εγω αν δεν διαβαζα πριν γεννησω δεν θα τα καταφερνα.

καπου διαβασα μια συζητηση που ειχατε για την καρεκλα θηλασμου.

ειναι ακριβη κατ εμε και ισως να ειναι περιττο εξοδο. καλυτερα να παρεις ενα μαξιλαρι θηλασμου,το δοκιμασα στην κλινικη και βολευει παρα πολυ, εν τελει ομως δεν το πηρα και ηθελα τρια μαξιλαρια για να την θηλασω!!

επισης να πας διπλα στο παρεντς και να διαβασεις οοοοσα πιο πολλα μπορεις για το θηλασμο!!!

εγω αν δεν διαβαζα πριν γεννησω δεν θα τα καταφερνα.

εκανα και μαθηματα θηλασμου ξερω καποια πραγματα και απο τη σχολη επισης εχω και την παιδιατρο και τις μαιες του ανωδυνου που θα ερθουν αναπασα στιγμη σπιτι να με βοηθησουν.ειναι το αγχος μου ομως ο θηλασμος λογω επιπεδων θηλων.αν μπορεις βαλε λιγο το λινκ απο το θηλασμο στο παρεντς να ριξω μια ματια.

566b716e1f.png?html%22

αφου εχεις τις μαιες ανα πασα στιγμη διπλα σου να μην φοβασαι!! εγω παρολο που ειχα πολυ γαλα και τα καταφερα να θηλασω μονη μου χωρις βοηθεια και με πολυ αρνητικοτητα απο το περιβαλλον μου, αδιαθετησα και μειωθηκε πολυ το γαλα.

ημουν ενα ερειπιο απο την κουραση γιατι δεν εχω μαλλον δεν θελω βοηθεια στο σπιτι απο κανενα, εχω και τα τρεχαματα του γαμου και ετσι καπου τον αφησα στην τυχη του το θηλασμο και σιγα σιγα κοπηκε το γαλα. και καποιες φορες νιωθω τυψεις τωρα γιατι θα μπορουσα να ζητησω βοηθεια για να τα καταφερω και δεν το εκανα,

τελοσπαντων τωρα το θετικο ειναι οτι ειμαι πιο ξεκουραστη, μπορω να αφησω το μωρο στη μαμα μου να κανω τις δουλειες μου, μπορω να παω για ενα καφε, μπορω να κοιμηθω λιγο το απογευμα και να την ταισει καποιος αλλος!

Διαφημίσεις

αφου εχεις τις μαιες ανα πασα στιγμη διπλα σου να μην φοβασαι!! εγω παρολο που ειχα πολυ γαλα και τα καταφερα να θηλασω μονη μου χωρις βοηθεια και με πολυ αρνητικοτητα απο το περιβαλλον μου, αδιαθετησα και μειωθηκε πολυ το γαλα.

ημουν ενα ερειπιο απο την κουραση γιατι δεν εχω μαλλον δεν θελω βοηθεια στο σπιτι απο κανενα, εχω και τα τρεχαματα του γαμου και ετσι καπου τον αφησα στην τυχη του το θηλασμο και σιγα σιγα κοπηκε το γαλα. και καποιες φορες νιωθω τυψεις τωρα γιατι θα μπορουσα να ζητησω βοηθεια για να τα καταφερω και δεν το εκανα,

τελοσπαντων τωρα το θετικο ειναι οτι ειμαι πιο ξεκουραστη, μπορω να αφησω το μωρο στη μαμα μου να κανω τις δουλειες μου, μπορω να παω για ενα καφε, μπορω να κοιμηθω λιγο το απογευμα και να την ταισει καποιος αλλος!

σιγουρα ο θηλασμος εχει αρνητικα αλλα εχει και παρα πολλα θετικα!

αλλα μη στεναχωριεσαι οτι εκανες εκανες δεν χρειαζεται να τρελαινομαστε κι ολας.μη μας πιανει και υστερια.κι εγω θελω πολυ να θηλασω αλλα μεχρι εκει που μπορω και αντεχω αν δω και τρελαινομαι θα σταματησω.θα προσπαθησω στην αρχη να κανω οτι περισσοτερο μπορω αλλα απο κει και περα αν δω και δεν τσουλαει τι θα κανω;θα παρω και τη μαια απο τα μαθηματα να ερθει να με βοηθησει λιγο αν δω και δε μπορω μονη μου και ως εκει.

εχω παρει και θηλαστρο μπας και εχω πολυ γαλα και δεν ξερω τι να το κανω να το αποθηκευω γιατι δεν κανει να μεινει στο στηθος μη παθουμε και καμια μαστιτιδα που ειναι πολυ ευκολο!

αυτα που λες κοριτσακι μην στεναχωριεσαι ολα καλα με το μωρακι σου!

566b716e1f.png?html%22

hello κοριτσακια,τι κανετε;εγω μολις γυρισα απο κεντρο,πηγα μαζι με την κοπελα που ειχε παθει την κριση να κανει υπερηχο καρδιας.της κρατουσα τη μπεμπα μιας κ δεν εχει πατρα κανεναν δικο της.ο υπερηχος καλος βγηκε,της εγραψε να κανει θηροειδη κ γενικες αιματος,αντε να δουμε.

σημερα το πρωι την ξανα επιασε αλλα σε πολυ χαμηλοτερο βαθμο κ της περασε στο 10λεπτο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

hello κοριτσακια,τι κανετε;εγω μολις γυρισα απο κεντρο,πηγα μαζι με την κοπελα που ειχε παθει την κριση να κανει υπερηχο καρδιας.της κρατουσα τη μπεμπα μιας κ δεν εχει πατρα κανεναν δικο της.ο υπερηχος καλος βγηκε,της εγραψε να κανει θηροειδη κ γενικες αιματος,αντε να δουμε.

σημερα το πρωι την ξανα επιασε αλλα σε πολυ χαμηλοτερο βαθμο κ της περασε στο 10λεπτο..

καλημερα κουκλα μου πω ρε συ τζενη τι εγινε με αυτην την κακομοιρα!μακαρι να μην εχει κατι σοβαρο.αντε να δουμε τι θα της πει ο γιατρος.παντως μπραβο σου που την βοηθας!

566b716e1f.png?html%22

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=109

λινκ γι αποκλειστικο θηλασμο

παω να ριξω μια ματια και επανερχομαι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...