Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sorry που χαθηκα αλλα απλωνα ενα πλυντηριο,

αννια μου δε λεει κατι για σενα με το ρευμα!βρε συ φασολαδα με τοση ζεστη;;;;;απαπα...ζεσταθηκα κι ολας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοριτσακι σαφηνω να κανω καμια δουλεια ,σε λιγο αλλαζω βαρδια κ πρεπει να μαζεψω λιγο το μαγαζι,τα λεμε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κοριτσακι σαφηνω να κανω καμια δουλεια ,σε λιγο αλλαζω βαρδια κ πρεπει να μαζεψω λιγο το μαγαζι,τα λεμε

μπαι τζενιω!!!!!!!!!!!καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γυρισαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

ακομα αργουμε κατι καναμε απο συσπασεις αυτη τη φορα ατον καρδιοτοκογραφο αλλα απο κατω που με ειδε ειναι ακομα κλειστος ο τραχηλος μου ειπε!το βατραχακι μοπυ ειναι 2850 μονο 100γρ πηραμε απο την προηγουμενη φορα!

ολα καλα καμια περιτυλιξη η θεση τελεια!αυτα να σας πω την αληθεια ηθελα να ακουσω οτι κοντευω αλλα μπα....τιποτα!το παιδι μου αγαπαει πολυ τη μαμακα του και δε θελει να την αφησει ακομα!

αστερινακι περιμενουμε νεα και απο σενα τωρα!!!!!!!!!!!

α οσο για τη ρεγγα κι εγω τρελαινομαι αλλα προτιμω αντζουγες!!!!!!μιααααααααααααααμ!ειδικα με καυτερη φασολαδα το χειμωνα την ταραζω!αλλα τωρα καλοκαιριατικα δεν θα την αντεχα πιστευω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααα......................

πηγαμε με το Αννετάκι για καφε ...την εστησα λιγο γιατι ο μπεμπης ξυπνησε μισή ωρα πριν το ραντεβού...και αγχώθηκα

καλά ..........ο Γερασιμάκης , αλλο να σας λέω και άλλο να τον βλέπατε........κατι ματάρες !!!!!!!!!!!!!! κατι βλεφαρίδες !!!!!!!!!!!!!!! ολο τον εφτυνα μην τον ματιάσω.....και ησυχο το αγόρι μας, αν και πεινουσε. Τον πηρα αγκαλιά και εκανε γέλιααααα...........

αντράκι , με το τζην παντελονάκι του....απλά κούκλος !!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

επισης , μολις ειδα οτι αδιαθετησα !!! η προηγούμενη φορα ηταν 1η Ιουνίου.....αρχίσαμε παλι.....γκρρρρρ............

εσεις , τι κάνετε ?

Παπάκι , μια χαρα ο βατραχάκος σου !! οσο και να εχει βολευτεί...θα αλλαξει γνώμη και θα θελήσει να ερθει στην αγκαλιά σου !!!!!

Αννα , ευχαριστώ παρα πολύ για το δωράκι !!!! κι οτι ηθελα να αρχισω να βαζω φωτογραφίες

Καλημέρα κορίτσια!

Επιτέλους γύρισε η κοπέλα και πήρα μια ανάσα....Ξεκίνησα και δουλειά μετά από 1 χρόνο απουσίας...Μου αρέσει γιατί είχα αρχίσει να βαριέμαι στο σπίτι συνέχεια...Νομίζω ότι τώρα θα συνέλθω...Εσείς τί κάνετε;Κίττυ μου είναι πολύ καλό που αδιαθέτησες...Σε καταλαβαίνω όμως και εμένα μου κακοφαίνεται...Παπάκι λίγες μέρες μόνο μείνανε...υπομονή...!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Επιτέλους γύρισε η κοπέλα και πήρα μια ανάσα....Ξεκίνησα και δουλειά μετά από 1 χρόνο απουσίας...Μου αρέσει γιατί είχα αρχίσει να βαριέμαι στο σπίτι συνέχεια...Νομίζω ότι τώρα θα συνέλθω...Εσείς τί κάνετε;Κίττυ μου είναι πολύ καλό που αδιαθέτησες...Σε καταλαβαίνω όμως και εμένα μου κακοφαίνεται...Παπάκι λίγες μέρες μόνο μείνανε...υπομονή...!!!

Καλημέρα Εράκι !!

άντε , μπράβο να βρείτε τον ρυθμό σας !! μωρε , ειναι 2η φορα στον ίδιο μήνα...αλλά μικρό κύκλο ειχα ετσι κι αλλιώς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...